„A sátán/Soros-terv ellen küzdeni keresztény kötelesség” című napirend előtti felszólalásával hívta fel magára a figyelmet a KDNP-s Aradszki András. Most interjúban fejthette ki, hogy is van ez.

A beszédében arról értekezett, hogy a sátán legnagyobb és egyben végső csapása a családok elleni támadás lesz. Ugyanakkor azt is elmondta, hogy a rózsafüzér a legerősebb fegyver a gonosz ellen, és képes a történelem megváltoztatására, amit Soros György is meg fog tapasztalni.

A KDNP-s politikus elmagyarázta, miről is beszélt: nem Soros a sátán, hanem a terve

Fotó: youtube

A képviselő a parlamenti folyosón beszélt a 24.hu-nak arról, hogy nem számított ekkora felzúdulásra felszólalása után, ráadásul félre is értették.

„Nem, nem, Soros nem egyezik meg a Sátánnal. Soros szabad ember. Szabadon gondolkodó ember. Szabad választási lehetősége van. Ezt tartom. (…)Szerintem pontosan tudom, hogy mit lehet mondani és mit nem, nem tettem egyenlőséget Soros és a Sátán közé.”

A KDNP-s politikus elmagyarázta, miről is beszélt: nem Soros a sátán, hanem a terve

(Fotó: YouTube/444.hu)

Szerinte a Soros-terv a sátáni, vannak olyan irányok elképzelések, amelyek alapvetően szembemennek azzal az eddigi világrenddel, amiben a keresztény ember gondolkodik. „A Sátán ellentmond a világ rendjének, ezt akarja fölforgatni. Lehet persze azt is mondani, hogy filantróp, emberbaráti megoldásokat javasol Soros György, lásd, évi egymillió illegális bevándorló letelepítése, de én ebben nem hiszek.”

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szép új világ
Zárjuk rövidre ezt a magyarázkodást! Aradszki Te egy seggnyaló idióta vagy! Ez legalább félreérthetetlen mindenki számára.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nemfideszes
@nezelodo: Azt én is megnézném... a csuti is vergődik rendesen, amikor nincs előtte a habony-rogán páros által készített leirat.
bakcsubakka
@nemfideszes: Jaj,hát tudom én,hogy te is tudod ,hogy ez nem tudja,hogy mi fán terem a villamosság,meg a gáz. Annyit tud,hogy az áram alatt lévő vezeték ugyanúgy néz ki,mint amiben nincs áram,csak más a fogása. A gázról meg biztosan az hiszi,hogy csak egy kis hagymás bab kell hozzá.
kukac50
A sátán fajzatok szépítik a beszédet.
Mirabilis
kdnp fidesz azért nem szeret on-line nyilatkozni a médiáknak, mert hirtelen baromságot mondanának, ha egyáltalán lenne mondanivalójuk.
Nekik kell néhány nap, amíg átgondolják és egyeztetenk orbán urukkal.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél