Mindeközben - Vége! Ha Orbán nyer 2018-ban, kilépünk az EU-ból, megszűnnek a választások, hiperinfláció lesz és bankpánik, a multik kivonulnak, több tízezer ember kerül utcára, a határokat lezárják, jön az államcsőd, a nyugdíjak elértéktelenednek, a számláink megszűnnek, eltűnik a fizetésünk és a megtakarításaink, Orbán örökké hatalmon marad. Legalábbis a DK kampányvideójának Mad Max-szerű víziója szerint, ami nagyjából olyan, mint ha Bolgár György betelefonálóinak legsötétebb rémképeiből gyúrták volna össze. Most eltekintve attól, hogy az unióból való kilépés a Fidesz tervei között egyáltalán nem szerepel, és egy esetleges kilépés sem hozná automatikusan magával az összes felvázolt következményt, azért az jól látszik, hogy Gyurcsány Ferencék pártja viszonylag jól ráérzett a Fidesz-kormány által megütött, tényeket mellőző, riogatós kampányalaphangra.

Forrás: index.hu
Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Ha az EU-n múlt volna, akkor a fizetések növekedtek volna. Csakhogy ez nem az EU-n múlik, hanem rajtatok, arcpirítóan populista, gyomorforgatóan demagóg és inkompetens korrupt geciken... Az Unió tonnaszámra önti ide a pénzt a kohéziós alapokba. Ez azért van, hogy felzárkózzon már ez a nyomorult ország. Az Orbán brancs ellopja a nagyját és a maradékból meg letérkövezitek az országot.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkafőző Rézüst
@Peller Anikó: értesz a vizes dolgokhoz is? Csöpög a csapom... :)))
Béla333
@Peller Anikó: 20.20
Látod, tudsz te mindenféle noszogatás nélkül is geci lenni!
Nyilván így lehet valaki DK-s fan...
Jozefina
Azt hiszem a DK kiélezetten adta elő a bekövetkezhető valóságot. Na így legalább érthető és kicsit elgondolkodik esetleg a birka nép is!!!
Pálinkafőző Rézüst
@Béla333: vazze, te vered a durbincsot! Sajnos nem szó szerint, csak színvonalban...:))
relatív
A média követi azt a kiválósági jelzőt, mely csak egyetlen pártot köt személyhez, azt hiszem ez minden ellenkező akarat ellenére kitüntetésként értelmezhetünk !!!

Az ádáz ellenfelének minden igyekezete ellenére, melyet kutyaként követnek a regnáló talpnyalói IS !
juttka
@Nessy: Mi volt igaz eddig abból, amit mondtak? Semmi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.