Juszt László egy zseniális bejegyzést tett közzé arról, hogy milyen módszerek fogják tovább nehezíteni Orbánék hazugsággyárát. “Na, ha eddig utálták Orbánék Sorost, akkor most egyenesen gyűlölni fogják. Ugyanis az álhírek, a kamuoldalak leleplezésére finanszíroz projektet. A még fejlesztési szakaszban lévő szoftver, a novemberre ígért Full Fact, „tényellenőrző” automata, mely rendes üzemmódban majd közvetlen emberi beavatkozás nélkül mondja meg egy hírről, hogy kamu, vagy hiteles a tartalma. A londoni székhelyű Full Fact szervezet bemutatta a Guardien-nek a tesztverziót. A kész programot októberben mutatják be. Az ígéret szerint azonnal, valós időben képes lesz jelezni, ha az újságban, a TV-ben, vagy akár a parlamentben hamis állítás hangzik el. Képzeljük el, amint Orbán beszámol a 3 ezer milliárdos nyugdíjalapunk lenyúlásáról, vagy Szíjjártó elmeséli, hogy hogyan oktatta ki az amerikai külügyi államtitkárt. Rezsi Szilárd megmagyarázza, hogy kevesebbet fizetünk a gázért,...

Forrás: ellenszel.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mackoka46
Isten áldja Soros urat, ha nem ilyen jószívű, áldozatkész, mára már rabláncon vagy nyomkövetőben lennénk.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@Cefi: Szia Dragam, Neked pedig jo ejszakat. Mindjart indulunk 200 km-rel arrebb a szemesz szakorvoshoz, : a ferjem szemet ellenorzik, mert cukros...Ropke es gyors orvosi ellatas, kar, hogy ennyit kell erte utaznunk...:o))))
Neked is legyen eredmenyes heted - lassan lejar a szabid?
Cefi
@karma1: A software-nek akkor van értelme, ha azt a felhasználó telepíti a saját eszközére.
karma1
@Cefi: Tehat aszondod, hogy lesz egy app, amit ha letoltesz magadnak - gondolom ingyenesen? -, akkor az olyan lesz, mint egy igazmondo zsebtukor?
karma1
@Cefi: Te hulyeskedsz en meg majdnem bepisilek a rohogestol...:o))) Ez nem fair...:o))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.