Tavaly még nyilvános volt, de az idén harmincéves titkosítás alá helyezte a Honvédelmi Minisztérium (HM) az önkéntes, tartalékos állományra vonatkozó létszám- és egyéb adatokat - írja Demeter Márta független parlamenti képviselő kérdésére adott minisztériumi válaszra hivatkozva a Magyar Nemzet. Demeter szerint a kínos adatok miatt titkosítottak. A politikus arról érdeklődött a HM-től, hogy milyen összetételű a tartalékosállomány, és hányan jelentkeztek oda. Vargha Tamás parlamenti államtitkár azonban azt válaszolta, hogy a 2011-es honvédségi törvény értelmében a honvédség felépítésére és személyi állományára vonatkozó adatok a keletkezésüktől számított harminc évig, honvédelmi és nemzetbiztonsági érdekből nem nyilvánosak - olvasható a lapban.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: quadrocopter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Mijafaccom nem titkos. még ebben a szerencsétlen, szàjbalõkõtt orszàgban?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Clavigo
Mijafaccom nem titkos. még ebben a szerencsétlen, szàjbalõkõtt orszàgban?
dr. prédikátor
@quadrocopter: operetthadsereg! még annál is rosszabbak.
Nessy
Na, ami "titkos", az nagyon necces! Úgy könnyű bármit hazudni, hogy még az unokáink sem fogják látni a tényeket!
Zeta
Az ellenség félrevezetése miatt titkosították! Reméljük senkuvsem akar megtámadni minket, mert akkor titkosítással együtt kiderül, hogy szarul állunk. Ígéretet már tettünk a NATO felé, fefyvert még nem vettünk.
Equus
@Zeta: veszünk majd légpuskákat a honvédelmi képzéshez. A gyártást a mészáros és társai bűnszövetkezet kezdi, darabonkénti ára 1 millió Ft, + 200 db lőszer 200.000 Ft-ért.
Zeta
@Equus: akkor ez már hagyomány ápolás! Folytatják a lopást, hazafiakhoz híven.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.