Százszoros mennyiségű homeopátiás altatót vett be Dr. Novák Hunor a Mokkában, hogy így bizonyítsa, a gyógyszer egy blöff. 

Várja a halált Novák Hunor, aki élő adásban adagolta túl a homeopátiás altatószert

(Fotó: YouTube/TV2Magyarország)

Mint megírtuk, a héten az Európai Akadémiák Tudományos Tanácsadó Testületének (EASAC) azt az állásfoglalást közölte, hogy a homeopátiás készítmények bármilyen állítólagos hatása csak a placebohatással magyarázható, sőt, e szerek kártékonyak is lehetnek.

A témával sok médium foglalkozott a napokban. A TV2 Mokkában Dr. Novák Hunor, aki korábban nyílt levélben ment neki Schobert Norbinak, mert azt állította, hogy citrommal és szódabikarbónával le lehet győzni a rákot, most Dr. Gelléri Julianna fül-orr-gégész, homeopátiás orvossal vitázott.

A doktornő szerint a homeopátia valójában informatikai terápia, a hatóanyagok működését pedig a kvantumfizikával lehet a legjobban elmagyarázni. Novák Hunor erre előhúzott a zsebéből egy üvegcsét és azt mondta:

„Ezt tegnap vettem egy kifejezetten homeopátiával foglalkozó gyógyszertárban, személyre szabottan a legerősebb altatószert kértem. Ebből néhány szem a napi adag. Kérdeztem, mi történne, ha véletlenül fél üveget megennék, mondták, hogy abba belehalnék. Úgyhogy ezt a százszoros mennyiségű altatót most megeszem..."

A jelenet 6.40-től látható a felvételen.

Novák azóta a Facebookon számol be állapotáról, mint írja: "várja a halált".

(hvg.hu)

