A Momentum Mozgalom szóvivője, Hajnal Miklós szerint Ungár Péter minősíthetetlenül viselkedett

Az LMP elnökségi tagját, Schmidt Mária fiát kidobták a Nyitás Fesztiválról, miután részegen inzultusba került egy biztonsági őrrel.

Szeretném remélni, hogy viszonozni tudtam, de nem vagyok benne biztos, hogy fizikai képességeim alkalmassá tesznek erre. Megkértek, hogy távozzak

– nyilatkozta a politikus, aki nem tudta, mivel indokolták a kidobását.

Kidobták a Momentum fesztiváljáról a részegen randalírozó LMP-s elnökségi tagot

A Magyar Nemzet szerint Ungár egy fiút és egy lányt is zaklatott, befeküdt más sátrába ittasan, majd hiányos öltözetben szedték ki egy patakból. A Momentum minden rendezvényéről kitiltotta.

Ungár azt mondta, nem tudja, pontosan miért dobták ki a fesztiválról, pedig a Momentum hivatalos levélben is tájékoztatta, amely a Magyar Nemzet birtokába került:

Részt vettél a Momentum által szervezett Nyitás Fesztiválon, ahol sajnos többen panaszkodtak a magatartásodra, többen jelezték, hogy akaratuk ellenére meg nem engedhető módon kommunikáltál a fesztivál más résztvevőivel, zaklattad őket, összetűzésbe kerültél a rendezvény biztonsági személyzetével, és beléptél mások privát helyiségébe. A rendelkezésre álló információk alapján mindezzel megsértetted a rendezvény házirendjét, viselkedésed ellentétes a szervezetünk által vallott értékekkel is.

Ezzel befellegzett egy esetleges LMP – Momentum összefogásnak.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
Egy politikus még a magánéletében sem csinálhat ilyet szerintem! Pláne hogy egy másik párt rendezvényén engedte el ennyire magát...
Hiba volt!
lampa laz
Ezért a tettedért anyád garantáltan visszafogad a családba. Tán még a nézése is kiegyenesedik kis időre a büszkeségtől.
RonaGyuri
Azt hitte hogy a mama szoknyája mellett ül! =))
Equus
LMP és smidt mária fia a vezetőségben... mijafaszom van? Így talán érthető az LMP egy-két meglepő húzása... semmi más, mint a fidesz fiókvállalata.
nezelodo
@nevemnick: A 4. számú választókörzet egykori képviselője gyakran volt "más állapotban". Soha egyetlen szemérmes kormánypárti, és ellenzéki portál nem merte szóba hozni, pedig esetenként a választási dicsőséget is hosszas kijózanítás után tudta méltatni. Whiskys volt szegény, na nem az Ambrus Attiláról volt szó.
Béla333
@Equus: 21.42
Téged és az általad imádott DK-t (mondjuk a te) anyád személye alapján kell megítélni?
Vagy mondjuk lényeges, hogy mondjuk Vadai apja milyen pártnak drukkol?
Az LMP-t az alapján mocskolni, hogy van egy olyan tagja, amelyiknek az anyja Fideszes az eléggé primitív dolog szerintem!
Equus
@Béla333: miből élt meg a kicsi fiú és miből él, ha nem az anyja kötényéből? Az anyja miből él? A maffiából.
Ez talán még neked is érthető logika.
bencemacska
Egyáltalán hogyan került oda?
Meghívták? Az LMP hivatalos küldöttje volt?
Lehet, hogy hozzájárult a költségekhez?
one moment
Az elcseszett ellenzék napi pitiáner harcai.

A magyar úr, geci. Ha a magyar úrrá válik, geci lesz.
A magyar urat ledönteni szándékozók, meg pitiáner egymást basztató gecik, akik csak az álmaikban szeretnének geci magyar nagyurak lenni.

HA EGY CSÖPP ESZED VAN, ELMÉSZ EBBŐL A FERTŐBŐL (SZELLEMI, ERKÖLCSI, TESTI), ÉS NEM ASSZISZTÁLSZ EHHEZ A BULLSHIT-HEZ TOVÁBB!!!

Ne itthon tanuld (khm) az idegen nyelvet 10 évig, hanem fél év után - BÁRMENNYIT IS TUDSZ -, húzzál a csába innen, a többi, majd jön magától.
one moment
Mit beszél az a magyar...

"Foglalod a kurvanyádat,
De nem ám a mi hazánkat!...", TE GECI ORBÁN!!!

