A fidesz soha nem kapott felhatalmazást arra még a sajátjaitól sem, hogy eltöröljék az Alkotmányt és helyette egy fabatkát sem érő kényük-kedvükre módosítgatott alaptörvényt hozzanak létre. Ezt bezzeg nem akarta Orbán népszavazással megerősíteni. Kirekesztette a magyar népet, de a migráns hazugságait igen, ami egyébként totális csődöt mondott, mert érvénytelen volt a népszavazás. Ráadásul Orbán anno fülkeforradalomnak minősítette fölényes győzelmüket, ami szintén egy óriási hazugság. Orbán Viktor és kormánya szerint a 2010. áprilisi országgyűlési választásokon új társadalmi szerződés köttetett, amellyel a magyarok egy új rendszer megalapításáról döntöttek szintén a nép nélkül. Ennek a rendszernek az elnevezése a Nemzeti Együttműködés Rendszere. Az ellenzéki parlamenti pártok a kormányhatározatot egységesen elutasították nyilatkozataikban, mert véleményük szerint a magyar történelem diktatórikus korszakait idézi a rendelkezés. Orbán és bűnbandája nem csak napi szinten milliárdokat...

Forrás: justpaste.it
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Csutigeci meg a bandája lógni fogtok FIÚK !!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
quadrocopter
Tényekkel teli az írás!
A meghatározó kérdésekben sorra elmaradt a nemzethy parasztvakítás - vajon miért?
Mert a Geci azokban is bukott volna, ahogy 2016. okt 2.-án és most is a Soros-meséken!
papa.49
Csutigeci meg a bandája lógni fogtok FIÚK !!!
peterkelemen
@papa.49: Ha a románok eltudták takarítani a diktátorukat, akkor menni fog ez a magyaroknak is. Ha kell nemzetközi segítséget is kérni kell és ott van Soros is. Ez lenne a dolga az ellenzéki pártoknak méghozzá minél előbb el kell takarítani Orbánt és bűnbandáját amíg nincs kemény diktatúra,mert utána sokkal nehezebb lesz.
Equus
van itt egy nagy kérdés: mennyire hat majd a 30 % funkcionális analfabétára a kormányzati propaganda. Az nem kérdés, h a vazallusok, közéjük számítva a mutyiboltosokat és családtagjaikat is, kire fognak szavazni. Aztán ott van még a nyálcsorgató nyugdíajos hada, akiket egy db. száraz kenyérrel meg lehet venni és egyébként is hozzászoktak a szolgasághoz.

Attól tartok - habár nem vok képzett politológus - ezt a választást nem lehet megnyerni. Még akkor sem, ha az Unió meglengeti a kizárás lehetőségét is.
papa.49
@Dr.Doktorovics trinitron dr.: Sajnos vér nélkül nem fog menni, mert a csutigeci nem adja át a hatalmat addig míg meg nem kapja az ólommagokat, és addig sokan fognak a fűbe harapni !!!
papa.49
@peterkelemen: Ebben igazad van csak nem látni az összefogást, ill. mint a románoknál az össznépi felháborodást, ami végül is a népi felkelésbe ment át !!!
Grafix69
@Mirabilis: Azért mert ekkora szemétséget el sem tudnak képzelni átlagemberek.
Grafix69
@Mirabilis: Nagyon sok jóindulatú ember él , és főleg a szegényebbek közt , akiket még nem vakított el a harácsolás, sokan nem is tudják felfogni milyen mocskos dolgot művelnek velük a kormány tagok. Sztálin idejében is a gulágon azt emlegették a rabok, hogy ha a sanyarú sorsukról tudna Sztálin elvtárs akkor biztosan nem hagyná ezt ...
tudode
Valójában illegItémként RÁZZÁK a NÉPET FELMOSÓ RONGYOT!í
.
ad 1
----- Kivették az alkotmányból a Horn Gyula négyötödös szabályát
www.vg.hu/kozelet/kivettek-az-alkotmanybol-a-horn-gyula-negyotodos-szabalyat-318855/
.
ad 2/
---- Vörös Imre: alkotmányellenes puccsal élnek Orbánék?
hvg.hu/itthon/20120307_voros_imre_essze
.
Azért az túlzás, hogy az ELVTÁRSAI ráhagyták, NINCSENEK TUDATÁBAN annak, hogy amint valaki elkapja a frakkját, minden amit műveltek kuka, de nem csak évtizedekkel vetették vissza az ország fejlődését, FELNŐTT EGY GENERÁCIÓ, akiknek NAGY RÉSZE az ő áldozatuk, mert még az ő volt szakemberei szerint is már évek óta átlátták, hogy
.
""""Ami 2016 és 2018 között történik Magyarországon, az nem csupán a következő 10 évre határozza meg Magyarország és a magyarok sorsát, de kihat a következő 100 évre is. Az Orbán-kormány 2016 és 2018 közötti döntéseinek következményeit áldják vagy átkozzák rajtunk kívül az utánunk jövő generációk is.."""
.
A rendszerváltás KUKA!!!

