„A sátán/Soros-terv ellen küzdeni keresztény kötelesség” című napirend előtti felszólalásával hívta fel magára a figyelmet a KDNP-s Aradszki András. Most interjúban fejthette ki, hogy is van ez.

A beszédében arról értekezett, hogy a sátán legnagyobb és egyben végső csapása a családok elleni támadás lesz. Ugyanakkor azt is elmondta, hogy a rózsafüzér a legerősebb fegyver a gonosz ellen, és képes a történelem megváltoztatására, amit Soros György is meg fog tapasztalni.

A KDNP-s politikus elmagyarázta, miről is beszélt: nem Soros a sátán, hanem a terve

Fotó: youtube

A képviselő a parlamenti folyosón beszélt a 24.hu-nak arról, hogy nem számított ekkora felzúdulásra felszólalása után, ráadásul félre is értették.

„Nem, nem, Soros nem egyezik meg a Sátánnal. Soros szabad ember. Szabadon gondolkodó ember. Szabad választási lehetősége van. Ezt tartom. (…)Szerintem pontosan tudom, hogy mit lehet mondani és mit nem, nem tettem egyenlőséget Soros és a Sátán közé.”

A KDNP-s politikus elmagyarázta, miről is beszélt: nem Soros a sátán, hanem a terve

(Fotó: YouTube/444.hu)

Szerinte a Soros-terv a sátáni, vannak olyan irányok elképzelések, amelyek alapvetően szembemennek azzal az eddigi világrenddel, amiben a keresztény ember gondolkodik. „A Sátán ellentmond a világ rendjének, ezt akarja fölforgatni. Lehet persze azt is mondani, hogy filantróp, emberbaráti megoldásokat javasol Soros György, lásd, évi egymillió illegális bevándorló letelepítése, de én ebben nem hiszek.”

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szép új világ
Zárjuk rövidre ezt a magyarázkodást! Aradszki Te egy seggnyaló idióta vagy! Ez legalább félreérthetetlen mindenki számára.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
peterkelemen
Sátáni tervet csak maga a sátán tud kreálni így ezt beszívta a csuhás.
Eriksson
@peterkelemen: Sátáni tervet én is tudnék kreálni, (és sokan még ezen a környéken)pedig nem is vagyok sátán. És Soros sem vagyok.
A csuhás másként gondolkodóként adja elő a teóriáját, hogy Soros miként lenne maga a sátán.
Végül is a sátán sem akar rosszat az embereknek, csak a kereszténynekk ez a mód nem tetszik, mert másként gondolkodik a jó világról.
justhpeter
Aradszki András csak egy szervilizmussal és megfelelési kényszerrel feltöltött, gondolkodni képtelen ostoba keresztény. Nem akar ő rosszat senkinek. Egyetlen vágya, hogy jövő tavasszal is felférjen a fideSS-kdnp közös listába. Mert hát azért annyira nem zombi, hogy ne érje fel azzal az 1 bittel, ami van neki, hogy ha a kdnp önállóan indulna a választáson, akkor keresztény csak a fideSS-kdnp-n kívül lenne a parlamentben.
szép új világ
Zárjuk rövidre ezt a magyarázkodást! Aradszki Te egy seggnyaló idióta vagy! Ez legalább félreérthetetlen mindenki számára.
nemfideszes
Az egy dolog, hogy ez a szervilis idióta az internet és számítástechnika korszakában lenyom egy ilyen középkori dumát, de hogy lett ebből baromból energetikai államtitkár, jogi végzettséggel?!
Edmond Dantes
Nincs annyi vér a pucájában,hogy azt mondja:Igen,én vagyok a hülye,vállalom.Ezért lehetek kormányoldali képviselő.
nezelodo
@nemfideszes: "Elmondjon egy ilyen dumát" Ne hülyéskedj hiszen felolvasni is alig tudta a más által a kezébe nyomott papírról! Szívesen meghallgatnám, hogyan mondja kívülről a rózsafüzért, csak kibírjam röhögés nélkül!
Clavigo
Vazzze,,,,ha azt írták volnaKörösztyénnek a papirra,,,,,hogy feleségül kéri Rezsi Szilárdot,,,azt is felolvasta volna ez a kretén.
kereső
@justhpeter: NEM! keresztény.A többi stimmel.Ezek olyan messze vannak a kereszténységtől, hogy azt már távolságban kifejezni sem lehet.
egyvandor
a kdnp frakciópénzt felvevők fidesz tagozata ...
peterkelemen
Ha már Sátánt keresik az álakeresztények, akkor azt megtalálják Magyarországon. Van neve is úgy hívják Orbán Viktor. Őt kell likvidálni, de nem rózsafüzérrel, mert az oda kevés.
Lackó50
"Ugyanakkor azt is elmondta, hogy a rózsafüzér a legerősebb fegyver a gonosz ellen, és képes a történelem megváltoztatására, amit Soros György is meg fog tapasztalni."
Ennél már csak egy erősebb fegyver van a WUDU szertartás. Az egyenesen a sátánt hívja szövetségesnek. Na azt kellene bevetni a Soros ellen. Az már rendesen tenné a hatást egy ügyes átokkal kombinálva a Szent István Bazilika közepén. Az egész világ a csodájára járna.
Desischado
Ekkora egy bítes barmot! De hát ugye, van az a pénz...
Én nem gazdagságért és fiatalságért egyeznék meg a sátánnal, ha itt teremne előttem, mint Faust, de ha hatalmat kapnék tőle, hogy orbánt és az egész bandáját úgy büntethessem meg, ahogy akarom, akkor kutya világ jönne rájuk! A sátánnak meg azt mondanám, hogy cserébe viheti a lelkem! Nekem legalább van, nem úgy mint ennek a fidesz kdnp parazita bandának!
nemfideszes
@bakcsubakka: A kérdés természetesen csak költői volt. :)
nemfideszes
@nezelodo: Azt én is megnézném... a csuti is vergődik rendesen, amikor nincs előtte a habony-rogán páros által készített leirat.
kukac50
A sátán fajzatok szépítik a beszédet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.