Szerinted Petőfi mit tenne, ha most élne?
Már réges-régen el lennének zavarva, és/vagy kardélre lenne hányva ez az országpusztító, magyar ölő istentelen bagázs.

Orbán Viktor, NEM MAGYAR!
Orbán Viktor, IDEGEN (IDEGILEG) ÉRDEKEKET SZOLGÁL!
one moment
finish this

Innentől kezdve már csak felejtek, mint egy rossz álmot...
karma1
@Béla333: Beluskam, bar igazad van, de tudod mit? Ha a momentumos hapsi nem dobja ki az illetot a "fesztivaljarol", akkor a rosseb se tudta volna, hogy ezek a derek legenyek osszeroffenest tartanak...
Az LMP-s vezeto kijozanodik holnapra, de a momentum ettol meg lepkefingnyi partocska marad, barmennyire is erolkodik...:o(((
karma1
Ugy egyebirant Ungar Peter nem jobbikos?
Equus
@karma1: ungár úr az új magyar dzsentri réteg egyik jeles képviselője. Anyuka az új nemesség bárónőjeként nyilván támogatja az útját. Sine nobileként viselkedik, mert honnan is tanult volna viselkedni.
karma1
@Equus: Amilyen a kancsi marcsi, olyan az ungipungi,...:o((((
Cicamama55
Én nem vagyok iszákos, de ezt akkora hülyeségnek tartom! Miért baj az, hogy egyszer-egyszer azt teszi, mint a többi fiatal, hisz nem a Parlamentben volt! Amikor a Parlamenti üléskor piás bárki, rúgják ki, büntessék meg, de azt nem teszik, volt aki még magasabb rangra lett emelve az eset után...A részeges polgármestert is újra választotta a saját faluja...Azzal foglalkoznának, amivel kellene, ne egymást stíröljék állandóan!
Equus
@Cicamama55: aki arra vállalkozik, h vezető lesz egy közösségen belül, vállalja annak a felelősségét is, h mindig ura legyen a tetteinek. Igyon sokat, de ne a nyilvánosság előtt. Az, h néhányan ember ölnek, nem ok arra, h én is azt tegyem.
bencemacska
@Equus: ma, 10:55
Lehet, hogy nem figyeltem csak oda, de nem tudom milyen összejövetel volt ez a fesztivál?
Ha zártkörű, akkor mit keresett ott az LMP vezetőségi tagja?
Ha nyílt rendezvény volt, és fizetni kellett, akkor meg "similis simile gaudet".
Szerintem nemcsak ő volt ott részeg! Szerintem jobban is illik Ungár Péter abba a társaságba!
Equus
hát igen... hasonló a hasonlóhoz... Ennyit az LMP-ről és a Momentumról meg "kancsi marcsi"-ról (by Karma1)
Cicamama55
@Equus: Nincs vita ebben, de én akkor sem venném ezt az esetet olyan szigorúan! Televíziós közvetítéskor láthattuk, a Parlamenti ülésen pityókásan megjelent képviselő urat...Na azt akkor ott örök távozásra kellett volna ott felszólítania a házelnöknek! Itt a srác nyilvánosan bocsánatot kért, riportban hallottam egy momentumost erről nyilatkozni. Innentől kezdve az ő közös ügyük, hogy mi a folytatás. A nagyok elintézik egy "oszt jó napot"- tal a nagy horderejű vétségeket után is, természetesen bocsánat kérése nélkül, nevetve...Nem a kicsiken kell minden port elverni, nekem az a véleményem.
Eladott Ország
Azt bekalkulálhatta volna, hogy nem lagziban van, hanem egy konkurens párt rendezvényén. A magas labdát le is ütötték.
Equus
@Cicamama55: 11.44 Tudod, ha csak egy srác lenne, akkor ez bizony bocsánatos bűn volna. (Ha csak örvid időre is visszatekintek... hát velem is előfordult, h messze kerültem a rólam addig kialakított képtől..)
De ő a "kancsi marcsi" (by Karma 1) csemetéje.. Ez már önmagában érdekessé teszi, mert az anyja lop lophatót, csal csalhatót, miközben habosra veri a nyálát. Ha ez kevés lenne, akkor egy látszatra ellenzéki párt vezetőségi tagja is. És ez együtt már azt teszi, h nem mezítlábas polgára az országnak. Lejáratta azt, amit képviselni szeretett volna, egyben felhívta a figyelmet a maffiózó anyjára is.
Szar ügy.
papa.49
Mindenesetre ez nem válik az lmp. előnyére az biztos !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.