Dokumentumok bizonyítják, a kormányfő kérte, hogy engedjék be a körözés alatt álló szaúdi milliárdost Magyarországra. – írja a hirtv.hu. A miniszterelnök személyesen felelős, hogy a januárban meghalt szaudi milliomos Ghaith Pharon beléphetett Magyarország területére. Harangozó Tamás a honvédelmi és rendészeti bizottság szocialista alelnöke szerint nagyon sok dokumentum bizonyítja, hogy személyesen Orbán Viktor kérte, hogy engedjék be az országba a nemzetközi körözés alatt álló milliárdost. A képviselő szerint üzleti érdekek álltak a döntés mögött. Arról írt az index tegnap, hogy a milliárdos halála előtt magyar állampolgárságot szeretett volna szerezni. „A vezetők, a szervek vezetői azok, törvény adta kötelessége például egy nemzetbiztonsági vagy egy honvédelmi bizottsági ülésen, akár zárt ülésen is minden dokumentumot bemutatni, és egyenes választ adni” – hangoztatta Harangozó, aki szerint az egész Pharaon-ügy arról szól, hogy „itt volt egy politikai megrendelés, le van írva a...

Forrás: pestibulvar.hu
Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

49 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Ez eddig is egyértelmű volt hogy a csuti geci viktor szopkin járt el az érdekében!!!Nyilván megkapta az érte járó pár milliócskát Pharon - tól!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
Végig pörgettem a hozzászólásokat,de se egy "cica-mica",se egy "növényevő hal" se egy division,se egy vadász,pedig a Blahás cikknél ,és a fagyhalált elszenvedett emberekről szóló cikkeknél hogy tobzódtak.
iluminati
@Manhattan: Erre gondoltam, vagy hogy a létrát keresztbe vitte az úton... hmmm újlenyomat nincs de van már DNA és retina vizsgálat...
1magyar
@iluminati: Hát abban a kockás nagykabátjában!:)
iluminati
@1magyar: Na ne már csak ennyit örökölt a vezír...:-D:-D
karma1
@SystemError: 17.27-re Ugyanezt mondom, mar a halalhir elso megjelenese ota...:o))) Csak forro lett a talaj, tul ismert es kompromittalt lett a kepe es az interpolnak MUSZAJ lett volna orban mellol is elvinni ot, ha tovabb folytatja azt a fajta szereplest, amit addig csinalt.
A plasztikai sebeszek csodara kepesek,...:o))))
SystemError
@karma1: Mondjuk az is érdekes, hogy szinte nyilvánosan mászkált ki-be több országban. Azt sem tudom eldönteni, hogy nem csak egy kreált indikátor arra, hogy az ilyen Orbán félék fent akadjanak és ezzel még összhangban lenne az is, hogy na bumm kapott az amerikai államtól egy tizenharmadik útlevelet...:) Akárhogyan is, az Orbán-Tiborcz maffia klán erre a fa...-ra csúnyán ráfutott. Poltnak/Pintérnek még szebbek lettek a nyugdíjas évei a gyarapodó "szívesség" nullák miatt...:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.