Orbán araszol a rendkívüli állapot bevezetése felé. Ennek érdekében hű alattvalója, Németh Szilárd kijelentette, hogy a Soros György által fizetett "álcivilek" a magyar törvényes, alkotmányos, demokratikus rendet támadják azzal, hogy a külföldi szervezetek átláthatóságáról szóló törvénnyel szembeni ellenállásra buzdítanak. Araszolnak a fiúk a rendkívüli állapot bevezetése felé, amivel élethosszig hatalmon tarthatják magukat.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
Tehet bármit, mondhat bármit. Még ebben az évtizedben meg lesz b@szva a szája. Meg a csürhéjének is.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Cefi
Tehet bármit, mondhat bármit. Még ebben az évtizedben meg lesz b@szva a szája. Meg a csürhéjének is.
Eladott Ország
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2016/02/rogan.jpg
Akarsz-e diktatúrát, drága Birkaországom?Tehát – mivel nem lesz népszavazás, sem előrehozott választások nem lesznek, feltéve és meg is engedve, hogy a feldühödötten rettegő emberek nem kötik fel lámpavasra a komplett ellenzéket, amiért nem képes felelős döntést hozni -, a kormány megkonzultálja Birkaországgal, hogy vezessék-e be a diktatúrát, vagy mégse. A Fidesz és Rogán Antal egydimenziós világában ilyen egyszerű a képlet: a jól bevált egyoldalú levelezéses konzultációval, az abban feltett opcionális alapon kötelező válaszokkal, a kizárólag a Fidesz számára megismerhető adatokkal (mivel perelni kell azért, hogy a Miniszterelnökség kiadja az eddigi nemzeti konzultációk összesített adatait, jó okom van kételkedni abban, hogy azokat eddig egyáltalán feldolgozták-e), a többen küldték vissza a kérdőívet, mint ahányat mi kiküldtünk csoda kényszeres sulykolásával, újra sikerre lehet vinni egy ügyet. Vagyis lesz egy újabb kör fene tudja hány millióból (az sem közérdekű adat, tehát majd kipereli, aki akarja) ami nem a Fidesz-kormány központosítási törekvéseiről, nem a
hatalomkoncentrációról, nem a folyamatos feketekampányról és nem is az ország kifosztásáról
fog szólni. Hanem arról, hogy az emberek 97,3 százaléka egyetért azzal, hogy Magyarországon a rendeleti kormányzás alapján megteremtsék a nyílt diktatúra bevezetésének lehetőségét.
Nessy
nem Orbán az első és nem is az utolsó, aki örökös hatalomról álmodott!
Perwool
A​bba én nem hiszek, hogy ő itthon bukott politikus legyen. Soha nem engedi át a hatalmat békésen. Egyrészt mert a pszichés állapota ezt nem engedi, másrészt meg előre menekül. Soha nem kockáztathatja meg, hogy valaki elszámoltassa akár csak az elmúlt 6 évvel is. Még Ráhelke unokája is ülhetné, amit kiszabnak rá.Orbán ha bukik, akkor nem Graz az alternatíva, hanem valami távoli hely, amivel nincs kiadatási egyezmény, vagy a lámpavas, ha nem elég gyorsan lép le. De nem valószínű. Éhbérből tengődő nyomorultak áldják a nevét, hogy megmenti őket a nyugati fertőtől. Ilyen balf@, egymás kárán örvendező, birka módjára vezethető nyáj nem sok lehet még a világon.
Akik meg picsán rúgnák, azok nem küzdenek, hanem szépen lelépnek egy normálisabb világ felé.
Szóval Orbán szerintem végelgyengülésben fog elpusztulni, koronával a fején. Aztán jön majd a kutyaviadal a csicskások közt...
Cefi
@Perwool: "szerintem végelgyengülésben fog elpusztulni, koronával a fején"
Moszkvában. Ha el tud menekülni.
Perwool
@Cefi: Állítólag megvan még Rákosi kecója Arzamaszban. Ha rendesen benyal Putyinnak talán még kiutalja neki.
solidedge
Orbán vágyálma után valószínűsítem, hogy jön a rémálma a polgárháború.
F_Viktor
Egy darabig nem lesz rendkívüli állapot bevezetve, jövőre is simán behúzza a választásokat.