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

r2d2
Ez a gond hogy kiváló orvosok is átálltak a sötét oldalra! Homeopátiás cuccokat adnak el idegbetegeknek - mondván, ez majd segít! Szerencsétlenek meg be is veszik - szó szerint...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
Aki ilyen szemfényvesztő módszerekkel próbál bizonyítani akár börtönt is érdemelhet.
A homeopátiás kezelés és az úgynevezett homeopátiás szereknek legtöbb esetben semmi közük egymáshoz. Míg a kezelés valós alapokon működik addig a szerek csupán üzleti fogás, legtöbb esetben átverés.
qxy
@eszegfu: Tudod, azért nem hatásosak ezek a homeopátiás szerek, mert aki készíti, árulja, nincs tisztába azzal hogy mit is kell tenni.A lényeg.Bejön a beteg mondja a panaszát. Első lépés. a radiesztézia. Meg nézni, esetleg nem e az ágy az ami rossz helyen van vagy az a szék, munka hely asztal mellett, ahol több időt is el tölt.Ha ez meg van, akkor a betegségnek, a fálydalomnak is van rezgés száma és színe.Ha ki van mérve a beteg , pld. a háta fáj.meg keresni a fájdalom rezgés számát és akár a tiszta víz is ha rá van hangolva a fájdalomra, csak akkor hatásos a homeopátia.Az hogy be megyek a boltba és fáj a hasam, ez a tasak meg arra jó, az nem ér semmi. Épp ezért a kedves Hunor ha azt itta volna meg aminek be van állítva a rezgés száma akkor már rég siratná a család.és a lényeg, hogy ha valaki ezzel foglalkozik, akkor a kezdettől kell indúlni és nem csak én ehhez értek. Aki így csinálja az nem tud eredményesen és hatásosan gyógyítani. Adhatok én hátgerinc sérvre akár milyen homeo inni valókat ha a beteg egy víz érbe fexik és reggel felkel és azt mondja.- bazzeg, tegnap jó volt, de ma ugyamn úgy fáj a hátam. nem jó ez a szar. és igaza van így nem is jó De ha kifekteted, jöhet a kezelés.Ja, nem is kell el menni. mert ha igazán értesz hozzá, elég a teljes neve és meg tudod az asztrált testen nézni mi a baja.Fura mi? és így szorosan kapcsolódik a természet gyógyászat a masszírozás, a homeopátia a szellem gyógyászat a csont kovácsolás, fantom sebészet és sok más ami már nagyon magas szinten van.Tudnod kell, azt hogy mi az ami leg hatásosabb a betegnek hogy minél előbb meg gyógyuljon. Ez nagyon összetett dolod és akkor hatásos ha mindenhez értesz. Na ezekből van kevés.
El mesélek egy esetet. Fantom sebész Eu találkozó. sok " okos ember. Az egyik hallgató, rosszul lett és elájult. ( Na most életben lehet alakítani emberek) Három szék össze tolva és sorba,.- engedd, majd én, engedd majd én. így egy félórája. és semmi. Oda lép egy fazon, kopott zakóba, mutató ujjával oda nyúl...
maci0427
Ez egy ékes bizonyítéka annak,hogy a Homeopátia egy nagy kamu ! Placebo hatás !!! Ez van,tettszik vagy nem !
maci0427
@Aki Én: Ha rákos lesz valaki a családjában,akkor se kérjen gyógyszert,hanem csak valami hómeós féle szart ! Sokunkat a gyógyszer mentett meg eddig a rákhaláltól...De mindenki azt csinál az életével amit csak akar ! Áááá! Ha migrén gyötri marhára,akkor se gyógyszert vegyen be,hanem homeos xart !
eszegfu
@qxy: Tegnap 16:21 Igazán rendes vagy, hogy hosszasan kifejtetted a homeopátiát. De sajnos a kérdésemre nem kaptam választ... azaz szerinted milyen összefüggés van a természetgyógyászat és a homeopátia között... hiszen ez 2 féle dolog, vagyis nem azonos, max. egymást segitik!!
"Igazad van. Ha doki lennék én is tűzzel vassal harcolnák hogy a természet gyógyászat az nem ér semmit." (idézet Tőled) állitásod nem igaz az itt szereplő dokira, mert ő homeopátiás szert vett be. Az meg igazán furcsa számomra, ahogy valami olyasmit irsz, hogy a beteg fájó részeire "hangolva" -- rezgés számát megkeresve -- még akár a tiszta viz is hatásos. Na ebből érzem, hogy a nálunk kapható szerek csak átverések, hiszen ezek egyetlen betegre sincsenek "hangolva". Összegezve: a modern orvostudomány kiegészitője lehet a természetgyógyász, a csontkovács, gyógymasszás, ebben hiszek, a homeopatiában, meg a "vizérre" tett fekvőhely és hasonlókban nem. Természetesen Te is abban hiszel, amiben akarsz... azt is elfogadom.
qxy
@eszegfu: Tzudod, ezt írtam hogy nem igazán használ ha nincs a betegre hangolva. Ja, A nagy Magyar vezérnek is a táltos kimérte a sátor helyét és még a katonákét is. Nagyon is nagy szerepe van ennek a dolognak. Hinnéd hogy a tanyák is azért vannak szét szórva mert a paraszt észre vette hogy a jószágok leállnak delelni és egy csoportba vannak. Miért is? Na ezért. és ha ott a ház, akkor az a családnak is jó.Ma, ??? hova is épűltek a lakó telepek? a legolcsobb telkekre temető, szemét telep, mocsár. szó szerint, " az állatnak sem jó" Nem is kell hinni benne. Nézd meg egy kutyát ha be viszed a lakásba. szimatól,. keres és nem igazán fekszik le akárhova és ha le fexik, oda teszed az ágyad, neked is jó. Na ezért is mondják hogy a kutya, az ember legjobb barátja.Ha szét nézel az ismerősök közt biztos találsz olyat akinek macskája van és együtt alszanak. Na az nem is egészséges. .. Ugye??? mert a macska meg oda fexik ahol víz ér van. Meg tudod csinálni azt hogy a tudásod irányításával egy kis mandalát, kis ajtó díszt csinálsz és a homeopátiás tudásoddal olyan rezgést adsz a dolognak hogy Mire is jó? pld. arra hogy van egy kis boltod butikod vagy akármid és nem igazán megy. ki teszed, olyan helyre ahol bejönnek. Nézd meg a bevételt egy hónap múlva. ez nem babona meg hokuszpók. csak a te tudásod és a rezgés számokkal való lehetőségek egy kis része. Sok a kontár, sok a nagyon okos és szart sem ér. van aki tud a pálcával kimérni és hírdeti magát hogy Táltos és már azon is jár az esze hogy oktatni akarja az embereket aki Táltos akar lenni. De ha pénz van, akkor ugye, az vagy amit meg tudsz venni. csak szart sem ér. Nem is foglalkozok velük. nem is szoktam velük találkozni nem is akarok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.