"Az ellenőrök látogatásának napján még az is elképzelhető, hogy tömegek fogják ellepni a felcsúti kisvasút szerelvényeit," Mindjárt jönnek az ellenőrök! Szeptember 18. és 20. között Magyarországra érkezik az Európai Parlament Költségvetési Ellenőrzési Bizottságának küldöttsége, hogy utánanézzenek pár uniós pénzből finanszírozott beruházásnak, első programjuk a főnök kisvasútja lesz. Az ellenőrök látogatásának napján még az is elképzelhető, hogy tömegek fogják ellepni a felcsúti kisvasút szerelvényeit, sőt az egész Vál-völgyet azért, hogy lássák, megérte a 800 millió forint (ebből több mint 600 EU-s forrás) a beruházást. Persze ez csak Science Fiction.

Forrás: pestibulvar.hu
Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Már éppen ideje, hogy a körmére nézzenek a maffiabandának! Mindenki tudja a mocskos lopásaikat. Ettől fél Orbán. Ezért mondja , hogy külföldről buktatják majd meg őket. Hajrá Brüsszel!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Manhattan
Már éppen ideje, hogy a körmére nézzenek a maffiabandának! Mindenki tudja a mocskos lopásaikat. Ettől fél Orbán. Ezért mondja , hogy külföldről buktatják majd meg őket. Hajrá Brüsszel!
anka
@lópicigáspár: - majd figyeld meg, hogy pont olyanok fognak menni...:D
- ez uniós támogatás nélkül..., putyini segítséggel...:D
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/21430422_1545749568778512_1665861249790874649_n.jpg?oh=d997dd14560573db2c6bb9e29c606df0&oe=5A4E4502
anka
@Horizont: - azt én is megnézném..., de figyeld meg, hogy csúcsra járatják! - annyi bérutazó lesz, hogy ihaj...:D
Béla333
Amikor a delegáció ott serte-pertél, akkor kellene az ellenzéknek egy tüntetéssel jelezni, hogy ezzel a bolond beruházással nem értenek egyet!
anka
@Horizont: - addig míg itt lesznek, lesz utas a "nemzet vonatán" :D
peterkelemen
Garantáljuk: ez még csak a kezdet mielőtt befagyaszják az uniós pénzeket, amit ellopnak ezek az aljas gazemberek miközben ócsárolják és harcra szólítják a lakosságot az Unió ellen.
Nessy
Nyugi! A CÖF már edzőtáborba vonult, hogy munkára, harcra kész legyen ezeken a "nehéz napokon"!
solidedge
Hát ha a delegáció még azt is tudná, hogy kész van a felcsúti metró tervrajza.,,
bencemacska
Nem lesz semmi probléma! Ebben az időszakban Dunántúl valamennyi középiskoláját kivezényli a Klik osztálykirándulásra a Váli völgy egyes falvaiba!
Az iskolákban az ősz a kirándulások időszaka!
Hellcat
Odamennek az ellenőrök, tele a kisvasút utassal mert a fidesz összetelefonálja a híveket...az ellenőrök meg..HÁT bazdmeg ez televan...azért megnézem visszamenőleg is a létszám és bevételi adatokat...ja hát ez egy fos...ez messze nem az a forgalom mint amit a tanulmányokban megígértek...na ennyit ér az ha az ellenőrzés napján sok az utas kb.
a helység kalapácsa
A kisvasút, ami a semmiből indul, végigzakatol a semmin, és megérkezik a semmibe - vagyis a semmire dobtak ki megint egy csomó pénzt.
Szerintem ingyen wifi, ingyen sör ingyen virslivel a megoldás.
Az ingyen, az már valami.
Nem sok, de lenne valami, mert egy kicsi valami is jobb a semminél.

Még mélyebben:
Honnan indultunk? Nem tudjuk.
Kik vagyunk? A nem tudjuk.
Hová tartunk? Nem tudjuk.
Akkor mit tudtok? Nem tudjuk.
Tudjátok... Ne is folytasd, nem tudjuk.