Ahogyan @Perwool: írja ("Éhbérből tengődő nyomorultak áldják a nevét, hogy megmenti őket a nyugati fertőtől. Ilyen balf@, egymás kárán örvendező, birka módjára vezethető nyáj nem sok lehet még a világon."), míg a nyáj szép csendben orbán hazugságait legelik, addig ngy évente be is fogja húzni.
Cefi
@F_Viktor: Pontosan ezért biztosan lesz. Ha pedig bukik, ez a koszlott cigány, és rühes szavazói provokálják ki.
a helység kalapácsa
A szükség törvényt bont.
Az általatok gerjesztett törvényre emelt törvénytelenség, meg még nagyobb törvénybontó szükség.

Ti megölitek a magyarokat - minket.
Ezért szükség van a törvénybontásra.

NE TARTS BE A TÖRVÉNYEKET!!!
Majd Európa megvéd a törvénytelenül működő fidesztől.
Nemzetközi bíróságon pereld sok milliárdért ezt a geci bagázst!!!
papa.49
Egészen addig marad hatalmon,míg valakinek nem sikerül levadásznia, onnan kezdve a szentté avatása kezdődik...
Örökké nem bujkálhat, más diktátorok is így jártak már, csak a Hitlernek volt olyan kurva szerencséje, hogy több merényletet is megúszott, remélem ennek a gecinek nem lesz ilyen szerencséje!!!
Perwool
@F_Viktor: "Egy darabig nem lesz rendkívüli állapot bevezetve, jövőre is simán behúzza a választásokat."

