Navracsics Tibor, a Fidesz volt frakcióvezetője, uniós biztos, nyilvánosan nullázta le pártja Soros-kampányát.

„Én ezt a választási kampány retorikájának tartom, az Európai Bizottságban nincsen ilyen, nem beszélünk ilyenről, és a bizottság munkatervében nem szerepel ilyen feladat”

- mondta Navracsics a Hír TV-nek. A politikus korábban közigazgatási és igazságügyi miniszterként kormányfőhelyettes is volt a második Orbán-kormányban. 2014 novembere óta uniós biztos. 

Navracsics választási retorikának tartja a Soros-tervet

(Fotó: European Committee of the Regions)

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

colibri
Ezzel csak és kizárólag az aluliskolázott birkák nincsenek tisztában.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
colibri
Ezzel csak és kizárólag az aluliskolázott birkák nincsenek tisztában.
nyanya001
Navrasicsot ezért a Gulágra fogják száműzni.
Micsoda dolog rohasztani a narancsot...
justhpeter
Amennyiben Navracsicsnak igaza van, az a magyarországi választók értelmi képességének nyílt lebecsülése. Természetesen a fideSS saját birka szavazóira is áll ez a dolog.
a helység kalapácsa
Azért a Soros-tervet végrehajtó HAVI(!) 8-10 millió forintnak megfelelő összeget jó felvenni a semmiért Brüsszelben, ugye?!

navracsics ugyanolyan képmutató gazember, mint a többi fideszes - NINCS KÜLÖNBSÉG!
Eladott Ország
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2017/08/orbanok.jpg
Az Orbán família Rómában. Orbán Sára pirosban, mögötte újdonsült férje, Szokira Tamás
a nagy alom csoportképe.
A nemzet immár legújabb veje Szokira Tamás, aki a Nemzetgazdasági Minisztériumban a Gazdaságtervezésért Felelős Helyettes Államtitkárság titkárságvezetőjeként, majd a Fidesz Külügyi Kabinetjének európai politikai tanácsadójaként lett ismert, később Navracsics Tibor uniós biztos kabinetjében dolgozott. Tehát úgy tűnik – bármennyire senkinek semmi köze hozzá -, Sárának sem sikerült egy, a Fidesztől, az apuci által generált politikai mocsártól független emberhez hozzámennie, aki nem közpénzből él, nem a politikai kapcsolatok révén lett valaki, nem egy teljesen átlagos fiatal, hanem a NER egyik képződménye. Igen, tudom, a szerelem vak és Zwack vezet világtalant. Apuci politikai ambícióinak oltárán feláldozta a családját, mert a csúcson állva azt gondolta, hogy az alattvalók életük végéig magától értetődőnek és megtisztelőnek veszik, hogy eltarthatják őt és a famíliáját.
Yoda69
Na vegre egy fideSSes aki beismeri az igazsagot. Nem josolok hosszu karriert neki.
kokopelli
@Yoda69: Inkább ő,mint egy hőzöngő kis ß@rházi (mint a futsálminiszter),mert a Nav-
racsics legalább nem égeti a honiakat! Nem tudom,hogy az ő akarata ellenére vissza
lehet-e hívni,mert őt a hivatalbalépése előtt alaposan átvizsgálták! :--(
kisrigó
Úgy tűnik, hogy ez már Navracsis gyomrának is sok volt. No, meg ő fog a bizottságban azokkal a kollegáival találkozni, akik szintén tudják ezt. Amúgy a jobboldal nem azonos az orbán csürhével!
F_Viktor
@kisrigó: Nálad a pont! Ő az aki napi kapcsolatban van olyan európai emberekkel, akik jól tudják, hogy hazudik, lop a magyar kormány, s azzal is tisztában vannak, hogy ami Magyarországon uralkodik, annak már nincs köze a demokráciához.
namihami
Elszólta magát. Előbb járt a száj, mint az ész. És a zseb..., mert most még onnan jön a fizetés, de egyszer csak haza kell majd jönnie.
nusika
@justhpeter: "" a magyarországi választók értelmi képességének nyílt lebecsülése. Természetesen a fideSS saját birka szavazóira is áll ez a dolog.""
...csak az a probléma, hogy az elvakult szavazok nem hiszik el, vagy nem akarják hallani!!
nusika
@Horizont: ...Brüsszelben dolgozó fideszes politikusokat miért nem szólaltatják meg ?? Tomi , Ildikó ... nem tudom az összes nevét, egy sem szólal meg, mert nincs ilyen terv!! Ahogy @kisrigó is írta.
Desischado
@Horizont: Erre nincs mit írni, a szivemből szóltál! Pontosan ez az én véleményem is!
desiro
Nem szeretem Navracsicsot, de igazat beszél, ezért még tisztelem...
kukac50
Csak Orbán buta fejében van a Soros terv! Orbán terv nincs! valamit be kell dobni,hogy nem keljen a problémákról beszélni! Herdálják a pénzünket konzultációra,ez vissza élés,hűtlen kezelés az adófizetők pénzével Fizessék saját zsebből!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.