Minden attól függ, hogy az éves növekedés meghaladja-e a 3,5 százalékot.

A második negyedéves GDP-növekedés elmaradt ugyan a korábbiaktól, az alapvető fundamentumokkal azonban nincs prob­léma, így a kormány továbbra is 4 százalék feletti gazdasági bővüléssel, 3 százalékos inflációval és 2,4 százalékos GDP-arányos hiánnyal számol mérsék­lődő államadósság-ráta mellett – mondta a Világgazdaságnak Banai Péter Benő.

A kormány megint belengette a nyugdíjprémiumot

A gazdasági napilap cikkét idéző privatbankár.hu szerint a Nemzetgazdasági Minisztérium államháztartásért felelős államtitkára arról is beszélt: az idén először nyugdíj­prémium kifizetésére is lehetőség nyílik, amennyiben a gazdasági növekedés éves mértéke meghaladja a 3,5 százalékot, és az államháztartás tárgyévi egyenlegcélja teljesül.

(privátbankár.hu)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Közeleg a választás. Vagy rosszul tudom???
Kell a néphülyítés. És nagyszámban be is fog jönni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Clavigo
A Rozi néninek non-stop orgazmusa van a bejelentés óta...Agy nélkül nem nehéz hinni a Cimbalmosnak..
maci0427
@eszegfu: Kedves női társam,igen ezt látom nagyon sok helyen ! Osztogatják a pénzt a gyerekeiknek de főleg az unokáknak ! Sőt még hitelhez is segítik őket,mert " ó szegény gyerekek jelszóval..." ! De igen,látom a nyomorgókat is !
maci0427
@dr. prédikátor: -- ---- AZT ÍRSZ AMIT AKARSZ , ELLENŐRIZHETETLEN ÉS HAZUDHATSZ IS MINT SOKAN MÁSOK...! HA NYUGDÍJAS VAGY AKKOR KÜLDJÉL VISSZA MINDEN PÉNZ , NEHOGY EL MERD KÖLTENI BASSZUSKA...,HA MEG NEM AKKOR SZAVAZZÁL AZOKRA AKIKRE AKARSZ ! BÚBÚGYEREK..,MINDENKI HÜLYÉRE VESZ TÉGED,DE SAJNA EZT TE SEM LÁTOD A SŰRŰ KÖDTŐL !
eszegfu
@maci0427: 9:11 Ugy érzem, kissé "berágtál", -- "Kedves női társam" -- pedig nekem nem volt szándékomban megbántani Téged sem. Elfogadva a véleményedet, csak a sajátomat irtam le...
kukac50
Ne nyugdíj prémiummal hízelegjen hanem rendes nyugdíjemelést adjon! Akiket kihagytak 2013 januárja óta a fűtési rezsicsökkentésből azoknak adjanak annak egyharmadát mint Rogán vagy Szíjjártó kapott. Minden családnak alanyi jogon járna! Miért csak a romák kapnak tűzifát?
Aki nem megy koldulni az önkormányzatokhoz az nem kap semmit?
Különben is hiába mennek, Őket mindig elutasítják Miért?
Hol van az Orbán terv? Hol olvasható? Kis nyugdíjakat csak egy kenyér árával emelik?
Miért nem egységes a kenyér ára Budapesten és vidéken? távolabbi a falú vagy a város annál drágább a kenyér ára! A fizetések nyugdíjjak meg minél messzebb élnek Budapesttől annál alacsonyabbak. Erre mi a magyarázata a Fidesznek? Már Orbán nyolc évről beszélünk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.