2010 óta több mint háromezer milliárd forint maradt a magyar családoknál – hangsúlyozta Orbán Viktor kormányfő a Figyelő Top200 díjátadó gálán a figyelo.hu szombati tudósítása szerint. A miniszterelnök beszéde elején a beszámoló szerint elmondta, hogy politikusok nem szívesen szoktak újságok ilyen típusú rendezvényeire járni, “amelynek az az egyszerű oka van, hogy él egy ósdi felfogás, amely arról szól, hogy a sajtó, a nyilvánosság szükségszerűen ellenzéki”. Orbán Viktor kifejtette, hogy “ez a gondolat egy intellektuális természetű tévedés eredménye, hiszen a sajtó, és általában a gondolkodó emberek, közöttük az újságírók is, valóban kritikai természetűek. A hiba ott van, hogy sokan azt gondolják, a kritika tárgya a kormány, pedig valójában a széles nagyvilág”. A kormányfő ezek után összefoglalta, milyen eredményeket ért el Magyarország:“az inflációt megfékeztük, folyamatosan csökkentjük az adókat, a kommunisták naftalinban”. 2010-ben az ország padlón volt, de “ilyen a magyar logika,...

Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Ja,,tényleg,,,a tiborc,,orbán,,mészáros,,stb,,stb,,stb családoknál,,tényleg ott maradt a 3 ezer mrd.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
magyarbakancs
Nem az a szörnyű ,hogy ezt mondta ,hanem az ,hogy ezt még el is hiszi.
Sámannus
Becstelen szarházy mindenkit meglopnak, szemérmetlenül hazudoznak. Csoka rokinak nőtt lába amiért nem jár nekik semmi, a vakok megvilágosodnak. Úgy turkáltok a fazékban mint a mocskos disznók.
Eladott Ország
@magyarbakancs: Ezt csútfasz sem hiszi el, csak választás előtt vakítja a parasztot.
Yoda69
Ez azt jelenti hogy csaladonkent kb 250 millio forint maradt 2010 ota. Nos ez egy boduletes nagy hazugsag megint.
bakegya
Igen orbán úr,akkor minden család tábortüzet rendezhet a stadionjaidban,de még jobban örülhetne ha közmunkában takaríthatna el TÉGED ÉS A STRÓMANJAID,mert hogy unjuk már a farod-és a hátad közepit is,ahogy éppen kikalányoztattad a felzárkózási lehetőséget minden magyar család tányérjából.HOGY NEM JÖN GÖRCSBE AZ ÁLKAPCSA ENNEK AZ ORBÁNNAK???
Az már igaz FELCSUTKÁRA RENDESEN BECUCCOLT az összes udvarházát kastélyát akkor még nem is számoltuk a sajátlábra állított fajtájának-HAZATOLTAD A MI HAZÁNKAT ORBÁN G.
namihami
3.000 milliárd maradt a családok zsebében. Így igaz.
És azt a 3.000 milliárdot eredetileg Magánnyugdíj-pénztárnak hívták és az Orbán-családok zsebében landolt.
Itt a bibi...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.