Érdekes fogásra csaptak le a rend őrei. Egy bűntény helyszínén találtak 5 darab beazonosíthatatlan tárgyat, aminek megfejtésével segítheti a bűnüldözés munkáját. Gomb, lehallgatókészülék, alkatrész? A tippeket várja a rendőrség.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
hát nem csodálom, hogy tanácstalanok, hisz még azt sem tudják, hogy hány (5 vagy 8) ilyen ízét találtak! =))
RonaGyuri
hát nem csodálom, hogy tanácstalanok, hisz még azt sem tudják, hogy hány (5 vagy 8) ilyen ízét találtak! =))
Equus
vkinek a gombfoci készletéből valók lehetnek, de a legjobb, ha kábítószernek minősítik és a TEK mindenkit tömlöcre vet a lépcsőházban. Az sem kizárt, h a Gyurcsány legújabb öltönyéhez készült gombok, csak még nem fúrtak rá lyukat. Ha így lenne, akkor is szükség van a TEK beavatkozására és a letartóztatásokra.

Legvalószínűbb, h régészeti lelet. Megkövült bálnafing a Pannon-tengerből.
dr. prédikátor
Lehet hogy a Soros lehallgató készülékei!!!???
qxy
Segíteni?? na azt már nem. kissé rossz tapasztalataim vannak ha segítek.
Volt rá példa és lebasztak mint áááálat Mert nem igaz hogy mi okos egyetemet végzett hozzá értőek nem tudtunk rá jönni. ez nem igaz és jön egy kis nyikhaj és kész tényekkel válaszokkal egy óra alatt megoldja amit mi egy éve agyalunk küldjétek el a faszba még a végén lejárat mindenkit.
Találjátok ki. Amúgy mi lehet? " Ez egy bármely ahhoz hasonló, csak teljesen más."
qxy
Hol van Farkas Helga? azt is el mondtam és mi lett??? " Nem értek hozzá. " mert ott nincs. Hiába mondtam hogy ott van csezd meg. de amikor feldúrták azt a részt, utána tették oda. és mivel egyszer fel dúrták, akkor ott nem lehet Akkor basszátok, keressétek . A mai napig nincs meg . Én meg azt mondtam utána, bazzeg, efelejtettem ki is az mit is mondtál hogy hívták??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.