A fideszes újpesti önkormányzat, egyszerűen nem képes önzetlenül segíteni. Most a Soros-tervről kell tájékozódnia, aki az adományban részesül.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
Az újpesti önkori dugja fel magának a krumpliját meg a propaganda anyagát is !!!
magyarbakancs
Mondja meg valaki mit lehet erre reagálni?
Ez olyan mocskosság.
Nessy
Már semmit sem szégyellnek!
Itt Óbudán elkérték a nyugdíjas igazolványt, és vihette a zsák krumplit az illető. Én is odaadtam egy sok unokás nagyinak az igazolványt, és meg is kapta a krumplit.
RonaGyuri
Figyú ennek a Kubatovnak nem Béla a harmadik neve? =))
karma1
@justhpeter: A @Nessy-nek mar igy is minden megszolalasa csillagos 5-os, hihi...:o)))) (Sot, en meg a szobeli dicseretet is lattam!...:o)))
karma1
Mergezik ezek a lelkeket eppen elegge... 10 kilo krumpli - mert ez meg igy is olcsobb mint egy 10 ezres Bozse-utalvany...:o(((
papa.49
@lusta: Azt ne hidd, hogy mindegyik nyugger egyben tökhülye is, HÁT NEM, BIZTOS VAN KÖZTÜNK, OLYAN IS, DE A NAGY TÖBBSÉG IGENIS TUDJA HOVÁ NEM KELL SZAVAZNI !!!
papa.49
Engem se 10 kiló krumplival, se egy,két ,,böskével,, NEM LEHET MEGVENNI !!!
dr. prédikátor
Adnak mellé narancsszínű gojós tollat is???Ezek a moslék genyákok annyit nem tudnának fizetni hogy megvegyenek!!! gecik!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.