A Magyar Nemzet kérte ki az év végi jutalmak listáját, ebből az derül ki, hogy 670 ember kapott pénzt a Főpolgármesteri Hivatalnál karácsonykor. Budapest főjegyzője kapta a legtöbb pluszpénzt.

Több mint 337 millió forintnyi jutalomkeretet oszthatott szét az év végén a Főpolgármesteri Hivatal a saját köztisztviselői között

– válaszolta a Magyar Nemzet közérdekűadat-igénylésére Sárádi Kálmánné.

A főjegyző válaszából kiderült:

minden jutalmazott az ez évi munkájának elismerését bruttó összegben kapta meg.

Budapest főjegyzője maga 1,8 millió forinttal vezeti a jutalmazottak csaknem 670 fős listáját, amelyről a politikusok az idén is hiányoznak – írta meg a Magyar Nemzet.

A vezető beosztású dolgozók 600 ezer forint és a már említett 1,8 millió forint közötti összeggel lephették meg családjukat 2017 karácsonyán, az önkormányzati tanácsadók és főtanácsadók „sávja” 350 ezer és 1,6 millió közé esett, míg az egyszerű köztisztviselők úgynevezett pulykapénze 100 ezertől 900 ezer forintig terjedhetett.

Budapest főjegyzője bruttó 1,8 millió forint pulykapénzt kapott karácsonyra

Tarlós István főpolgármester, és dr. Sárádi Kálmánné főjegyző. Fotó: MTI

A főváros szerint a bónuszok nem jelentettek többlet-kiadást az önkormányzatnak, mert a kifizetések az idei bérmegtakarítások terhére történtek.

Tarlós István és a főpolgármester helyettesei nem kaptak év végi jutalmat.

Sem a főpolgármester, sem a helyettesei nem részesültek jutalomban, sőt Tarlós István már 2004 óta nem vesz fel efféle pénzt

– közölte Sárádi Kálmánné a lappal.

Forrás: mno.hu

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
A Blahan meg 2000 melyszegenysegben elo allt sorba a kajaert.
De sarlos elvtars szemelott tartja es megoldja a problemajukat: betiltja az etelosztast a Blahan.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
@bakcsubakka: ez a jó kérdés! Ezek meg a jótékonykodás?! Röhögnöm kell!
Mikor megláttam ezt a némbert, azóta vagyok kiváncsi a férjére. Remek ízlése van, annyi szent! ezek maguktól nem sajnálják a juttatásokat, csak a szegényektől! Undorító, mocsok banda!
nezelodo
Hála a dakota kormánynak már megszűntek a 2010 előtt oly hangosan ostorozott pofátlanul magas jövedelmek! Helyette van egy pofátlanul hazudozó, tolvaj kormányunk.
papa.49
Ez a nőszerű lemenne a bányába a szén visítva jönne fel ))))))))))))))))))))
evacica
Hiába a fidesz kormány pofátlansága nem ismer határokat! Ezeknek azbesztből van a bőr a képükön!És hogy tetszelegnek, hogy milyen jók voltak a nyugdíjasokhoz, a 10 ezer Ft Erzsébet utalvánnyal, meg a nyugdíj prémiummal! Engem biztos nem hatottak meg, s a szavazatomat se vették meg!!!
Borsodi
Disznóknak jár a milliós pulyka pénz! Nyugdíjasnak meg az Erzsébet utalvány Szégyen gyalázat ami ebben az országban van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.