Illiberálisok, ha találkoznak. Orbán Viktor és kísérete pénteken kvázi közös kormányülésre utazott el Ankarába, ahol a Magfyar miniszterelnököt vendégül látta Recep Tayyip Erdogan elnök is. A találkozójukról készült videó tanúsága szerint megölelték egymást, Erdogant pedig annyira magával ragadta a dévaj jókedv, hogy először kézenfogva, majd karon vezette Orbánt az ebédlőasztalig.

Forrás: 168ora.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
verőce21
"..majd karon vezette Orbánt az ebédlőasztalig" - kedves török gesztus.
Merkel asszony is kedves vendég volt itt. Még az aranytrónusra is felültették...
justhpeter
Nem vagyok smucig, Orbánt ingyen nekik adom. Ha most kérik, az egész delegációt vihetik. De ez nem minden. Ha rögtön kérik, kapnak hozzájuk egy Mészárost és egy Bakondit is. És még egy bónuszként egy Németh Szilárdot is. Már csak a 150 év emléke nyomán is.
bakegya
Kitarthatja!-FELŐLEM SELYEMZSINÓRON IS!
silber13
Tartsa csak kint magának! Adjonneki egy minaretet, onnan rikácsolhat kedvére, müezzinként!. Hányhatnék vagyok!
Peller Anikó
Kell egy hely ahol el lehet tengetni idős hétköznapjait.

Csak azt nem értem miért vesznek földet Magyarországon. Jaa, tudom, az Eu-s támogatás.
nemkati
Bercsényi, Mikes, Rákóczi biztosan büszke lehetne rá, hogy Magyarország első embere egy török miniszterelnök nyakába borul. Talán van még Rodostóban olyan ház, ahol 0rbán is eléldegélhetne élete végéig Rogánnal, Farkassal, Szíjjártóval, Lázárral, Kósával. Nem kérnénk vissza.
Cefi
Lehet törökországban vazelint kapni?
karma1
@Cefi: Szerintem ja... En azt mondom, soporjek ki Thokoly volt rabhelyet, ahol kicsit tuszkent tartotta Szoliman, oszt az meg kene, hogy feleljen ennek a csuti szerencsetlennek is...
Sziszifusz
" Madarat tolláról, ember barátjáról."
Az Orbán és Erdogán egymás közti mézédes gesztusok, többet engednek sejtetni, mint ami két politikus között általánosan szokásos. Itt már-már baráti kapcsolat jeleit lehet látni.
Egyébként pedig Vezérünk "pávatánca" már gusztustalan vonaglásnak látszik. Talán azért mert érzi, hogy ebben a színházban amiben játszik, közeleg az utolsó felvonás. Ez pedig elég ijesztő lehet számára.
kokopelli
Nincs szebb mint a "férfibarátság"! (vazelinnel még könyebb?) Az a veszély,
hogy a muzulmánoknál az bűn! Orbánnak vigyáznia kell,mert Erdogán
neje féltékeny is lehet,és köpni fog!?
staro2
Van a Héttoronyban elég üres hely, Török Bálint celláját meg is kaphatná,Bornemissza Gergely cellája is üres. ((Őt ott akasztották fel)
nemkati
@kokopelli: Erre a történetre én is köpnék, ha nem lennék úrilány!
eugen4402
Mint az aranyhalak az akváriumban: 3 sec. alatt felejt mindent... Erdogannal ölelkezik akkor is ha iszlám hívő, nem számít, ha idegen kultúrát képvisel. Attól se rettegett, hogy egy váratlan mozdulattal elmetszi a torkát, vagy a cippzárjához nyúl a "pogány" házigazda, és huncut mosollyal megerőszakolja. Allah akbar... (és akkor még nem is említettük Mohamedet, az ő prófétáját!)
eugen4402
Másnap egy kicsit csalódottá vált, mert titokban Áder jóbarátnak akart végkielégítést venni: egy horgásztanyát a Rodos tó partján... Erre elküldték Tekirdagba!
Nessy
Könyörgöm tartsák meg! Bár két dudás egy csárdában, akarom mondani szerájban nehezen fér meg!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.