Orbán Viktor hétfői beszédében röviden letudta az 1956-os emlékezést, majd gyorsan rákanyarodott a Fidesz aktuálpolitikájára. Sok sebből vérző monológjából azt a részt emeljük ki, ahogy saját hőstetteként emlékeztette hallgatóit a szovjet csapatok 1989-es kivonulása kapcsán.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Legalább tizenöt éve az a meggyőződése, de inkább hite, hogy az oroszok a Hősök terén elmondott beszédétől ijedtek meg oly mértékben, hogy azonnal kimentek.
És egyik cselédje se meri mondani a betegnek, hogy addigra már csak az a néhány volt még itt, amelyik addig nem tudta lecsukni a bőröndjét. Félő, hogy mára nemhogy mondja, de hiszi is azt, amit vízionál. És ez már a betegség sokadik stádiuma.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
Legalább tizenöt éve az a meggyőződése, de inkább hite, hogy az oroszok a Hősök terén elmondott beszédétől ijedtek meg oly mértékben, hogy azonnal kimentek.
És egyik cselédje se meri mondani a betegnek, hogy addigra már csak az a néhány volt még itt, amelyik addig nem tudta lecsukni a bőröndjét. Félő, hogy mára nemhogy mondja, de hiszi is azt, amit vízionál. És ez már a betegség sokadik stádiuma.
szaboria1
Mikor nem hazudik? 1989.04.25-én már kezdtek kivonulni. Akkor meg miről beszél mikor Ő csak két hónap után június 16 emlegette, hogy ki kell vonulniuk.
Nessy
@namihami: Ahhoz képest, ma egyik hűséges vazallusa Putyinnak!
Lehet, hogy a "Honfoglalás" című képen Orbán ül a lovon, és fogadja a hódolatot? Továbbá az ő érdemei miatt harangoznak délben, szerte a világban.
Béla333
Ha Orbán már nem emlékszik pontosan, talán kérdezze meg Habonyt!
Majd ő megmondja a tutit!
Az egyik 19, a másik meg 1 híján 20!
Beteg elmék!
RonaGyuri
@elnyomott: az! s miért épp ez nem lenne az nála?
nevemnick
Az első, és utolsó igaz mondata akkor lehetett, amikor csutkán az udvari budin, az ajtóba vágott ötágú csillagon áttekintve megállapította, hogy ,,de büdöset sz...tamtamtamtam".
Azóta igyekszik ezt az állapotot fenntartani...
namihami
@Nessy: Miért? Szerinted ki rántotta le a törököt a lófarkas zászlóval a várfokról? Nehogy már valaki érdemtelenre ruházzad át a dicsőséget.
És a lófarkat azóta is megtartotta és folyamatosan átnyújtja az ő (bocs Ő) hűséges népének.
Hogy az egri várról már tényleg csak slágvortokban emlékezzünk meg.
Sámannus
Ilyen rettenetes kinézetű embereket régen láttam mint akik hallgatták. Megdolgoztak egy heti közmunkabér járhat ezért.
iluminati
@Sámannus: Hasonlított Észak Koreai gyülléshez---a nagy Kim Dzsongun vezetésével..
Sámannus
@iluminati: Mi még ott nem tartunk, hogy lelkesedést is tudjunk mutatni.
Macskaszem
Nekem meg úgy rémlik, éppen a seggüket nyalja, hogy visszajöjjenek..
iluminati
@Sámannus: Dehogy nem...pénzért minden meg tesznek a magyar emberek...csak az a baj az egyszeri juttatás és nem a jó lét fele visz
Aki Én
Vegyük már végre tudomásul, hogy a szektájához beszél. Azok meg mint tudjuk, nem a túltanult, IQ bajnok kisebbség. Azt is láthatjuk, hogy azoknak meg totál mindegy mit mond, holnap mondhatja az ellenkezőjét.
relatív
Azt minden tanult ember tudja - ezért lehet a többieknek elhazudni azt amit szokott erről, mert a média ebben nagy partner -, hogy az a bizonyos 1989-es újratemetésen elhangzott felolvasás az akkor még önmagukat féltő SzDSZ esek irománya volt, neki csak - mint azóta IS - felolvasása volt a feladat...

Sajnos ennek az akkori felolvasásnak aztán ez a mai közéletben elfoglalt helye lett megalapozója a hatalomhoz való alapos ok nélküli hozzáférésének, amit aztán rendesen nyög a magyar társadalom !

Az IS látható, hogy a mai magyar közélet minden szektora egy identitászavarral küszködik, ami a zavarosban halászóknak teret ad, és a kilábalás lehetőségét eléggé elhomályosítja...

Egy határozott identitás megteremtése, mely a korábbi tévedésekből levont következtetéseken, és az európai környezet figyelembevételével ad egy világos törekvésre okot, az helyre tehetné a magyar közélet politikai-, gazdasági környezetét a továbbiakban.

Ehhez az önjelölt megváltók félreállítása sem mellékes előfeltétel !
papa.49
Szerencsétlen hülye, te még a kurvákat hajkurásztad, mikor a ruszkik elkezdtek ki vonulni, neked abban fikarcnyi érdemed sincs, felolvastad a beszéded a Nagy Imre temetésén, amit előzőleg a BM. a Horvát István ellenőrzött, te akkor is ,,védett vad,, voltál a szüleid révén tetű !!!
Neked bármit tettél, mondtál a Horvát mindent elsimított, ne add itt a forradalmárt te csak egy szarzsák vagy semmi egyéb !!!
Nessy
@papa.49: Anno a prágai balhéjukat is elsikálta Horn, és se neki, se Tompikának nem lett semmi baja.
quadrocopter
Nagy az egója a talaj menti törpeszarnak! Talán az időjárással is csinálhatna valamit!
papa.49
@Nessy: Marha nagy hátszele volt a pacáknak az biztos !!!
papa.49
@quadrocopter: Most is megtette, mit gondolsz a vörössel színezett Pest megye miért került a időjárási térképre !!!
kisrigó
@namihami: Ez mind smafu! Tegnap este a szomszéd Sanyi bácsit hazavezette a kocsmából, miután együtt pálinkáztak! Ez volt az igazi hőstett! Legalább is az öreg megesküszik rá! ( és nem szakadt rá a (nem ötágú!) csillagos ég!! Azóta Mari néni egy lépést sem tesz rózsafüzér nélkül, hisz bármikor szükség lehet rá!
namihami
@papa.49: Ennek a palinak egyetlen nő volt az életében, a jelenlegi. Nem is ő vette feleségül, hanem a csaj vette férjül. Össze is hozott neki egy ötöst, ami még gólokban is szép. Más nőhöz jutni? Az összes többi gömbölyded, amihez egyáltalán közel juthatott, csak a labda volt. Ez az őrült focimánia is onnan ered.
namihami
@kisrigó: Akkor elmondhatja, hogy életében először, de volt egy jócselekedete is. Most képzeld ez ugyanezt a Kövérlacával. Sikerült? Mert én még küzdök a gondolattal is.
papa.49
@namihami: Igen a csaj volt a főnök mindig mielőtt összekerültek, neki volt a barátnője a Horvát lánya aki később a Stump felesége lett... Én úgy szoktam mondani a közismert mondást a ,,minden sikeres férfi mögött van egy erős asszony,, hogy minden pojáca mögött ott van aki mozgatja a bábot, itt is ez van, az igazi ,,rossz szellem,, a spiné ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.