Dokumentumok bizonyítják, a kormányfő kérte, hogy engedjék be a körözés alatt álló szaúdi milliárdost Magyarországra. – írja a hirtv.hu. A miniszterelnök személyesen felelős, hogy a januárban meghalt szaudi milliomos Ghaith Pharon beléphetett Magyarország területére. Harangozó Tamás a honvédelmi és rendészeti bizottság szocialista alelnöke szerint nagyon sok dokumentum bizonyítja, hogy személyesen Orbán Viktor kérte, hogy engedjék be az országba a nemzetközi körözés alatt álló milliárdost. A képviselő szerint üzleti érdekek álltak a döntés mögött. Arról írt az index tegnap, hogy a milliárdos halála előtt magyar állampolgárságot szeretett volna szerezni. „A vezetők, a szervek vezetői azok, törvény adta kötelessége például egy nemzetbiztonsági vagy egy honvédelmi bizottsági ülésen, akár zárt ülésen is minden dokumentumot bemutatni, és egyenes választ adni” – hangoztatta Harangozó, aki szerint az egész Pharaon-ügy arról szól, hogy „itt volt egy politikai megrendelés, le van írva a...

Forrás: pestibulvar.hu
Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

49 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Ez eddig is egyértelmű volt hogy a csuti geci viktor szopkin járt el az érdekében!!!Nyilván megkapta az érte járó pár milliócskát Pharon - tól!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Manhattan
A miniszterelnök személyesen felelős, hogy a januárban meghalt szaudi milliomos Ghaith Pharon beléphetett Magyarország területére. Harangozó Tamás a honvédelmi és rendészeti bizottság szocialista alelnöke szerint nagyon sok dokumentum bizonyítja, hogy személyesen Orbán Viktor kérte, hogy engedjék be az országba a nemzetközi körözés alatt álló milliárdost. A képviselő szerint üzleti érdekek álltak a döntés mögött. Arról írt az index tegnap, hogy a milliárdos halála előtt magyar állampolgárságot szeretett volna szerezni.
dr. prédikátor
Ez eddig is egyértelmű volt hogy a csuti geci viktor szopkin járt el az érdekében!!!Nyilván megkapta az érte járó pár milliócskát Pharon - tól!!!
Sziszifusz
Mindez semmit sem számít ! Minden megy tovább, az eddigiekhez hasonlóan.
Kiderülhet akármekkora disznóság, a vádakat, elbagatellizálva, lerázzák magukról mint ázott kutya az esővizet.
namihami
És a Fidesz-média aktív támogatása mellett (és más országos már nincsen) ez is megy a süllyesztőbe, a többi ügyük mellé.
""januárban meghalt szaudi milliomos Ghaith Pharon "" Lehet, hogy üldözési mániám van, de én ebben a halálban se hiszek. A mai plasztikai sebészet és a Fáraópapa pénze mellett nem tartom lehetetlennek, hogy azt az állampolgárságot megkapta és itt él köztünk, plusz járja a világot egy magyar útlevéllel. Hiszen honi üzleti partnere érdeke is az, hogy a pénzük biztonságban legyen. És ennek a fenti elképzelésem igencsak erős alapot adhat.
RonaGyuri
az bajotok, hogy nem értékelitek a saját-lábon állás találékony technológiáit! =))
magyarbakancs
A hatalommal visszaélés bűncselekmény.
Ha ezt Harangozó Tamás tudja bizonyítani feljelentést kell tenni.
tudom semmi értelme de akkor is.Valahol hibázhat egy hatóság és akkor legalább politikai muníciót kovácsoljanak belőle.
namihami
@RonaGyuri: Mind a száz lábon? Mert már legalább annyi van és a család minden egyes tagjának, külön-külön.
Kósa mama és Kósa néni tíznél, Mészi még csak kb. ötvennél tart.
Madácsi Pali
Miért kellet egy év az MSZP-nek, hogy kapargatni kezdje a miniszterálnok többszörös törvény és nemzetközi egyezmény sértését , üzleti haszon formájában a nemzetközi terrorizmus támogatását. Pharaont mint a terroristák legfőbb bankárját körözték több évtizeden át. Őfóg^cisége ezen köztörvényes tette miatt, mentemi jog nékül, minimum 20 évig rohadna börtönben.
tudode
"Ennek" még semmibe nem törött bele a műfoga semmibe, mert akkora üres dumával rendelkezik, AMELY UTÁNOZHATATLAN!
.
A világháló mesél arról is, hogy 2012 óta MILYEN AJTÓKAT NYITOGAT olyan formán, hogy Budapest hoteljeit többnyire ARAB vállalkozók üzemeltetik:
.
Közzététel: 2015. jún. 9.
2015 06 09 Orbán Viktor beszéde az Arab bankok Szövetségének éves közgyűlésén
www.youtube.com/watch?v=nLlXC9hfvDs
(A budapesti hoteleket többnyirfe arab vállalkozók vásárolták meg)
.
Orbán nyitja meg kitüntetettjei szállodáját
hvg.hu/kkv/20120613_orban_szallodai_megnyito
.
Közzététel: 2012. jún. 19.
Orbán Viktor beszéde a Buddha-Bar Hotel Klotild Palace megnyitóján
www.youtube.com/watch?v=w-Kxu5IDPuA

