Kálmán Olga a hivatalos Facebook-oldalán reagált azokra a hírekre, miszerint a rossz nézettségi adatok miatt elhagyja a Hír Tv-t és Csintalan Sándor veszi át az Egyenesen című műsort tőle.

„Hahó magatokat újságírónak nevező enter billentyűk! Szóltam előre, hogy fölösleges hülyeségeket írni felmondásról, kirúgásról, nézettségről. Bár tudom, hogy ez utóbbi különösen fájhat a kenyéradóitoknak, nehéz megemészteni, hogy a Hír Tv tájékoztat, nem agyat mos és még nézik is sokan, nagyon sokan”

– írta közösségi oldalán a műsorvezető.

Kálmán Olga a róla és műsoráról szóló írásokat megjelentető lapok tulajdonosának, a rejtélyes Habony Árpádnak név szerint is üzent.

„Szóval, szóljatok már a főnöknek (szerintem nem vagyunk cimbik vele itt a facebookon, ezért nem látja -bár ki tudja….) hogy szivesen, válaszolok személyesen is, ha kérdése van. Árpád! Itt vagyok én is Ibizán, ha van kérdés Egyenesen felteheted mielőtt bármit megírattatsz. Igaz, mi nem a buli negyedben vagyunk, és napközben ritkán érek rá, mert uno kártyázunk a Férjemmel és a Gyerekeinkkel, de összefuthatunk valahol egy fagyizóban. Üdv! K. O”

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

idppp
@durbincs: Álmodik a nyomor! Csak szeretné a magafajtát bosszantó, keményen kérdező, nem mikrofonállvány típusú Kálmán Olgát nem látni a képernyőn! Minden kretén fideszes, akik ezerrel nyalnak a csüngőhasú elmeháborodott tolvajnak. ezt szeretné! Mitől fél, maga idióta ökör? Nem harap, a magafélék nincsenek hozzászokva az egyenes beszédhez, mert a töpörödött agyuk nem képes az önálló gondolkodásra! Savanyú a szőlő?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Béla333
@idppp: Most vonatkoztassunk el az ostoba személyeskedésedtől, gondolom érdemi véleményed nincs az ilyenekre, csak úgy általánosságban szeretsz hülyeségeket pampogni. Hol látsz pl. itt érdemi véleményt, az előző napi 2/3-os szavazás miértjéről való faggatást? Milyen riporteri szint ez szerinted?:

"Bruck András: Az őrület négy perce

Sok dolgot láttunk már a magyar médiában, de ilyet még nem.
A hazai demokrácia elvesztése persze az első perctől nem volt független a hazai média gyenge minőségétől, de erre egyszerűen nincs magyarázat. Az ATV-ben Vona Gábor volt Kálmán Olga vendége, és bár egy nappal korábban épp a Jobbik biztosította a Fidesznek a terrortörvényhez szükséges kétharmadot, szóba se került az „ellenzéki párt” becstelensége. Volt viszont pár perc után jókedvű évődés, csacsogás.
Erről.
Kálmán Olga: Tudott arról, hogy Novák Előd titkos vágya, hogy egyszer egy babatévét csináljon?
Vona Gábor: Ez most vált számomra is nyilvánvalóvá… Köztudott Előddel kapcsolatban, hogy ő egy nagyszerű apa….
KO: Én sok nagyszerű apát ismerek, de egyik sem akart babatévét.
VG: Az előbb fogalmaztam meg, hogy ő menyire médiaérzékeny…. és elérkezettnek látja az időt, hogy ezt a babatévét megvalósítsa…
KO: Ön jobban ismeri nálam biztos, merthogy én semennyire nem ismerem Novák Elődöt, azon kívül, hogy volt már vendégem. El tudja képzelni, hogy egy gyerektévében folytatja pályafutását….? Ha igaz, ő képviselte a radikális szárnyat a Jobbikon belül…
VG: És most ebből az a következtetés, hogyha valaki nemzeti radikális, akkor nem szeretheti a gyerekeket, vagy nem lehet kedves a babákkal…?
KO: Nem, de aki babatévét üzemeltet, annak nem kell kedvesnek lenni a babákkal, ugyanis a babatévé nem arról szól, hogy neki ott babázni kell élőben…
VG: Nem tudom, miről szól a babatévé… mit jelent egy babatévé?
KO: Sőt, nem is tévét mondott talán, hanem rádiót, babarádiót.
VG: Ez szürreális egy picit, nem tudom elképzelni, hogy a babák hallgatják a babarádiót, vagy bármilyen rádiót. Azt még...
Béla333
Folytatás:

