Az angolul nem tudó ellenőr megalázott egy színes bőrű külföldi nőt, majd személyeskedett a segíteni akaró magyar nővel is.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

elnyomott
Ilyenkor szégyellem, hogy magyar vagyok. :(
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
elnyomott
Ilyenkor szégyellem, hogy magyar vagyok. :(
szaboria1
Ma már nem képezik csak arra az ellenőröket, hogy inkább büntessenek.
Nekem egy Dakk járatú buszon volt egy érdekes meglátásom. Egy veszélyeztetett kismama kísérővel utazott volt nála egy olyan papír ami feljogosítja, hogy a kísérő is olcsóbban utazhat. Az ellenőrnek fogalma sem volt mit takar az a papír és rohangált a busz vezetőhöz, hogy ő miként tudja elfogadható e a papír. Erre már buszvezetője is nem tudta tényleg jó e a papír pedig azon ott volt kísérővel.
Többszöri huzavona után úgy döntött ad egy csekket és fizessen be 8000.- ft. vagy keresse meg a Dakk ügyfél szolgálatát.
Nessy
A MÁV ellenőr biztos boldog volt, hogy valakivel szemben erős lehetett.
Lehet, hogy rossz napja volt, és másét is el kellett rontania, hogy helyre billenjen a pszichéje.
Remélem, megbüntetik, és elküldik valami tanfolyamra, ahol egy kis viselkedés kultúrát, és probléma kezelést oktatnak.
Equus
a nigériai bátran vonatozzon Nigériában és vegyen jegyet a kalauztól. Itt meg vegyen jegyet előre vagy tanuljon meg magyarul.. Elvagyunk néküle is.
papa.49
A klajzi átvette a ,,hatalom arroganciáját,, és megmutatta az utasoknak, hogy ő az úr a vonaton, a tisztán látás végett meghallgatnám a klajzi véleményét is , meg a tanúskodni hajlandó utasét is!!!
dr. prédikátor
A hülye melléknév ragozása::: hülye ,postás ,vasutas!!!
szaboria1
@Equus: Utaz te is egy olyan országba aminek nem tudod használni az ottani nyelvét és ess egy olyan helyzetbe mint itt ez a hölgy. Akkor gondolkozz el te, hogy éreznéd magad.
Equus
@szaboria1: attól több eszem van. És nem utazom tömegközlekedéssel és még csak nigger sem vok.
szaboria1
@Equus: Van egy közmondás "Kutyára is jön még dér". Lehetsz még te is rászorulva tömegközlekedési eszközre mert lehet, hogy már nem vezethetsz és akkor minek az autó. Mi is megöregedtünk és már nem vezetünk mert a reakció időnk már csökkent.
Equus
@szaboria1: hm... remélem, nem kell megélnem.
eszegfu
@Equus: Furcsa gondolat... "megöngyilkolod' Magad, vagy hogy a csudába kerülöd ki, hogy megöregedjél és nem tudsz már vezetni... Nem tapsikolok hozzá, hogy öreg vagyok, de én is megéltem, amit @szaboria1.
qwertt
A Start jegyvizsgaloinak nem kotelezo a nyelvtudas, a munkaltato nem kotelez senkit nyelvizsgara, hivatalosan nem is teheti meg a belfoldi alkalmazottakkal. Termeszetesen lett volna mas megoldas is, de a lustasag es a nemtorodomseg gyozott. Szamara sokkal konnyebb volt kizarni az utast, mint megoldani a helyzetet. Ez az altalanos hozzaallas; sokszor kizarjak azt a figurat, akinek nincs menetjegye, az utasleadasi lap kiallitasa vagy a menetjegy egy penztar es automata nelkuli megallotol torteno kiadasa helyett. Ennek az esetek tobbsegeben a lustasag az oka. Az esetek kisebb hanyadaban pedig a nemtorodomseg az alulfizetettseg miatt. Kis penz, kis munka. Tudom, tudom, akkor lehet mashova menni, de az ember nem igy mukodik... Ennyi a tortenet.
A megoldas utolag: irasos panasz, majd a munkaltatoi eljaras eredmenyekeppen 6 honap 20% bercsokkentes.
Equus
@qwertt: nézzük a dolgot magát: A vasúti személyszállítás egy szerződési ajánlat. A vasút vállalja, h vmi általános egyenértékes mefizatése fejében elvisz téged A-ból B-be. Te meg azzal, h ezt a szolgáltatást igénybe veszed, elfogadod a szerződési feltételeket, amik nem titkosak, ki vannak függesztve mindenhol, ahol igénybe lehet venni a szolgáltatást. Nem hiszem, h Nigériában lenne egyetlen vasútállomás, ahol magyar nyelvű tájékoztatás lenne. Konkrét esetben van egy nigger ember, aki fehérek országában bliccelni akart, aztán mikor lebukott jegyvásárlással próbálkozott, amiben egy idióta kotnyeles bennszülött mindjárt a segítségére sietett.
De jó! Lesz miről beszélgetni lekvárfőzés közben a Zsófikával, meg aztán hadd szóljon a neten is.
Szánalmas.
eszegfu
@Equus: 11:59 Amikor fiatalabb voltam én is az gondoltam, hogy "elásom" magam, ha valamit már nem tudok megcsinálni, ami addig könnyedén ment... mára már, ami nem megy, "átlépek" rajta...és mintha jobban ragaszkodnék az életemhez... sőt olyan elfoglaltságot találok ki magamnak, amiben még vannak/lehetnek "sikereim".
Equus
@eszegfu: 'sőt olyan elfoglaltságot találok ki magamnak, amiben még vannak/lehetnek "sikereim".' - ehhez kívánok Neked erőt, egészséget. Kívánom, hogy idősebb napjaid minden percében találj örömöt és élj sokáig boldogságban!
qwertt
@Equus: Termeszetesen igy is fel lehet fogni, ez is egy allaspont.
papa.49
Én csak egy valamit fűznék hozzá a szabályokat EMBERSÉGESEN IS BE LEHET TARTANI...
silber13
@elnyomott: Sose szégyelld! Kicsiny hazánkban sokan vannak ettől rosszabbak is!
qwertt
@papa.49: Sajnos a Start kereskedelmi szabalyzata meglehetosen egyertelmu (fekete-feher), innentol csak szabalytalan kiskapuk alkalmazasaval lehet embersegesen dolgozni. Vagyis lehet emberseges a jegyvizsgalo, csak az mar nem szabalyos, amelyert adott esetben o tartja a hatat.
Pelda erre: ha az utas mj nelkul ul fel a vonatra, olyan allomason, megallohelyen, ahol van mukodo automata es/vagy nyitva levo penztar, akkor adhat mj-et egy masik, olyan allomastol is, ahol nincs penztar vagy van, de nincs nyitva, ekkor potdijmentes a tortenet, tehat 2600 ft-al olcsobb.
Ez emberseges, am nem szabalyos, bukta eseten a jv rafarag(hat).
papa.49
@qwertt: Elhiszem amit írsz, DE ki tudta volna meg ha a klajzi ad egy jegyet a csajnak, a másik meg kifizeti a bírságot, érted a pénznek mint mondják nincs szaga akkor???
qwertt
@papa.49: Igy igaz, rugalmasan kellet volna megoldani.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.