Orbán megnyitotta Budapest legújabb luxusszállodáját
hvg.hu/kkv/20120614_klotild_orban
.
Nem FÉLÜNK AZ ARABOKTÓL, az ISZLÁMTÓL, csak hozzák a lóvét ebbe. abba a zsebbe!
.
Ezek után a dumák után SZENTTÉ KELLENE AVATNI ezt az embert, ha nem lehetne tudni KI IS NYOMJA A SÓDERT!!!
namihami
@Madácsi Pali: Mert, mint a Fidesz, ők is a választás idejére tartogatták a kártyát.
A különbség a terjeszthetőségek mértékében van. És abban a Fidesz a nyerő.
karma1
@namihami: A legelso reakciom - es azota is mindig - hogy pharaon el es virul, mint a tok a gazban, mert annakidejen nagyon alaposan vegigjartam az angolnyelvu sajtot, es SEHOL sem volt fellelheto sem a halalhire, sem a temetesre vonatkozo utalasok. SEHOL! az o szokasaik szerint 24 oran belul el kell temetni a halottakat, - ez mindenkeppen neki kedvezett: es ahogy mondod, csak egy jokezu plasztikai sebesz, - vagy csak egy fodrasz, egy extra bajusz-pajesz, es a sajat oreganyja se ismer ra.
Most, mikor az a masik faszi sem ment at a nemzetbiztonsagi ellenorzesen, mert veszelyesnek minositettek, akkor is orban kerte az o beengedeset is - errol akkor volt is szo. (Valami Naffa vagy ki, nem emlekszem mar a nevere, mert kurvara nem erdekelt, csak a hirt olvasva azonnal az jutott eszembe, hogy na, megjott a masik simlis seftes keletrol, potolni a pharaon bizniszt... A budos eletben nem fogja tudni kimagyarazni a csuti kopcos, hogy pharaon a miniszterelnoki villa mellett vett (vagy akart venni) villat...)
csipetke
Orbán a világon minden aljas dolgát meg tudta magyarázni.Amit meg nem,arra "Boldog karácsonyt"kíván.,vagy valami hasonló rizsával félresöpri a számára kellemetlen kérdéseket.
namihami
@karma1: Egy ilyen szintű embert (akár egy napon belül), de sokkal nagyobb felhajtással, arab szokás szerint temettek volna el, HA eltemetik. És ettől gyanús az ügy.
Félek, hogy kimagyarázza, mert határonbelül nem lesz médiavisszhangja az ügynek. Minden nagyobb a kezében van, pont az ilyen ügyek miatt. Határonkivül pedig ez az eset (rajtad és néhány más embert ideértve) olyannyira nem érdekel, hogy szinte téma se lesz. Elkönyvelik szimpla belügynek. És megy a dolog a levesbe.
karma1
@csipetke: Vagy csak visszakerdez, mintha nem hallotta volna a kerdest, es a hazszabalyok szerint egyetlen kerdest sem lehet megismetelni... (Ez is mekkora egy baromsag?)
Ezt csinalta hadhazyval, iden tavasszal, amikor az valamit kerdezett az ules elotti kerdesek orajaban. (Jo kinos kerdes volt, de nem is valaszolt ra a tetu...:)
Macskaszem
@karma1: Nem fogja tudni kimagyarázni, de nem is fog történni semmi. Az a baj, hogy az embereket sem érdekli igazán, el sem jut a tudatukig, örülnek a rezsicsökinek meg a Bözsi utalványnak.
karma1
@Macskaszem: Tudod, utoljara a maoriak orultek igy az uveggyongyoknek, amit Uj-Zelandert kaptak az angol kiralytol annakidejen... Aztan nagyon pipak lettek, mikor rajottek, hogy a csodaszep orszagukat elkotyavetyeltek, ugyhogy azota a mindenkori angol kiraly/no nem gyozi az elojogokat adni nekik.
Na, ez nem fog megtortenni orbannal, ot kurvara nem zavarja, hogy 10 millio ember szemet kiszurta par ezer forinttal, egypar Bozsi utalvannyal, es egy aljas rezsicsokivel, ami alatt csak emelkedtek a szolgaltatasok arai...