Végig lehet élni egy életet úgy, hogy nem tudod?
Igen.
Sajnos sokan... túl sokan emiatt úgy képzelik, hogy ez, ennyi, ennyire primitív az élet.
Csak lenni, és szerezni (a maga szintjén - fenn és lenn - mindenki ezt gondolja, és ezt teszi), és ennyire kevéssel beérik.
Ahogy dúlnak, meg fúlnak, hogy még többet szerezzenek...

(Talán megtéveszt, hogy nagyon jó is tudok lenni, meg Q rossz is. Sőt, egyszerre tudok nagyon jó, meg Q rossz is lenni! A kiszámíthatatlanság. Hogy nem tudja senki, mit teszek a következő másodpercben... Ez kicsit összezavaró tud lenni. Oda sem nézek, mással beszélek, és úgy lenyomlak szkanderben, hogy... hogy az megalázó. Meg bármi másban is.
Ezt igazából a kreténeknek írtam, akik eljönnek felmérni a terepet, és hiába mérik fel, semmi nem olyan, mint amilyennek látszik. Semmi nem úgy van, semmi nem ott van. Sajnálom!!! Én őszinte vagyok MINDIG, ÉS NEM PÁVA TÁNCOLOK. de mégsem tudod még azt sem, hogy hol kezdődik a kezdet, és hol ér véget a végzet. Sajnálom, hogy ilyen vagyok... hogy ilyenné lettem!!! A jókkal szemben jó vagyok, de a rosszakkal szemben... nos, eleinte velük szemben is jó vagyok, de ha mégis a rosszaságot választják, akkor berserker üzemmódba kapcsolok. Sajnálom!!! Az emberek képesek a változásra, de egy ember sem tagadhatja meg önmagát. Ez van - ha tetszik, ha nem.)
papa.49
@anka: Az utolsó kép marha jó, már csak annyi kiegészítésképpen a csutigörénynek kellene keresztbe feküdnie a mozdony elé, oszt. RAJT !!!
Szép temetést rendeznénk neki, mind a három darabjának !!!
karma1
@anka: @Horizont: En ugy csinalnek, mint Columbo hadnagy,... Amikor a gyilkos a kihallgatas utan mar eppen megkonnyebbulne, akkor meg visszajonnek az ajtobol kerdezni valamit. Ha Ujhelyi es Navracsics jol "dolgoztak" a zunijoban, akkor tudjak a bizottsag tagjai, hogy mire szamitsanak.
De ha tenyleg szigoru lesz ez a vizsgalat, akkor sajnos a konyvelest is akarjak latni az eladott jegyek utan, hiszen elmeletileg minden magyar vallalkozasnak NAV-hoz bekotott penztargepenek kell lenni - jo, kiveve a gyevi vajnat -, es aki valamit is ert a konyveleshez, akkor az tudja, hogy VISSZAMENOLEG nem lehet papirt berakni, mert akkor minden evvegi merleg es statisztika megdol. (Jo, a legegyszerubb nullakat irni egy szamhoz, de nem egy tablazatban, ahol helyiertekek vannak...:o))))
karma1
Hu, most estem csak gondolkodoba: A "razzia" szo hirtelen rajtautest jelent, NEM LEHET TUDNI A PONTOS IDEJET!
Es ha mar egy draga bizottsag ide kiszall, akkor ok nem elegednek meg egy hetkoznap delelotti forgalommal.
Csak az erkezesuk idopontja van ideirva, es mikor is fognak tavozni? Mert az utazassal egyutt ertett 3 nap szemmit nem jelent - a konyveket is ki kell kerniuk, ha mar egyszer tenyleg a vegere akarnak jarni az ugynek. ELvegre eleg komoly penzrol van szo...
karma1
Je, irasban tudok posze lenni...:o)))) Szemmit = semmit...
karma1
@anka: "Hat azt majd meglatjuk, kisfiam, szeptember 20-a utan...Megvarom, mit mond a bizottsag a "razzia" utan...:o))))"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.