.

.
Sámannus
Amikor a rendőrőrnagyot lelőtték azért volt, mert jelen van az országban egy másik hatalom, amely ha szükséges likvidálja ezt a csürhét is. Ugyanis nagy valószínűséggel ők rángatják orbánt. A rendőrök olyan helyre tévedtek, ahol többről volt szó, mint egyszerű paintballról.
A tetű menekülne, de nem tud, mert ilyen biznisz nincs még a világon ahol így ki szívják egy ország vérét. Ezt orbán nélkül nem tudnák megcsinálni, ezért a média és a hatalmi eszközökkel ők tartják fenn a kommunikációt minden téren. Ennek egy nyilvánvaló igazolása volt, amikor a közmédia vezetői egymást hallgatták le, mint az UD-s botrány idején is napi szinten megtörtént. a törvénytelen lehallgatás. Az emberek azt hiszik itt lehet változást kihozni a jelenlegi helyzetben. Sajnos ez illúzió, ezt az országot már bezsebelték, és már nem engedik el. Orbán is csak egy csicska aki az aknafedeleket hegeszteti, és szotyizik.
Grafix69
@Mirabilis: Utolsó két sorban van a lényeg , de ha nem érted akkor egy népi mondással szemléltetem.: Ne hagyd , hogy a fejedre szarjanak , inkább nyisd ki a szádat . Persze ez nem neked szól .Az van ,hogy a biztos szart jobban elviselik az emberek mint a bizonytalan fost. Esetleg ha ezek után is magyaráznom kell melyik mondat mit jelent és szavakat ragadsz ki egy meglévő szöveg környezetből , mert ebből ugye nagyon lehetne, szóval ha nem érted akkor konzultáld meg valakivel a környezetedből.
quadrocopter
A Geci tákolmánya érvénytelen, a geci és hordája illegitim módon van hatalmon a választási tv. farigcsálásával!
Grafix69
@Mirabilis: Na bassza meg akkor figyelj , az hogy ha valaki jó indulatú az kevésbé hitetlen , ha valaki rossz indulatú az meg vagy elhiszi ezt a sok ostobaságot vagy nem , de semmiféle köze nincs annak ahhoz , hogy a kire szavaz , ergó nem attól jó indulatú valaki mert fideszes vagy sem . Az ,hogy szerencsére vannak igen is jó indulatú hiszékeny emberek akik nem azért jó indulatúak mertt fideszesek hanem pl azért mert nem politizálnak , nézik az M1 csatornát és elhiszik azt amit ott látnak , mert nem is gondolják ,hogy hazudnak , nem tudják elhinni hiszen minden szart a jó oldaláról kezelnek , meg sem kérdőjelezik ,hogy az amit néznek az nem igaz . Mert elhiszik , mert el sem tudják képzelni , hogy becsapná őket a kormány . Még mielőtt kitalálnád nem minden fideszes rosszindulatú. Azok az egyszerű de tisztességes vidéken élő emberek akik dolgoznak vagy éppen otthon dolgoznak , idősebbek pl akik őrülnek még egy zsák krumplinak is és nem néznek internetet , nem is tudják mi a politika azok csak simán rájuk szavaznak , mert azt gondolják lehetne ettől rosszabb is , és féltik a meglévő életüket , amik már romokban vannak de mégis a sajátjuk . A rosszindulatúak meg ezt kihasználják és visznek nekik egy zsák krumplit , meg egy talicska fát. Elnézést .
Grafix69
@Grafix69: Nem Orbán nem tud a nyomorról , hanem aki nyomorog nem hiszi el azt ,hogy Ő miatta van.
Peller Anikó
@Grafix69: "Sztálin idejében is a gulágon azt emlegették a rabok, hogy ha a sanyarú sorsukról tudna Sztálin elvtárs akkor biztosan nem hagyná ezt ..."

