Nem telt eseménytelenül az ellenzék hétvégéje. Az MSZP miniszterelnök-jelöltje a közös listaállítás fontosságát hangsúlyozta, és még egy nyilatkozat is született, amit nyolc párt írt alá. Az MSZP, a DK, az LMP, az Együtt, a Momentum, a Párbeszéd, a Bokros-féle Moma és a Liberálisok képviselőinek szignójával ellátott dokumentumot tegnap hozták nyilvánosságra. Kiderül belőle, hogy aláírói arányos …

Forrás: magyaridok.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Te botka laci! Nagyon rossz ez az uzenet, pedig ebben talan a magyar idok most nem is hazudott akkorat, hiszen te mindig azt hangoztattad, hogy gyurcsannyal nem.
De nagyon vigyazz az idomeghatarozasokkal, meg a feltetelekkel, mert a 2010 elotti mszp-ben bizony te is benne voltal nagyon vastagon, szoval akkor veled se... Nem emlekeszel?
Mindketten mszp-sek voltatok Fletoval, mielott az mszp elarulta volna Gyurcsanyt.
Szoval, gondold meg, hogy ki kivel, mert a jobbik es a futyisz malmara hajtod a vizet ezerrel, es tudod, a vegen a fityesz osszeborul majd az amugyis mar fidesz-szatellit partnak nevezett jobbikkal,... Es ahogy a dolgaid Szegeden allnak, lehet, hogy mar ott se te leszel a tuti befuto...:o((
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
Te botka laci! Nagyon rossz ez az uzenet, pedig ebben talan a magyar idok most nem is hazudott akkorat, hiszen te mindig azt hangoztattad, hogy gyurcsannyal nem.
De nagyon vigyazz az idomeghatarozasokkal, meg a feltetelekkel, mert a 2010 elotti mszp-ben bizony te is benne voltal nagyon vastagon, szoval akkor veled se... Nem emlekeszel?
Mindketten mszp-sek voltatok Fletoval, mielott az mszp elarulta volna Gyurcsanyt.
Szoval, gondold meg, hogy ki kivel, mert a jobbik es a futyisz malmara hajtod a vizet ezerrel, es tudod, a vegen a fityesz osszeborul majd az amugyis mar fidesz-szatellit partnak nevezett jobbikkal,... Es ahogy a dolgaid Szegeden allnak, lehet, hogy mar ott se te leszel a tuti befuto...:o((
nezelodo
Több mint érdekes, hogy amikor a pártja min. elnök jelöltnek választotta Botkát, hamarosan ellátogatott hozzá Orbán Szegedre. Másnaptól pedig tele szájjal kezdte a megrendelő ízlése szerint pocskondiázni a Fletót, akit a múlt politikusának titulál. Igen feledékeny, hiszen ő is a múlt politikusa, hiszen sorra megszavazta azokat a döntéseket egykor, amelyeket most dakota módra bírál. Vajon van-e fogalma Botkának, mennyi szavazót fordít el az amúgy is nagyon gyengélkedő pártjától, ugyanakkor meg eljátssza mekkora erőfeszítést tesz az összefogásért?! Botka úr, alighanem ez a későn ilyen módon összegányolt szövetség nem lesz több a regénybeli gittegyletnél!
karma1
@nezelodo: Hasonlo lesz a mesterhazy-bajnai fele 2014-es "osszefogasnak"...
nezelodo
@karma1: Na az is magán viselte az amatörizmus minden jegyét, vagy azt, hogy nincs szándék részükről, hogy ezt az elfuserált országot vezessék, csak a parlamenti pocsolyába szeretnének dagonyázni, jó pénzért, mű ellenzékiként.
lusta
Mielőtt beindulna a nagy duma, Botka elregölhetné, kik is azok az MSZP emberkék a listán, akik 2010 előtt nem sehol sem voltak. Botka, tehát ő eleve kiesik. Akkor ő hogy is lehet ME jelölt?
Eladott Ország
És még mindig az a kérdés, hogy kétharmada lesz a Fidesznek jövőre, vagy csak sima többsége.
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2017/06/botkaorban.jpg
Ne áltassák magukat azzal, hogy a Fidesz fél önöktől, vagy Botka Lászlótól. A Fidesznek
kizárólag a saját polgáraitól, a civilektől van félnivalójuk, és azoktól, akiket nem lehet őfelsége
ellenzékeként biodíszletként rángatni, magasról leszarni, kvázi illegitimnek tekinteni, de a
létükre hivatkozva állítani, hogy itt demokrácia van.
karma1
@nezelodo: Valoban: az 1-2 %-os partoknak ez minden vagyuk: bejutni a Parlamentbe, a jo melegbe' gombot nyomogatni 4 evig, es a szavazas utan egybol elfelejteni Mari neni 10 000 forintos kegyadomanyat, vagy az egylabu Pista bacsinak a leszazalekolas utan jaro nyugdijat de a kis Tomika ingyen ebedjet is az iskolaban,. mint a napi egy elerheto meleg etkezeset.
szaboria1
Botka valamit nagyon kever az MSZP volt kormányon tehát a pártja ugyan olyan ludas vagy még ludasabb mint a Gyurcsány.
nezelodo
@szaboria1: Ennek a Botka féle társaságnak köszönhetjük, hogy a nyakunkra hozta ezt a maffiakormányt, és most már megint saját soraikban keresik az ellenséget! Orbán szebbet még álmodni sem tud ezeknek a ténykedésénél.
karma1
@lusta: @szaboria1: 10.26-ban ugyanezt mondtam: ugy beszel magarol, mint egy szuzrol, aki meg sosem latott politikat, erintetlen...
Hat ehhez is pofa kell...
Eladott Ország
Mielőtt még valaki újra bevezeti a kuláklistát, jó lenne előkapni a szebbik eszünket. Marhára
nem az a jó irány, hogy mindenki legyen szegény, mert az olyan erkölcsös dolog. Nem is az a tuti, ha mindenkinek ugyanannyira kilóg a segge a gatyából. Fogadjuk már el, vegyük természetesnek és követendőnek, hogy aki többet tanul, többet dolgozik, többet kockáztat, annak lehet magasabb a fizetése, kereshet jóval többet, magasabb nívón él és akár luxusautóra, akár drága órára, vagy festményre, nyaralásra, akármire telik. Nem irigyelni kellene ezeket az embereket, hanem megpróbálni példát venni róluk, megérteni, hogy ők miért vitték többre és aki többre vágyik annál, amije van, az húzzon bele, hogy neki is legyen.
Engem inkább az zavar, ha a politikusok hülyére vesznek.A társadalom egy része így is elég pocsék morális állapotban van, rohadtul nem kellene ilyen ócska dumával tovább hülyíteni őket. Normáliséknál nem szégyen becsületes munkából normálisan megélni úgy, hogy nem futja Rolexre, de nem szégyen az sem, ha valakinek mégis futja rá. Az a szégyen, hogy a normális megélhetés is csak álom marad sokak számára és az a szégyen, hogy vannak, lehetnek olyanok, akik a mások kárára, érdemtelenül gazdagodhatnak. Olcsó demagógia beleállni a szegénység felmagasztalásába és a gazdagság bűnné nyilvánításába, csak éppen sehonnan sehová nem vezet ez az ösvény.
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2017/05/ov-1.jpg
Peller Anikó
@nezelodo: na azért ne told rá az összes felelősséget, mert azt egyedül magunknak köszönhetjük. Aki még másodszoris meg harmadszoris a cigókra szavazott, bizony.

