Nem közölték, hogy 2014-ben és 2015-ben kitől, mire kaptak támogatást. Ügyészi felszólítást kapott a Civil Összefogás Fórum-Civil Közhasznú Alapítvány (CÖF-CÖKA), hogy rendezze hiányos gazdasági elszámolását. Ugyanis elfelejtették közölni, hogy 2014-ben és 2015-ben kitől kaptak támogatást, adományt, és a pénzeket tételesen mire fordították. Erről a Magyar Nemzet ír. Az elmaradást Juhász Péter, az Együtt elnöke vette észre, és ő értesítette a hatóságot az elmaradásról. Kifogásolta azt is, hogy a CÖF-CÖKA eltérő terjedelemben közölt adatokat a 2015. évről szóló beszámolójában a saját felületén, illetve a bíróság oldalán. A bírósági nyilvántartás szerint a kormánypárti szervezet 2015-ben 55 millió forintot, 2014-ben 260 millió forintot kapott ismeretlen forrásból. Nemrég kiderült az is, hogy az állami MVM több mint félmilliárd forintos támogatást juttatott a CÖF-CÖKA-nak.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: quadrocopter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
"Miközben a kormánypárti szervezet ügyészi felszólítást kapott a hiányos adatközlésért, a kormánnyal szemben kritikus civileket épp arra hivatkozva támadják – hamisan –, hogy nem átlátható, honnan kapnak támogatást."

Sunyiék ösmét lovat ciciztek!
Nessy
Polt küldött nekik egy e-mailt! Ugyan fiuk, írjatok már valamit, nem baj ha nem is igaz, csak annak lássék, én elhiszem!
Hellcat
Nesze öcsém...nyomja a kormány teljes erőből, hogy legyenek a civbilek átláthatóak...még ez a tetves CÖF is ezt nyomatta aztán nesze bazdmeg a Civilnek Öltözött Fideszesek buktak le pont, hogy titkolóznak a pénzekkel. Undorító álszent börtöntöltelékek.
CsipkeRózsa
A rendőrök által megszállt civilek pontosan beszámoltak minden kiadásról, mégis ellenük történt eljárás, bűnösnek beállítva őket.
Az nem jött be a kormánynak, megszületett a civil törvény. A CÖF pedig azt csinál, amit akar.

Miért csak most kapott a CÖF ügyészi felszólítást, hiszen a hiányzó beszámolónak már egy ill. két évvel ezelőtt ott kellett volna lennie?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.