Ez találat, megy az agymosás ezerrel, nagyon hatékony.

Az őrjöngő Alzheimeres nyuggerek az életüket adnák a kedves vezetőért mert lecsökkentette a rezsit és a csirkecsőr áfáját is levitte. Mindig csak rájuk gondol, a szerető(je) óvó szárnyait kiterjesztve és Erzsébet utalványt is adott. Senki más nem adott ilyet. Fürdőjegyeket is ad, senki más nem törődött még ennyire a szerencsétlen sorsú idősekkel. Így működünk.
nevemnick
Ideje lenne ha nem egymás bajszát rángatnánk, hanem ezeknek a kormány izéknek és a tehetetlen ellenzék seggét rúgnánk szét.
Ma este egy ormánsági Dráva melletti faluban jártam az ismerőseimnél. Meglátogattuk a ,,klubot", ahol a falú magát inkább magyarnak valló horvát közössége kevert nyelven beszélte meg a ország történéseit. Az egész estéből csak azt tudtam leszűrni, hogy földművelő, egyszerű ember létükre a vitakultúrájuk és igazságérzetük mindenen felül áll, és ezért azt sem csodálom, hogy a horvátok az elnyomó szerbeket visszakergették a régi határaikon túlra. Tanulhatnánk tőlük.
Peller Anikó
@nevemnick: Egyet értek, nem lehet úgy szétrúgni a seggüket, hogy ne rángasd a bajszukat.

Valamelyiknek nem szabad szétrúgni a seggét hanem legfeljebb seggberúgni és ez jó esetben az ellenzék. Rosszabbik esetben a mi seggünk lesz szétrúgva.

Tehát az ellenzék seggét nem rúghatod szét mert nem marad senki aki szembeszálljon a cignyvel és kitartott bandájával. Hatalmas erőfölényt halmoztak fel, ezt láthatod a lézerjani vigyorán.

Össze kell fogni mindenkinek, teljesen mindegy, hogy mennyire hülyék.

Mert ezek meg gazemberek.
nevemnick
@Peller Anikó: egyrészt igazad van, de az ellenzék sem kerülheti el a ,,szétrúgást", mivel amit tettek és tesznek, az egyenlő a nullával. Vegyék észre magukat, hogy nekik a magyar (nem nemzethy) többségben lévő embereket kell/kellett volna körömszakadtáig maximálisan képviselniük ELLENZÉKBEN! De eddig nem ezt tették, csak próbálkoztak.
Gondolj vissza a narancsosbrigád 2002-es elvesztett választás utáni ténykedésükre...
magyarbakancs
A hatályos jogszabály szerint is bűn banda vezeti az országot.
hatalmával visszaél.
Peller Anikó
@nevemnick: Most nem a nyafogás ideje van, nem gondolok vissza semmire.

Csak egyetlen dologra gondolok. Vagy képesek ezek a szerencsétlen emberizingek összefogni vagy dögöljünk meg.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.