A kormányoldalról a korlátlan pénz, a majdnem 100%-os sajtóellenőrzés, a "helyesre" formált választási törvény és minden egyéb segíti a választásokat. Tök esélytelen itt bármilyen ellenzék.Még ha létezne normális, az is. De nem létezik. Szerintem már jó ideje kiépült az a rendszer, amit törvényes úton lényegében lehetetlen megbuktatni. Csírájában taposnak el bármilyen potenciális veszélyforrást. Akit lehet megvesznek, akit nem, azt meg kicsinálják.
papa.49
@Perwool: Itt már csak a forradalom tudja elsöpörni ezt a koszos fütyiszes bagázst!!!
F_Viktor
@Perwool: Így igaz!
Amin csodálkozok, hogy az EU ezt időben nem vette észre. Pedig 2012-től, 5 éve tisztán látható volt, hogy mire készül orbán.
Sőt, Kéri László, a fityesz bandát személyesen jól ismerő politológus, már 2010 év elején óva intette a választókat, hogy 2/3-os többségű győzelme legyen a fityesznek. Ő, a szakértő már akkor tudta mire képes az ország gecije.
Perwool
@F_Viktor: Az Unió tényleg impotens. Én a helyükben az első "Üzenjük Brüsszelnek.." plakátnál kibasztam volna a kormánypárti képviselőket az EP-ből. Azonnal megvonva minden juttatásukat.
Minek? Ha a kormány plakátokon óhajt kommunikálni Brüsszellel, akkor felesleges jól fizetett képviselőket tartaniuk az EP-ben. A szavazatukat küldjék el levében! Azzal legalább ki lehet törölni..
papa.49
@F_Viktor: @Perwool: Ezért szoktam az Uniót az 1920 évek Népszövetségéhez hasonlítani, ott is pont ez az impotens tili,toli ment semmit nem tettek a Hitler ellen!!!
Most annyival más a helyzet, hogy nem egy 50 milliós nép, és nem annak a gazdasági, és tudományos kapacitása áll a mai zsarnok mögött!!!
Azért az is érdekes, ahogy a ,,föstő,, betudta palizni a ,,német elitet,, és a világot belesodorta a II. VH.!!!
Ettől most nem kell tartani, de az ország rámehet erre a minifaszkalapra!!!
iluminati
1,7 millió az nem sok aki részt vett a nemzeti konzultáción...abból egy része anyagi függősége miatt szavazott..egyrésze rettegés fenyegetés miatt, valamint nyalakodás közben nem tudott rendesen írni,szavazni
Pálinkás Pál
Alkotmányos rend nincs ebben az országban,ergo nem lehet szervezkedni,lázadni ellene!!A szükségállapottal meg öngólt lőne..mert nem hiszem hogy a tekes majmokon kívül bármelyik fegyveres testület is kockáztatná életét a csúti disznóért!!akinek van rá lehetősége ,beszélgessen el bármelyik rendőrségen,mit is gondolnak pl a fülesbögréről!!
tudode
Mi van?
.
Az nem nyomós indok, hogy ez a szerencsétlen küszködik a vélt ellenségeivel, hiszen KISMISKA Ő AHHOZ, HOGY ELMENJEN A FALIG, és háborús helyzetet vizionáljon azzal az indokkal, hogy összezavarodott a szűrkeállománya!
.
RENDKÍVÜLI ÁLLAPOT ELRENDELÉSE A PÁRTALAPTÖRVÉNY SZERINT:
.
csongrad.katasztrofavedelem.hu/letoltes/document/csongrad/document_265.pdf
.
Részlet a rendkívüli állapot elrendelését megelőző teendőkről, és a nyomós indokról:
24. Mutassa be a rendkívüli állapot rendkívüli jogrend tartalmát, kiváltó okait, bevezetésének (kihirdetésének) rendjét!
.
--- Rendkívüli állapot:
Hadiállapot vagy idegen hatalom fegyveres támadásának közvetlen veszélye• (háborús veszély) esetén az Országgyűlés kihirdeti a rendkívüli állapotot és Honvédelmi Tanácsot hoz létre,
.
Rendkívüli állapot áll elő hadiállapot és háborús veszély esetén,•
Az Országgyűlés akadályoztatása esetén a rendkívüli állapot kihirdetésére és a• Honvédelmi Tanács létrehozására a Köztársasági elnök jogosult,
.
A Honvédelmi Tanács dönt a Magyar Honvédség alkalmazásáról, melynek elnöke:• a Köztársasági elnök; tagjai: Országgyűlés elnöke, pártok vezetői, miniszterelnök, miniszterek, tanácskozási joggal a Honvéd Vezérkar Főnöke, Az Alkotmány szerint meghatározott rendkívüli intézkedések bevezethetősége,• Rendeleti jogalkotás.•
..
AZ, AKI SUMÁK MÓDON "MINDEN FONTOS INTÉZMÉNYT BEKEBELEZETT" békeidőben, EGYÉB ALJASSÁGRA IS KÉPES LEHET!
.
Nem elég, hogy lejáratta a miniszterelnöki intézményt, még HÁBORÚS ÁLLAPOTOT IS KÉPES VIZIONÁLNI!
.
ÉBRESZTŐ MAGYAROK!
A FELCSÚTI VESZEDELEM NEM MARAD A BŐRÉBEN!
F_Viktor
@papa.49: Értelek, hogy az 1920-30-as évek jutnak eszedbe, mert én is így vagyok ezzel.
2010-ben már az ellensúlyok és fékek nagy része a kukában volt, már láttam a demokrácia elleni támadást.
Hazugság-hegyek görgetése, unortodox gazdaság, IMF-, multik elleni harc, nem megszorító intézkedések, mellyel több, mint 2 ezer milliárd forintot varrt a Zemberek nyakába, a MANYUP megtakarítások megvédése, stb.

Tehát aki Magyarországon élt, látta, hogy orbánt csak a hatalomba való bebetonozása érdekelte, nem riad vissza a diktatórikus elemektől, szarik a demokráciára. Láttuk a pávatáncát amit folyamatosan járt az EU és a magyar nép között.

