Megszólalt az egykori médiavállalkozó, Serbán Marcell is a Havas kontra Baukó Éva-ügyben. erbán, akinek cége szolgáltatta Havas blogjának tárhelyét évekkel ezelőtt, 2010-ben azzal került a hírekbe, hogy fizetési felszólítást küldött az újságírónak, mert Havas nem volt hajlandó kifizetni bizonyos üzemeltetési költségeket, 150 ezer forint plusz áfát. A havashenrik.hu-t így Serbánék „Számlatartozás miatt ideiglenes nem elérhető” tájékoztatással 2010 februárjában lekapcsolták. Ez a Serbán Marcell azonban most úgy gondolta, nem hallgathat egykori ügyfele fideszes lejáratásával kapcsolatban, így megkereste az üggyel részletesen foglalkozó N1 internetes televíziót, s elmondta, ő hogyan emlékszik Baukó Évára. Serbán szerint egy Symbolban tartott celebpartin kínálta fel neki a Havas Henrik befeketítését hivatott sztorit az egykori villalakó. Ám öt whiskey után egyre gyanúsabb lett Serbán számára a történet hitelessége, s amikor Baukó kijelentette, „Nem mindegy, hogy igaz vagy nem?...

Forrás: zsurpubi.hu
Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Hellcat
@Csizmás Kond: Sajnos nem mellé. Még a cikk is úgy említi mint "fideszes lejáratás". Havas Vonáról írt könyve körül indult a dolog valahol. Nézz utána ha nem hiszed :)
Csizmás Kond
@Hellcat: ...a mellé másra értendő...:)
Cicamama55
@quadrocopter: Mióta a képernyőn van, az! A női nem szégyene!
dr. prédikátor
Ez a picsa egy lepedöakrobata!!! Pénzért mindenre képes.
Hellcat
@Horizont: Akarja a fene. Csak közöltem a tényeket :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.