Komárno futballcsapata 5,9 millió eurót kap tőlünk stadionfejlesztésre. Miközben döbbenetes méretű, kígyózó tömegek állnak sorba minden hazai ételosztáson, a Szotyiköpködőnek továbbra is csak a stadionokon jár az esze. Kormányhatározat szól róla, hogy az Orbán-kormány 5,9 millió eurót (1800 millió forintot) ad a szlovákiai Révkomárom (Komárno) futballcsapatának stadionfejlesztésre. Bár a csapat átlagos nézőszámát a klub 400–600 közöttire becsülte fordulónként (az Új Szó viszont 233 főt számolt ki a hivatalos jegyzőkönyvek alapján), a vezetőség nagyot álmodott: egy új tribünt szeretnének a meglévővel szemben, amellyel 3950 fősre nőne a nézőtér – írja a Magyar Nemzet. Orbán állítólag egy dunaszerdahelyi meccsen járt kint a Felvidéken, ekkor hallott róla, hogy a Komárno csapata esélyes a másodosztályba való feljutásra. Itt kapott kedvet hozzá, hogy támogassa a csapatot. Az új stadion fűthető lesz, mellé egy műfüves edzőpálya is készül.

Forrás: nyugatifeny.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
36
Ennyi pénzért vissza is adhatnák Révkomáromot.

U.i.:Csak megsúgom. A szlovák, átvágja a magyart a palánkon, mint a sicc. Soha nem lesznek hálásak semmiért. Ugyanígy a szerbek sem.
nevemnick
Szemétláda, mocskos narancsos banda.
Ezért (is) felelni fogtok.
papa.49
Szinte józan ésszel felfoghatatlan a nép BAMBASÁGA már égnie kellene Pestnek, Budának !!!
quadrocopter
@papa.49: De legalábbis az Orbán-tanyának!
Eladott Ország
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2016/02/balog3-1024x680.jpeg
A hír annyiban közös, hogy Révkomáromról (Komárno) szól.
A hír nem annyira hétköznapi, mint amennyire igaz: még decemberben jóváhagyott 1, azaz egy
milliárd forinttal támogatja a magyar kormány a Szlovákiai Református Keresztyén Egyházat.
Hogy az erről szóló csekket fehér vasalt ingben éppen Balog Zoltán adta át Fazekas László
püspöknek a Révkomáromban tartott ünnepi ceremónián kizárólag azért is jó, mert így legalább van alkalmam világossá tenni: az ilyen ünnepélyes eseményekre (díjátadásokra, kitüntetések átvételére, 1 milliárdos borítékok átnyújtási, vagy kézhezvételi szeánszára) nem azért megy fehér ingben az ember, mert a kockás nem szép, vagy mert valakit ezzel boldoggá akar tenni, hanem mert így illik.Igen, szép dolog az összetartozás és mégis most magyar emberek keze szorul ökölbe teljesen jogosan és utálja amazokat a magyarokat, akik most kaptak egy milliárdot. Pedig azt hiszem megint nem őket célszerű utálni, hanem azokat, akik pátosszal teljes szólamok kíséretében borítékkal tömik ki az egyházakat. Határon innen és határon túl. Mert őszintén hiszik, hogy ha az egyházat kilóra megvették, akkor a híveik szavazatait is kilóra megvehetik. Mert tudják, hogy a jelen helyzet ismeretében, 2018-ban baromira kelleni fognak azok a szavazatok. Nem, kurv*ra nem összetartozás ez, valami egészen más. Valami, amibe szépen lassan belepusztulunk. Határon innen egészen biztosan.
Ezt a szarházi fidesz bandát lábon kellene felakasztani.
papa.49
@quadrocopter: Fel kell gyújtani ,,véletlenül,, ))))))))))
Grafix69
Van egy nagyon jó mondás , és megkérek mindenkit aki becsületes ne vegye magára ,és azt is szeretném ha tudomásul venné mindenki ,hogy cigányok vezetik ezt az országot , szó szerint. A mondás így szól : Ha cigányoktól veszed a szenet akkor nagyon megfázol . Most ez van .
quadrocopter
Emléxünk, hogy a rezsim egy három fős(!) szlovákiai magyar pártnak(?) odadobott 220 milliót, csak úgy, mert miért ne?
nezelodo
Alighanem megígérte a csapat, hogy Orbánra szavaz. Nem semmi ám az az ötven szavazat, nagy szükség lehet rá!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.