A felcsúti maximalistánál kedvezőbb ajánlattal pályázó céget kizárták a tenderről. Egy olasz-szlovák konzorcium 23 milliárd forintból megépítette volna az új komáromi Duna-hidat, de kizárták a pályázatból, így végül a Mészáros és Mészáros Kft-Hídépítő Zrt. alkotta konzorcium 28 milliárd forintos ajánlata lett a befutó, írja a Dotoho blog. Hogy miért zárták ki a kedvezőbb ajánlatot tevő párost, nem tudni pontosan. A Dotoho szerint a konzorciumban 25 százalékos részesedéssel rendelkező szlovák Vahostav vállalat ügyvezetője arról számolt be, hogy "a komáromi híd megépítésére kiírt tenderre elküldtük ajánlatunkat. Ezután a NIF kiegészítő kérdéseket tett fel, amelyekre konzorciumunk kielégítően válaszolt. A magyar hatóság szerint azonban válaszainkat nem tartotta megfelelőnek, ezért kizártak minket a további versenyből. "

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Ez így van rendben, Orbániában így műx! Miért a Skodát miért kellett kizárni a metró szállításból???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
...híd és híd között is különbségek vannak na meg az is belejátszódhatott, hogy a bedolgozók az anyag és hasonlókat honnan szedik össze.
Equus1
köcsög rablóbanda. Amit lehet, még meg kell fogni a választások előtt.
csipetke
Muszáj,hogy a stróman elvtárs baromi sok lóvét keressen,mert ki tudja,ebből mennyit kell tejelnie a kisgazdájának?De már régóta így megy ez itt.Pénztáros Lőrinc mindent visz...De nagyon remélem többmillió magyarral együtt,hogy már nem sokáig...
namihami
A Lőrike visszaad, a szlovákok nem.
Egyszerű ez kérem...
Nessy
Ismerve a közbeszerzések körüli "anomáliákat", ez természetes!
És ha valaki rákérdez, az idegenek lobbistája, és azonnali vizsgálatot követel a liliomos kis cserkész miniszterelnök.
Van rá egy fogadásom, hogy a 28 milliárd a végére minimum 35 milliárd lesz, mint az összes eddigi állami beruházás esetében.
csipetke
Így megy ez itt,folyik a pénz a csókosok zsebébe,és hogy sokmilliárddal olcsóbb ajánlat is volt?Ugyan kérem!Első a Pénztáros Lőrinc stróman úr!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.