Mivel Botkának csak vidéken van mérhető támogatottsága, az MSZP mindenképp ki fog egyezni a DK-val és Gyurcsány ott lesz a közös budapesti.. Mivel Botkának csak vidéken van mérhető támogatottsága, az MSZP mindenképp ki fog egyezni a DK-val és Gyurcsány ott lesz a közös budapesti listán. A Magyar Hírlap forrásai szerint az MSZP fővárosi egylete mindenképp meg fog egyezni a DK-val a tizennyolc budapesti választókerület jelöltjeiről, októberre meglesznek a nevek is. A lap szerint Botkának sokkal kisebb a szava a fővárosban, így a szegedi városvezető is inkább a vidéki bázisokra fog koncentrálni. Szerintük Botka László a párt vidéki bázisain sokkal inkább keresztül tudja vinni akaratát, mint Budapesten. A fővárosi pártirodákban több olyan megállapodás is születhetett, ami szúrhatja Botka szemét. Úgy tudni, hogy a főváros tizennyolc választókerületében egészen bizonyosan lesz megállapodás az MSZP és a DK között. Hogy hogyan, azt ma még nem lehet pontosan tudni, de biztosan lesz,...

Forrás: 888.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Tudom, tudom - 888. Csak azert kuldtem be ezt a cikket, mert most de jo lenne Soros Gyuri bacsi uj software-e - akkor tudhatnank, hogy ez igaz, vagy oriasi hazugsag?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Béla333
@Peller Anikó: 17.32
Én nem Gyurcsányozok, csak amikor az ilyen gyökerek mint te elkezdik Isteníteni, akkor mondom el róla és rólatok a véleményem.
De én nem vagyok még csak LMP tag sem, ezt vagy ezerszer leírtam már, ideje lenne, hogy ezt te is felfogd!
Az LMP jó ha félévente mond egy véleményt a Gyurcsányról, ellentétben veletek, akik folyamatosan ekézitek az LMP-t! (És mindenk mást is, aki nem DK-s!)
Sukoróval kapcsolatban meg az elmarasztaló ítéletet nem az LMP hozta, hanem a magyar bíróság! Nyilván ezt sem fogod fel! Ha visszaélés volt, akkor meg kell büntetni az ebben részt vetteket, még ha Gyurcsány és a DK fanatikus sereg ezért úgy jajong mint egy fürdős ...-va!
Ideje lenne, ha te meg a DK vonzó programját nyomatnád, nem csak a mocsok dőlne ki a szádon, bár ez a jelek szerint egy DK-s fanatikusnál alap elvárás!
JAJMÁR
@Peller Anikó: Nem! Rakd valós időrendbe a történteket - a google majd segìt, ha a memóriád megcsal - ès megèrted, ha akarod.

A màsik: ha màr kènyszeresen àtnevezel másokat, talàló nevet adj nekik. Mindig magadból "adsz", de nekem nem kell! Ne add oda, mert visszadobom ... oszt' jajgathatsz, mert fàjni fog!
JAJMÁR
nepszava.hu/cikk/1137907-toth-jozsef-nem-ment-neki-botka-laszlonak

Na de mi az igazsàg?
Vagy az mellékes? Mindenki azt fogadja el igazságnak, ami neki szimpi.
A mèdia kielègìt mindenkit.
Szèp ùj vilàg :(((

(Nem hagyom magam akkkorrse!)
JAJMÁR
@JAJMÁR: bocsi, nem ide szàntam , de itt is helyén van...
Lackó50
A baj főleg ott van, hogy a Fidesz már beépült az ellenzéki pártokba és mindent elkövet a széthúzásért. Párton belül ugrasztja egymásnak az embereket és így megosztva már könnyű uralkodni. Mutassatok egy normális alternatívát, aki felvehetné a kesztyűt. Sajnos nem látok senkit. Nekem már az is gyanús, hogy mikor Orbán Szegeden volt, akkor "felvásárolta" Botkát is. Ő mindjárt azzal kezdte, hogy kikkel nem hajlandó együtt dolgozni. Így már eleve vesztésre van ítélve. Ha én meg akarnám buktatni a fideszt, akkor az ördöggel is szövetséget keresnék a választásokig. Ha nyertem, akkor majd lehet vitatkozni azon, hogy a győzelem kinek köszönhető és kivel lehet kormányt alakítani, de a választásokig a Jobbiktól a Kisgazdákig mindenkivel barátkoznék, mert csak összefogva lehet elérni valamit. Addig még a FIDESZnek fut az "oszd meg és uralkodj" szisztémája, addig nem is lesz versenyképes ellenfele. Mikor itt volt Orbán Szegeden, mindent megígért, amit csak szerettek volna elérni. (Ennek fele se lesz igaz!) ezek után jelentkezett Botka a kormányfői posztra az MSZP színeiben és mindjárt azzal kezdte, hogy kivel nem akar együtt dolgozni. Ezzel be is fejezte a dicső szárnyalását. Nemcsak Gyurcsánnyal veszett össze, de még az MSZPn belül is talált olyat, akibe bele lehetett kötni. Nagy egonak kell lenni ahhoz, hogy azt higgye, majd egyedül fog győzni a FIDESZ ellen. Érdekes módon a FIDESZ se nagyon támadta Botkát. Pár olyan apróságot találtak nála, hogy hova ment üdülni, milyen órája van és milyen kocsival jár. Ezeket szinte bármelyik FIDESZESre is rá lehetne húzni. Nem Maserattija van, és vannak ennél sokkal értékesebb túrista utak is és amibe bele lehetett volna kötni, arról mélyen hallgattak. Annyira azért nem akarják kigolyózni, mert úgyse fog nyerni, viszont arra, hogy megossza a választókat, arra ragyogóan megfelel.
cikicakk55
Szerintem a választások az igen magas" bizonytalanok" Miatt lesz. A FideSSnek van cirka 2 millió tuti szavazója, 40% bizonytalan. Alig marad ember,aki szavazzon valaki másra is. A másik meg a választási törvények megváltoztatása is okot ad a Fidesz hatalmon maradásának. Megvette kilóra a Románokat,viszont lehetetlenné tette a külföldön dolgozó Magyar állampolgárok szavazati lehetőségét.Bár hogy is számolom akkor lehetne leváltani Orbánt,ha az ellenzék összefogna, és megmutatná a sok bizonytalannak,hogy van összetartás az országban,de eddig pont ők akadályozták ezt meg.Így,hogy ennyire impotens az ellenség,totál a jelenlegi hatalom alá tolják a trónt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.