Pedig jo lenne, ha osszeszednek magukat, mielott orban valamilyen fondorlatos uton kihirdeti a szuksegallapotot, mert onnantol kezdve minden megtortenhet... Sajnos...
Macskaszem
A szükségállapotot már őszre betervezték, azt hitték, ha sokszor elmondják, hogy forró ősz, az emberek el fogják hinni. De még csak enyhén sem langyított, így az ötlet befuccsolt.
karma1
@Macskaszem: Az utolso erotlen probalkozasuk a TEK-es harckocsi volt a Belvarosban... De azokat a hulyeket is nevetsegesse tettek, nem ultek fel az emberek a provokacionak...
Vagy mar annyira fasultak, hogy toluk akar a kimdzsongun atomraketai is ott lehettek volna, az sem razza fel az embereket...
kisrigó
@karma1: Sajnos, teljesen igazad van, sok jogászt fizetünk mi, hogy kellően kidolgozzák az ország kirablását, még nagyobb szolgaságba tegyék az életünket. Félelembe tartják a népet, ki a családját, ki az egzisztenciáját félti, mert a hatalom mindent megtehet veled. Gondoskodnak is elég "kicsinálásról". Bezzeg ezt az állami média naponta többször is elmondja, hogy józsi néni kati bácsi hallja, és továbbadja a faluban. Az, hogy igazak voltak-e vádak, már senkit sem érdekel. Igen, kabátlopás syndroma!
nemkati
Anikó, vonulj fedezékbe, kinéz neked néhány brutális pofon. Aztán mehetsz megint Kecskemétre.
Pálinkafőző Rézüst
@nemkati: az osztozkodás néha személyi sérüléssel jár...
CsipkeRózsa
@dr. prédikátor: Gondolom dollármilliókra gondoltál.
nemkati
@Pálinkafőző Rézüst: Most itt inkább arról van szó, hogy esni látszik némi folt 0rbánszemétláda sosemvolt becsületén, így természetesen Anikó asszony, akin ilyen gondterhelt időkben sem szokott lenni füstszűrős sapka, mint minden bajok okozója (Soros mellett, persze, de azt tettleg elég nehéz elérni) meg fogja kapni jól megérdemelt büntetését.
Pálinkafőző Rézüst
@nemkati: a zanikóka csak egy szimpla tettestárs, amióta megismerték egymást. Csak hát cigányéknál a komondorokon való átesés az népi hagyomány, a folklórjuk része...
Aki Én
Sajnos hűen tükrözi társadalmunk állapotát Ilosvay fidesznyalonc cikk alatti beteg hozzászólása. Aki mint soha, most sem fogja a lényeget:

,,Ilosvay András 2017-12-28 at 14:34
És számít, hogy mit hazudozik össze ez a gazember? De feltéve, hogy igaz, akkor mi van?"

Azt kérdezi a beteg elme, hogy ,,akkor mi van?"
CsipkeRózsa
Ennek sem lesz következménye, Polt az azeri pénzekkel kapcsolatos feljelentéseket is elutasította.
nemkati
@Pálinkafőző Rézüst: Hogy tettestárs, az nyilvánvaló, ő aztán pontosan kell tudja, mi folyik 0rbán körül (ezt Mószer Aranka pontosan leírta még a 2000-es évek elején). Az, hogy a milliárdjaikból néha jótékonykodik, az szánalmas, néhányakat meg tud téveszteni, de ez nem fedi el a valóságot, hogy tevékenyen asszisztál a férje gazemberségeihez.
papa.49
@Pálinkafőző Rézüst: Úgy bizony a spiné semmivel nem kisebb tetű mint a csutigeci !!!
bencemacska
@karma1: ma, 10:52
Nagyon részletesen leírták az Indexen amennyit tudhatunk az ügyről. Kicsit hosszú, de ha akarsz szép, volt magyar kastélyokat látni, nézd meg.

