Az összes nemzetközi vonatot megállította szerda délelőtt a MÁV hatósági intézkedésre hivatkozva – értesült a Pécsi STOP. A vonatokhoz rendőrök érkeztek, mindenkit leszállítanak.

A portált egy olvasó értesítette, aki egy álló vonaton ragadt. A vonaton be is mondták, hogy hatósági intézkedés miatt kell várakozni, elképzelhető, hogy bombariadó miatt állt le a közlekedés.

Az oldal a MÁV-ot is megkereste, ahol azonban még vizsgálódnak, egyelőre nem adtak ki hivatalos nyilatkozatot az eset kapcsán. A Vonatinfó eközben egyre tetemesebb késéseket jelez.

Az álló vonatokat rendőrök ellenőrzik, akik egy olvasó szerint az utasokat leszállítják, a csomagjukat is vinniük kell. 

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
Annyit megérdemelne az utazó közönség, aki nem keveset fizetett a jegyért, hogy valamit mondjanak , még ha nem is teljesen igaz!
Vagy ezt is titkosítják?
karma1
@Nessy: Aaa, most kezdik keverni a szart... Mindjart jon a hiradas, hogy veszelyes terroristat uldoznek, aki megszokott a roszkei allomasrol,... Vagy hazonlo... Hat nem tortenik semmi sem, az Istennek se akar egy terrortamadas lenni... lazar is meg orban, meg a nemethszili is megmondta, hogy forro es mozgalmas osz jon... Ne felj, EZT betartjak...
Nessy
@karma1: Ördög vigye, itt már most is forró idő van. 31 - 34 fok. nekem már ez is sok! Nekik nem elég? Másszanak ki a légkondis irodákból, kocsikból, lakásokból, és élvezzék!
wagabund
..."Megállította az összes nemzetközi vonatot a MÁV, rendőrök intézkednek"...

viccből nem tesz ilyent a hatóság... jó okuk lehet, hogy kutakodnak. Estére megtudjuk, mi(ki-kik)volt az ok...
quadrocopter
Szinten kell tartani a napi hivatalos majrét! Csak nem úgy szólt a bejelentés, hogy a MÁV összes vonalán bomba van? Marhák.
Pálinkás Pál
Nagy összeget tennék rá hogy kamu az egész...de már rég volt parasztvakítás az egybites fidesz szavazóknak!!Majd áradozhatnak hogy a zsírmore vigyáz rájuk!!!
Jozefina
Elég hülye vicc! Ha vicc! Mindenesetre ha előkerül a betelefonáló jól pfán kellene vágni!!!
Pálinkás Pál
Jut eszembe...a felcsúti játékvonaton is bombariadó van??Vagy Bástya elvtárs kisvasútját már fel sem akarják robbantani???
qwertt
@Pálinkás Pál: A felcsuti vasut mar nemzetkozi lett. Le vagyok maradva...
Csizmás Kond
...na hát az tényleg hallatlan hogy a csomagjaikat maguk kell vigyék...
egyvandor
@qwertt: A támogatás szerint lehetne rá igényük.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.