Mivel az EU elképzelhetetlennek tartotta, hogy Európa közepén, egy demokráciába már beleszagolt nép 2014-ben nem bünteti meg a diktátort, nem nagyon emelte fel szavát az EP-ben. De ahogyan újságírók szokták írni, nem volt felkészülve erre, mivel az ország szuverenitását is tiszteletben kellett tartania.
Későn reagált, hogy a támogatások megvonásával lehet csak orbánra nyomást gyakorolni. Most tartunk itt.
Viszont úgy látom, ez a késlekedés okozza, hogy a kormányt már nem lehet demokratikus úton leváltani (már ezt mondtam a 14-es választások után is).
karma1
Milyen alkotmanyrol vartyog ez a sultparaszt??? Hat Magyarorszagnak nincs is alkotmanya! orban szuntette meg, azt valtotta fel az Alapkatyvasszal, amit ugy alakit, ahogy eppen neki tetszik...
Szemet egy pali, es mar azt is tudjak, hogy osszel komoly esemenyek fognak tortenni...
Persze, ha most megrendeli a puccsistakat erdogantol...
papa.49
@F_Viktor: Sajnos egyet kell értenem veled, ebből már demokratikus úton kimászni NEM LEHET, mert már nincsenek meg annak a feltételei sem!!!
Az Unió igazi retorziót nem tud alkalmazni, mert annak a hatását a fiúk rögtön áthárítják a népre, tehát ez is kétélű fegyver, szerintem ezért nem akarják olyan nagyon használni, mert tisztába vannak a hatásaival!!!
karma1
@Cefi: Hat, rakosi pajtasnak is Moszkvaban kellett kineznie az ablakon, ...Valami miatt nem gondolta, hogy Magyarorszag biztos hely lehetne a szamara...Aztan hazajott egy kalapdobozban, hamvaba dolve...:o(((
magyarbakancs
"Jön Orbán vágyálma, a rendkívüli állapot bevezetése? + videó"
Ez bevezeti Benito Mussolini sorsára jut.
human
Normál esetben legyintenék, hogy ez csak egy bolond beszéd a célközönségnek. De ezek bármit képesek megcsinálni.
Perwool
@papa.49: @F_Viktor: Az EU nem léphet fel keményen, mert az belügyekbe való beavatkozás, plusz Hitler Viktor még nagyobb mártírnak tüntetné fel magát, amire a nyáj még jobban összezárna.
Mocskos egy játszma ez! XXI században Európa közepén EU tagként!
Néznek bennünket kultúrnépek. Látják képtelenségünket a haladásra, látják, hogy szamojéd erkölcsökkel terpeszkedünk, okvetetlenkedünk Európa közepén, mint egy kis itt felejtett középkor, látják, hogy üresek és könnyűk vagyunk, ha nagyot akarunk csinálni zsidót ütünk, ha egy kicsit már józanodni kezdünk rögtön sietünk felkortyantani bizonyos ezeréves múlt kiszínezett dicsőségének édes italából, látják, hogy semmittevők és mihasznák vagyunk, nagy népek sziklavára, a parlament, nekünk csak arra jó, hogy lejárassuk. Mi lesz ennek a vége szeretett úri véreim? Mert magam is ősmagyar volnék s nem handlézsidó, mint ahogy ti címeztek mindenkit aki különb mint ti. A vége az lesz, hogy úgy kitessékelnek bennünket innen mintha itt sem lettünk volna."
(Ady Endre, 1902.)

„Megmentik újra és újra a hazát, valahányszor saját profitjukat kell megmenteni. Ha háborút nem csinálhatnak, hát csinálnak háború-félelmet, s bebörtönöznek jámbor rajongókat, hogy a nép elhiggye, veszélyben a haza.”
(Ady Endre)
(Tudom, hogy sokszor idéztem már Ady-t, de, sajnos még mindig aktuális)
papa.49
@Perwool: Tudod az a szörnyű ezekben a sorokban, hogy látható a nép egy része semmit nem tanult a múltból, pedig kellett volna!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.