index.hu/belfold/2016/11/14/ghaith_pharaon_orban_szomszed_szaud-arabiai_kiralysag_fbi_interpol_korozes/

" Zaid Naffa fontos kapocs, ő ugyanis Jordánia tiszteletbeli konzulja Magyarországon, a nála tartott vacsorán találkozott Pharaon Orbánnal is.
Sőt, idén őszig az ő Béla király úti, erődszerű svábhegyi rezidenciájára voltak bejegyezve a magyarországi Pharaon-cégek is. A vállalkozások szeptemberben áttették a székhelyüket a jordániai konzul címéről a Szabadság térre."
"A Naffa családnak bejött az élet Magyarországon
A Naffa család még a nyolcvanas években érkezett Magyarországra, Zaidék pedig azóta több bizniszbe is belevágtak pénzváltástól autókereskedésen át étteremig és utazási irodáig. Mindeközben pedig a jelek szerint jó kapcsolatokra tettek szert a politikában. 2013-ban Zaid egyik fivére, Naffa Oszama a hírhedt Nemzeti Kereskedőházba került igazgatói pozícióba, majd bár diplomáciai tapasztalattal nem rendelkezett, az Emirátusokba küldték nagykövetnek. Másik testvére, Naffa Tárik pedig először szintén a kereskedőházban szerzett pozíciót, majd Jordánia nagykövete lett. Azaz, amíg az egyik testvér Magyarországot képviseli Jordániában, a másik Jordániát Magyarországon."
Ő nem kapott először magyar állampolgárságot. De ő mint Jordánia tiszteletbeli konzulja adott vacsorát, ahol OV és Pharaon találkozott. (Véletlenül egymás mellett ültek!)
Pharaonnak ő kért vízumot, amit OV utasítására adtak ki.
karma1
@nemkati: 19.37-re: aniko asszony nem (csak) tettestarsa, hanem rabszolgaja orbannak. Es mar nem nagyon tud kiszallni. Valas nincs - azt orban az o poziciojaban nem engedheti meg maganak, hiszen o a koroszteny peldakep! -, omellole csak kihalnia lehet majd aniko asszonynak. (Azzal egyutt el tudom kepzelni, hogy aniko se ilyen lovat akart annakidejen.)

El tudod azt kepzelni, hogy aniko asszony egy este odafordul hites urahoz, es azt mondja neki, hogy megtetszett a tokaji szolo, o azt megvenne maganak??? El tudod ezt kepzelni??? Mert en egyaltalan nem, pedig rohadtul vizualis vagyok...
Ez ugy muxik, hogy orban basi meghallgatja a trendeket az irodajaban, aztan tanacsot es penzt ker ra kuszaszemtol, majd trocsanyival, polttal kitalaljak hozza a torvenyt, es amikor az irodabol faradtan hazamegy az ember, akkor a krumplileves kanalazgatasnal azt mondja az asszonynak, hogy holnap pedig alairja azokat a papirokat, amin o, levay aniko megvesz a Tokaj hegyaljan 400 hektaros szolos gazdasagot 30 millio forintert, palyazati kiiras nelkul, a Ripityom kft kozbeiktatasaval.
Es kepzeld, amint erre aniko asszony azt valaszolja, hogy "nem"...

Na ez az a szitu, amit en keptelen lennek elkepzelni... Es ha ilyenkor az ember meg rossz hangulatban is van, mert megvehette volna sokkal kevesebbert is, hat akkor aniko asszony jobban teszi, ha indul a napszemuvegeert...

Azert 20 ev mulva szivesen olvasnam Flora naplojat amit 8 eves koratol irt addig, mig el nem hagyta a szuloi hazat...Biztos bestseller lesz...
CsipkeRózsa
@karma1: Az összes szerzett ingatlan a sok földterülettel mind Anikó nevén van, nem mondhatja azt, hogy elválik, a területek pedig maradnak az ő tulajdonában?
CsipkeRózsa
@nemkati: Úgy tudom, hogy Anikó nem a saját pénzéből jótékonykodik, hanem egy alapítvány vezetője, vagy tagja.
mackoka46
Na most ha valaki törvénytelenséget kér, akkor a NER alapján teljesítik ?
papa.49
@CsipkeRózsa: Eszébe se jutott, hogy a saját pénzéből ,,jótékonykodjon,, !!!
Sámannus
@kokopelli: Tudod ha jobb helyeken valamin rajta kapnak valakit, azt lenullázzák.
Orbán csak sok ember ringyója, azért tar tovább az agónia.
Ha már a legstabilabb emberei is kihátrálnak mellőle, légüres térben nehéz lesz másnak látszani mint egy közönséges kurvának.
karma1
@CsipkeRózsa: 14.01-re: A fejemet merem ratenni, hogy hiaba van minden aniko asszony neven, tutira van egy aprobetus zaradek, amiben MINDEN a vazire,...
Valas NINCS a romaknal, vagy csak ugy, hogy legjobb, ha az illeto elkoltozik egy masik kontinensre...
orban pedig az o helyzeteben azt csinal, amit akar az asszonnyal.
orban kuldetestudatos, o fogja egyedul egyszal kivont focilabdaval megvedeni Magyarorszagot, meg persze rendet tartani, hat hobgy venne ki az magat, hogy a sajat nepes csaladjaban sem tud rendet tartani?
kokopelli
@Sámannus:... ismerem,mert a nagy Helmuth Kohl-t is lenullázták,amikor
a pártfinacírozás (CDU) a fegyverlobbystáktól elfogadott milliókkal kiderült!
A becsületszavát a fegyverszállítóknak,magasabbra értékelte,mint a parla-
menti esküjét! Csak potom 60 millió €-ról volt szó!Nem mondta ki a neveket
,holott a kormány egy tagja (aki most is a kormányban volt) már "köpött"!
Le is köszönt,amikor már kilátástalan volt a helyzete! Ö nem az egyesülés
nagy mágusa volt,hanem egy közönséges házasságtörő,egy ß@r apa,és egy
korrupt politikus,aki az egyik ellenzéki pártot megvette kilóra,a hatalomra kerü-
lése érdekéban! ;--(((((((((
Nem volt az sem véletrle,hogy az egyesüléskor adott ígéretei miatt (hazudott)
egy évvel később a volt DDR területén "lehazugozták" és tojáűsokkal dobálták
meg,mire a "böhönc tapló" át akarta szakítani a 140 kilójával a kordont!Rá akart
rontani a "hazugozó" tüntetőknek! a magánélete is egy posvány volt!
...ennyit az Zorbán haverjáról (Orbán szerint!) ...madarat tolláról...
iluminati
@Manhattan: És miben halt meg a milliomos???
Manhattan
@iluminati: Ha Pharaonra gondolsz, ő milliárdos volt. Tessék, olvass!: nepszava.hu/cikk/1117205-kulonos-pharaon-halala
kereső
Végig pörgettem a hozzászólásokat,de se egy "cica-mica",se egy "növényevő hal" se egy division,se egy vadász,pedig a Blahás cikknél ,és a fagyhalált elszenvedett emberekről szóló cikkeknél hogy tobzódtak.
iluminati
@Manhattan: Erre gondoltam, vagy hogy a létrát keresztbe vitte az úton... hmmm újlenyomat nincs de van már DNA és retina vizsgálat...
1magyar
@iluminati: Hát abban a kockás nagykabátjában!:)
iluminati
@1magyar: Na ne már csak ennyit örökölt a vezír...:-D:-D
karma1
@SystemError: 17.27-re Ugyanezt mondom, mar a halalhir elso megjelenese ota...:o))) Csak forro lett a talaj, tul ismert es kompromittalt lett a kepe es az interpolnak MUSZAJ lett volna orban mellol is elvinni ot, ha tovabb folytatja azt a fajta szereplest, amit addig csinalt.
A plasztikai sebeszek csodara kepesek,...:o))))
SystemError
@karma1: Mondjuk az is érdekes, hogy szinte nyilvánosan mászkált ki-be több országban. Azt sem tudom eldönteni, hogy nem csak egy kreált indikátor arra, hogy az ilyen Orbán félék fent akadjanak és ezzel még összhangban lenne az is, hogy na bumm kapott az amerikai államtól egy tizenharmadik útlevelet...:) Akárhogyan is, az Orbán-Tiborcz maffia klán erre a fa...-ra csúnyán ráfutott. Poltnak/Pintérnek még szebbek lettek a nyugdíjas évei a gyarapodó "szívesség" nullák miatt...:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.