Deutsch Tamással a 4-es metró irányítóközpontjában futottunk össze. Ő ott csatlakozott az Európai Parlament Költségvetési Ellenőrző Bizottságához (CONT), amelynek tagjai a napokban olyan EU-s forrásokból megvalósított beruházásokat járnak végig, amelyeknél felmerült a csalás, korrupció gyanúja és amelyeket a bizottsági tagok, köztük magyar képviselők ajánlhattak. A Fidesz EP-képviselőjétől megpróbáltuk megtudni A Nagy Titkot, azaz, hogy mekkora utaslétszámot ígért a beruházás a pályázatában, hiszen azt eddig nem ismertették. Deutsch segített:

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Az a kisvasút Orbán mérhetetlen aljasságának, pofátlanságának és korrupciójának egyik selejtes mellékterméke.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
Akármit hazudik 2700 napi utaslétszámot adtak le az Uniónak, ő most nyilván nem ennyiről beszél !!!
Nessy
Láttam már a Travell csatornán jó pár kisvasutat.Utaztam is kettőn. Ez hozzájuk képest a gyerek TT villanyvasútja a karácsonyfa körül.
elnyomott
Ezt múzeumba is lehetne mutogatni és jóval olcsóbb lenne.
Eladott Ország
24.p3k.hu/app/uploads/2014/12/Drogteszt.gif
kuruc.info/galeriaN/egyeb/deutschtompika0.jpg
Szarházi, ápolatlan, alkoholista drogos, kancigány! Ennek a Hős utcában lenne a helye a többi haverja között fetrengeni aztán hagyni megfulladni a sajat hányásában. Igazi igénytelen, áporodott szarmagyar! Folyamatosan hazudik és hazudik, de hat ez a fidesz sajátja ! Sajnos nem remélhető semmifele komoly következmény ettől a vizsgalattól. Mindenki tudja, hogy ez megy.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.