Az idő 80 százalékát egyszerre ordította végig Németh Szilárd és Molnár Zsolt. Amit érteni lehetett, abban sem volt sok köszönet.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
A rezsiszarágyú hozta a szokott formáját ,,Magyarország a legbiztonságosabb VÁROS Európában )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Emán döfi ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
A rezsiszarágyú hozta a szokott formáját ,,Magyarország a legbiztonságosabb VÁROS Európában )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Emán döfi ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
colibri
Nem értem, minek hívják oda ezt a dagadt disznót, amikor viselkedni sem tud, de beszélni se, ordibálni meg ordibáljon otthon.
Peller Anikó
Nnna, akartok még vitázni a fidesszel? Megérdemlitek.

Botka is vitázni akart a vonával (utolsó nap). Ahelyett, hogy megegyezni próbált vona vele.
RonaGyuri
ki az a barom, aki Rezsi Sziszivel szóba áll! Ő sem lehet sokkal okosabb! =))
papa.49
@RonaGyuri: A másik is egy volt fideszes !!!
Yoda69
Nos, ez boritekolhato volt. Mulkor elrohant a baromja. Gondolom orban jol atmosta a lottyot a fejeben, hogy ez nem epp a legjobb modszer (megfutamodas), igy most atment agressziv allatba. Ez a fideSS.
solidedge
A 2018-as választást nem a hagyományos módon kellene lebonyolítani. Az összes képviselőt be kellene zárni a parlamentbe jó sok fegyverrel és azt mondani nekik, hogy aki élve kijön az nyert. Amikor véresen kitámolyogna az utolsó politikus akkor pedig jót röhögni rajta, hogy csak vicc volt hogy nyert.
nezelodo
Ordítani kell a szerencsétlennek az életéért. Pedig ha már végképp kényelmetlen lesz Orbánnak, a torgyáni sorsra jut. És még az nem is csodálkozhat, hiszen megmondta, hogy a hála nem politikai kategória.
karma1
@colibri: Aranyom, nem ezt a hajfejut hivtak, hanem a rogantonyot, aki a legilletekesebb a letelepedesi kotveny, ohelyettuk kuldte a futyisz ezt az oriasi idiotat...
Ronai Egon egy nagyon jo ripoerter, csak talan nem eleg ramenos...
colibri
@karma1: Ne haragudj, nem voltam/vagyok képben az előzményekkel. Amikor bekapcsoltam, már ment a nagy kiabálás, egymás szavába ordítozás. Egy szót sem értettem belőle. Azt is tudom, én sem voltam a topon (még most sem), ugyanis több órás várakozás után elveszítettem az 1 éves, életerős, vidám kiskutyámat egy olyan műtétben, aminek elvileg nem is szabad lett volna ekkora kockázattal bírnia. Most nagyon szomorú és csalódott vagyok.
karma1
@colibri: Fogadd oszinte egyutterzesemet a kutyusoddal kapcsolatban,... Mi ugyan egy idosebb kutyat veszitettunk el juliusban, de a lanyom vigasztalhatatlan azota is - akarhanyszor veletlenul szoba jon a kutyus, mindig elsirja magat... Nem egyszeru...
colibri
@karma1: Köszönöm az együttérző szavakat. Aki benne volt hasonlóban, az tudja mit jelent ez. Pontosan, ahogy írtad: nem egyszerű...
magyarbakancs
egy idiótával miért kell kiállni vitatkozni?
amennyiben a beszélgetés írott ,és íratlan szabályát be nem tartja a partner faképnél hagyom.
Eladott Ország
Akkor tessék szíves lenni feljelenteni Soros urat. Szilus sikerrel abszolválta
a rábízott feladatot. Leüvöltötte a vitapartnere fejét: Soros-terv. Molnár eredetileg Gulyás
Gergelyt és Rogánt hívta nyílt televíziós vitára határvédelem, bevándorlás, nemzeti konzultáció
és „Soros-terv” ügyében, azonban a Fidesznek Szilárdra futotta. Nekik ez a vitakultúra. Néha
egy-egy személyeskedés, oda nem tartozó faszságok puffogtatása, meg Soros, Soros, Soros. Erős idegzetűeknek ITT bővebben, én képtelen vagyok erről bármit is gondolni.
www.atv.hu/belfold/20171005-mszp-fidesz-vita-nezze-itt-eloben
namihami
---Ne állj le a disznóval bírkózni, mert az ólban ő van otthon és te is csak sz@ros leszel.---
Kell magyaráznom?
Egyébiránt, ha egy (bármelyik) fideszest hívnak be ""vitára"" egy stúdióba, mindig ez lesz. Ezekhez nem műsorvezető, hanem állatidomár kell. Ostor a kézben és ha állandóan a másik szavába vág (láthattuk), akkor puff-a nyaka közé. Talán abból értene. Azért egyetlen haszna talán volt. A fajtatiszta fideszes-szavazónak mindegy, neki ez már be van égetve a processzorba, de az ingadozó, ezt látva, talán elgondolkodik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.