Visszavonta azt a határozatot, aminek eltörlésére népszavazást kezdeményeztek, de a mobilgát nyomvonalát újra kijelölte.

A rendkívüli Közgyűlés visszavonta a mobilgát parti nyomvonaláról hozott áprilisi határozatát, a 229/2017 IV.5.-ös számút.

Ennek azért van jelentősége, mert a közben befogadott népszavazási kezdeményezés éppen ennek a határozatnak a visszavonására kérdezne rá:

Egyetért-e Ön azzal, hogy a Fővárosi Közgyűlés helyezze hatályon kívül a Csillaghegyi-öblözet árvízvédelmi létesítményének nyomvonalával kapcsolatban hozott 229/2017. (IV.5.) számú határozatát?

A kisebbségben lévő ellenzéki képviselők sem ismerték a rendkívüli ülésen előterjeszteni szándékozott egyetlen napirendi pontot, amit csak az ülés előtt osztottak ki – írja a 444.hu.

Tarlós nagy dobása: trükkel akadályozza meg a Római-parti népszavazást

Fotó és nyitókép: MTI/Mohai Balázs

A végül megszavazott határozati javaslat ugyanakkor nemcsak hogy visszavonja a népszavazásban is megjelölt áprilisi határozatot, hiszen ezzel tulajdonképpen segítene is a mobilgát ellenzőin, hanem egyszersmind újra kijelöli a parton a mobilgát nyomvonalát.

Így tehát, ha újra népszavazást akarnának kezdeményezni a kérdésben, új kérdés beadására volna szükség, hiszen a mostani határozatnak már más a száma.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemfideszes
Ez nem a tarlós ötlete. Ezt a gennyes húzást a pártközpontban szülték meg. Mert a legfontosabb szempont továbbra is az, hogy a "kötélbarát" által épített ingatlanok ne veszítsenek az értékükből, mindenki és minden más pedig le van sz...!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
na ilyenért tisztességes országban már akasztás jár!
colibri
Ismerjük a fidess trükkjeit. Felhergelik az ellenfelet, majd elhúzzák a mézes madzagot és mikor elindul az intézkedés (aláírás gyüjtés), egyből visszavonják saját idióta határozatukat. Nem újdonság, már többször megcsinálták ugyanezt.
Igaza van Kéri Lászlónak: a fidess soha nem látott és fel nem fogható mélységekbe vezeti az országot és lakosságát, kérdés, miért nem látják át ezt a zemberek??
Nessy
Tarlóst jól fizetik a főpolgármesteri székben azért is többek között, hogy védje új gazdagék ártéri lakóparkját! Hogy hány száz fa kivágásával jár, hány ezer ember pihenése, kikapcsolódása válik semmivé? Kit érdekel? Vegyenek ott lakást!
Évtizedekre teszik tönkre a fővárost! Aztán majd ordítanak, amikor a sok tonna beton miatt "forró ponttá" válik nyáron Budapest!
sokanvagyunk
Tényleg ilyen kupeckedő-cselező vezeti a fővárost, aki még azt is gondolhatja, hogy egy számsor ellen terjesztettek be ellenvélemény kinyilvánítást, nem pedig az az alatt iktatott, abban foglaltak ellen?
Más. - Pécsi Hírek teljes címoldal: "Hoppál: Eladósították a szocialisták Pécset". (2017. okt. 16.) - Lehet hogy a szerencsétlen Pávát és embereit szociknak tartja?
wagabund
valamiért nagyon erőltetik azt a mobilgátat...ennyire jövedelmező lenne az építése, karbantartása?

...mert valami oka van, hogy ezt kell szeretnünk...
nemfideszes
Ez nem a tarlós ötlete. Ezt a gennyes húzást a pártközpontban szülték meg. Mert a legfontosabb szempont továbbra is az, hogy a "kötélbarát" által épített ingatlanok ne veszítsenek az értékükből, mindenki és minden más pedig le van sz...!
elnyomott
@nemfideszes: - valószínű, de amíg van, aki végrehajtja, mindig lesz ilyen "ötlet".
Hányinger az egész bagázs.
human
Demokrácia mi? Addig szívatják a jó népet amíg belefárad és az lesz amit ők akarnak.
elnyomott
@human: - belefárad? Mibe? A néhány tüntetésen való meghatározott ideig tartó poénos skandálásba, bulizásba?
Ez olyan kimerítő?
elnyomott
Ez nem trükk, hanem szemét csalás.
De ma ez a trendi.
Eladott Ország
A büdös komcsi fidesz rablóbanda végnapjai.
uploads.disquscdn.com/images/d17841d2dbe04e4b36ba58ebc0a88afcc618c1afbd600b74e6b8a99d4e8b0729.gif?w=600&h=500
uploads.disquscdn.com/images/453e28293edb0e94d54f49c5357979d1a730c9f81523d2598199abd06d2222a8.jpg?w=600&h=300
Én nem vagyok egy vérengzős típus, de ezek mindent megtesznek annak érdekében, hogy felaggassák őket a lámpavasakra. Ez az egyik része, a másik, hogy tulajdonképpen örülök neki, ez volt az egyetlen ügy, amiben az összes ellenzéki párt a DK-tól a Jobbikig együtt tudott működni, jó ötlet volt a parázsra benzint önteni.
Nessy
Tarlós soha sem volt egy jellem bajnok, de ez azért már olyan aljasság, amire nincsenek szavak! és még ráadásul úgy viselkedett a tegnapi közgyűlésen, mint egy részeg tróger!
kokopelli
@RonaGyuri: ..futó kamera előtt a buszon felajánlotta Orbánnak a
Balettintézetet,ha ír egy cetlit neki! Még jó,hogy a "széle-hossza-egy
gnóm" nem akart táncolni! Milyen egy ídióta ez a Tarlós a tarlóról?
Beképzelt városi paraszt,akit nem a földje,hanem a modora tette azzá!
staro2
A budapestiek választották és örültek, hogy nyert. Idézném Heves vármegye állítólagos üzenetét a segítséget kérő Dobó Istvánnak :
Ha megettétek a levest az mi finom volt, most nyeljétek le a békát az mi keserű.
Lepényleső
Ezt várta a szakvezetés? Mikor lesz már az utolsó?
solidedge
A Fidesz már rég elszakadt a tömegtől. A párt öncélúan, önmaga hatalmáért működik. Nagy segítségükre van ebben a tökélyre fejlesztett sunyiságuk, alattomosságuk, rosszindulatuk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.