"VG: Ez szürreális egy picit, nem tudom elképzelni, hogy a babák hallgatják a babarádiót, vagy bármilyen rádiót. Azt még el tudom képzelni, hogy kedves kis játékokat játszanak a tévén, és nézik a babák, de hogy babarádión a babák mit hallgatnak…
KO: De a tévén sem a felkelő nőt kell nézni a babáknak…
VG: Most már kezd egy kicsit ez a beszélgetés fura irányt venni….
KO: Képzeljük el Novák Elődöt, ahogy babatévét vagy babarádiót üzemeltet, merthogy azért mondtam, hogy neki nem kell szeretni a babákat, hiszen ahhoz, hogy valaki….
VG: De én nem hiszem, hogy ő a producere lenne… én azt is el tudom, képzelni, hogy ha ő egy ilyet elindítana, akkor műsort vezet.
KO: A babáknak?
VG: Három kisgyereke van, ő azért babázik.
KO: De akinek három kisgyereke van, az még nem vezet műsort a babatévén…
VG: Adjuk meg neki ezt az esélyt.
KO: Én aztán főleg megadom, de a múlt héten még azt hallottam, hogy határőr…
VG: És ez miért zárja ki egymást?
KO: Hogy őrzöm a határt, aztán rohanok híreket olvasni a babáknak?
VG: Legyünk ebben akkor most tényleg megengedők, és azért őrzi-védi a határt, hogy a magyar babák nyugodtan játszhassanak….
KO: Aha, miközben Novák előd olvassa nekik a Bogyó és Babócát… Ön ezt így el tudja képzelni, tényleg?
Itt végre témát váltott az ellenzéki média nagyasszonya, akinek műsorában az évek során a teljes magyar ellenzék fokozatosan elhülyült. Ha most viszont a Jobbik következik, akkor Olga tényleg egy zseni.

Meg is nézheted:
https://www.youtube.com/watch?v=3bleV4wFjII...
3 perc 45-től
idppp
@Béla333: Maga rakás szerencsétlenség, pont erről írtam, de nem tehetek róla, hogy képtelen felfogni! "Hozzátartozik, az ATV-s korszakában, miután Németh Sándor szektavezető tulajdonos kölyke átvette a hírigazgatói posztot, bár annyit ért hozzá, mint hajdú a harangöntéshez, Kálmán Olgának semmi beleszólása nem volt, hogy kiket hívnak meg a műsorba! Többek között ezért lett elege az Orbán nyalonc Németh tv-jéből, " Kálmán Olga az ATV-nél már csak egy utasításra dolgozó báb volt, nem lehetett önálló véleménye, mint azt Bruck András kitűnően megírta. Azt a csatornát egy jó érzésű embernek ott kellett hagynia, így tett Kálmán Olga is! Újabban a kiváló Mészáros Antónia is követte. Ott van helyettük a gagyicsináló Hajdú Péter, meg Norbi és a lófejű felesége, akinél minden pillanatban azt várom, mikor kezd el nyeríteni. Na, ők a maga színvonala!
Béla333
@idppp: 20.16
Te tuskó paraszt, kértelek, hogy próbálj már meg sértegetés nélkül kommunikálni, úgy látom ez neked nem megy! Akkor maradjunk ennél a stílusnál! Tudod: amilyen az Adjon Isten...
K.O. amióta a Hír TV-hez ment át, azóta sem változtatott a korábbi "gumicsont" etető stílusán!
A lényegről nem beszél, csak úgy próbálja meg terelgetni a beszélgetés menetét, hogy a felületet kapirgálja, de a lényeget ne érjék el!
Hogyan lehet egy hatalmi ágnak, a médiának a vezető riportere valaki, aki képtelen arra rávilágítani, hogy a világ elszalad mellettünk, az országunk csak csúszik a lejtőn lefelé, még a szomszéd államokhoz képest is és hogy ennek a fő felelőse a hátunk mögött az elmúlt évtizedekben összejátszó MSZP és a Fidesz, valamint ezeknek a segédcsapatai, politikusai!?
Aki csak azt képes elérni, hogy az emberek méla beletörődéssel legyintsenek az egész politikai virtschaftra és inkább összecsomagolnak és a családjukkal elmennek az országból, mert ezt már nem tudják elviselni?
Az ő dolga az lenne, hogy minden nap ezt belevágja a nézők képébe, nem az, hogy a dagonyába belefullasszon minden felhorkanó ellenállást, tiltakozást!
Az ország szétlopásához csak asszisztál, a hatalmas sztár gázsiért heti 4 szer másfél órában csak hülyít bennünket!
Szerintem!
idppp
@Béla333: Maga mazochista? Ha ennyire nem szereti Kálmán Olgát, miért nézi? Ez valami kényszer magánál, a tudatalattija bele van esve? Sürgősen forduljon pszichiáterhez, eddigi megnyilvánulásai is azt bizonyítják nagy szüksége van kezelésre! Látja milyen szépen beszélek magával? A hülyékkel így kell...
verőce21
Minden felkapaszkodott senki Ibizára utazik. Ott sokkal többet kell költeni, jóval drágább, ez lehet az oka.
Gyertek át Mallorcára, ez sokkal autentikusabb, jobb fürdőhelyek vannak és hangulatosabb is az egész sziget. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél