Most a magyar családok biztonságban ünnepelhették a Karácsonyt, és biztonságban élhetik mindennapjaikat is - nyilatkozta a 888.hu-nak Novák Katalin, aki szerint Soros György megkéri majd az árát a választások idejére időzített pénzosztásának. Mi nem spekulánsok, hanem felelős kormányzat vagyunk, stabil értékrenddel és világos célkitűzésekkel - mondta a Fidesz alelnöke, aki szerint a leszerepelt és felelőtlen ellenzék vádjaival szemben Magyarország minden tekintetben évről évre egyre jobban teljesít 2010 óta. 888.hu: Rendesen beindult a választási kampány., amelyben nap, mint nap csak azt lehet hallani, hogy az ellenzék szerint minden rossz. Hitelesen kritizálhatnak-e bármit is a kormány szociális intézkedéseivel és politikájával kapcsolatban a ballibek?Novák Katalin: Értelmes, építő jellegű kritikának természetesen lenne helye. Nincs nálunk a bölcsek köve, bizonyára hibázunk is, hiszen nagyon sok fontos döntést kellett meghoznunk az elmúlt években. Bizonyára lehetne még jobban...

Forrás: 888.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

relatív
Ez az ájtatos csaj olyan hülye, hogy pont beleillik ebbe a vezetésbe.

Remélem jövőre - a választás után - nem hallunk felőle. A nép hülyítésének ideje lejár.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
relatív
Ez az ájtatos csaj olyan hülye, hogy pont beleillik ebbe a vezetésbe.

Remélem jövőre - a választás után - nem hallunk felőle. A nép hülyítésének ideje lejár.
cs.n.
Akkor én ezt most jól nem fogom elolvasni. Minden napra jut valami felelős kormányzati észosztó, már unom.
Köb Jani
@relatív: Te hova illesz be, kíváncsiságból kérdezném?
relatív
@Köb Jani: @Köb Jani: Nem alaptalanul bírálom - talán erősebben IS - az illetőt, mert folyamatos megnyilatkozásainak ( politikusról van szó, akit mindenki kritizálhat, még Te IS (!) ) csak olyan kincstári optimizmusa van, a tényekkel nincs köszönő viszonyban.

Mások személyének ( magán személyek ! ) firtatása pedig nem illik. Annak ellenére elterjedt a hozzászólok személyének, és nem a véleményének kritizálása az utóbbi időben, ezt észlelem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.