És most is oda megyek.

Kicsit sok a duma, összefogni kell és kevesebbet pofázni.
nezelodo
@Peller Anikó: Nem a választók , hanem a szocik nyírták ki a Fletót, ők szivárogtatták ki az öszödi beszédet, és Orbán négy hónapig fúrta faragta, formálta saját lihegő híveinek a szája ízére ami nem is arról szólt, ahogy Orbán "igaz szavai" közvetítették. A megvezetett választóik csak ettől a ponttól felelősek ezeknek a nemzetbitorlóknak az országlásáért.
lusta
@karma1: Én abban a korban vagyok, hogy emlékszem a régebbi időkre is. Botka, korábban többre tartottam, de ezzel az önjelöléssel és messianizmusával sokat zuhant, ugyanúgy, mint a jelenlegi hatalomban lévő tolvaj banda, minden idejét a politikában töltötte. Ezért is furcsa a dumája, miután 1994–1998 és 2002–2014 között az MSZP országgyűlési képviselője, az MSZP korábbi választmányi elnöke volt. Bagoly mondja verébnek?
bencemacska
@nezelodo: ma, 11:57
"Nem a választók , hanem a szocik nyírták ki a Fletót,"
Ahogy mondod, de nemcsak az őszödi beszéd kiszivárogtatásával, hanem annak nlétrejöttében is tevőlegesen részt vettek! Meg kell nézni a jegyzőkönyvet, miket követeltek tőle a beszéd előtt!!!
Ne feledjük el a Szili féle KE jelölést sem! Gyurcsány nem értett vele együtt, de fejet hajtott a többség előtt, amiben benne volt nyakig Botka is!
Peller Anikó
@lusta: ne szórakozzá má lusta, jelöljön csak a messiás ez századrendű kérdés. Sokat dumál a Botka, azt hiszi ezzel kell kampányolni, hogy ő sokat dumál. Nem tanul a fidesztől, a választóknak annyi is elég, hogy folyattylyuk. Nem azt várjuk tőle, hogy leigérje a csillagokat az égről, hanem azt, hogy

fogjatok már össze a kurva életbe mindenkivel.

A hülyébbje akkor is fog ugatni, de most csak egyetlen feladat áll az ellenzék(nek minősülő) konglomerátum előtt. El kell venni a kormánypálcát ettől az egész Magyarországot a sajátjának képzelő gecigánytól.
bencemacska
@Peller Anikó: ma, 16:13
Most osztja az észt Botka a Klub rádióban!
Peller Anikó
@bencemacska: pedig nem a rádióban kellene osztani az észet, a Botka szereptévesztésben van. A pátocskákat kell (nem kellene, hanem kell, muszáj) meggyőzni, hogy ne egymás ellen induljanak. Az az idióta aki azt képzeli, hogy egyedül is nyerhet az.. itt egy csomó szidalom áll.
Clavigo
Má meg megint üzent a ""szögedi Mössiás "...Még szerencse ,,hogy a Csüngőhasúval semmi gondja nincs . Már régen félre kellett volna tenni ezt a Seggfejet...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.