A szabadkai születésű Fehér Norbert 5 embert ölt meg. Spanyolországban fogták el. A bolognai rendőrség nyilvánosságra hozta azokat a felvételeket, amelyeken a szerb állampolgárságú, de magyar származású Fehér Norbert lelő egy kocsmárost az olaszországi Budrióban. A szabadkai születésű Fehér Norbertet Szerbiában rablásért és nemi erőszakért körözték. Olaszországba menekült, ahol főként nyaralókba tört be. Tavaly áprilisban egy vadászpuskával ment be kirabolni a budrói kocsmát. A kocsmáros elvette tőle a puskát és többször meg is ütötte vele. A dulakodás közben Fehér pisztolyt rántott, és a felesége szeme láttára lelőtte a férfit (ez nem látható a felvételen).

Forrás: index.hu
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

F_Viktor
Ajjajj, ezek az elvetemült magyarok végiggyilkolják fél Európát, közben még nő(ke)?t is erőszakolt...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
peterkelemen
Geci határon túliak! A főgecit nyalják éjjel és nappal. A magyarság szégyenfoltjai.
Sámannus
Hát ő is munkát vállalt, egy jó filmforgatáshoz.
F_Viktor
Ajjajj, ezek az elvetemült magyarok végiggyilkolják fél Európát, közben még nő(ke)?t is erőszakolt...
Sámannus
@F_Viktor: Vagyis orbán fordítva ül a lovon.
karma1
@F_Viktor: @Sámannus: Szoval igaz a hir: migrancsok eroszakolnak noket kulfoldon... Hat stimmel... Csak nem arabok, sziriaiak, hanem MAGYAROK,... Ja, meg gyilkolasznak is, csak eppen nem ugy, ahogy a halfarok szeretne latni, meg nehany mas migrans-ellenes kommentelo...Lehet tapsikolni a hataron tuliaknak, legutoljara eppen Szel kisasszony karolta fel oket, mint jomagyarokat...
karma1
Mondjuk azert a cimbeli levezetes egy kicsit eroltetetten csavaros volt, - nem tudom, hogy a fofutyiszes a szerbiai magyaroknak is adott-e kettosallampolgarsagot es szavazati jogot? -, de a vegeredmeny ugyanaz: nem Magyarorszagon elo, de magyar valaki kovette el ezt a rengeteg buncselekmenyt , es bujkalhatott unios orszagokban - nagy valoszinuseggel magyar papirokkal, mert ugy tudom, Szerbia meg nem unios allam.
Kb. ilyen szinten szabaditottuk ra a vilagra a letelepedesi kotvenyeseket is a Nyugatra, mint potencialis terroristakat
papa.49
Majd kimossák mint a romángecit a tóvájót !!!
F_Viktor
@karma1: orbán gyilkosok exportjával védi meg Európát!
bencemacska
@karma1: ma, 22:40
A Vajdaságiak még több támogatást kapnak, mint az Erdélyiek. Nekik jobban szükségük van a magyar útlevélre, mint az Erdélyieknek!
Ez a manus is magyar útlevéllel járt Európába rabolni!!!
karma1
@bencemacska: A masodik link mar "forbidden", letiltott. TEHAT IGAZ!
karma1
@bencemacska: Koszi az infot,...:o)) En meg ugy tudtam, hogy a szekelyeket akarjuk mindenkeppen,... Ezek szerint nem csak oket,...:o(((
Yoda69
Elkezdtuk terjeszteni a magyar kulturat a hatarainkon tul is
lampa laz
Nagyon kreatív, az eredeti cikk átírása...

Óóóóóh, és szembe jutottak káder ""megindító"" szavai, "mindig tiszteljük a másikban az embert, egymásban a magyat"... elbizonytalanodtam, h akkor most mit is, gyilkost vagy a szavazót tiszteljem ebben a határontúli őssejtben?
bencemacska
@karma1: ma, 01:28
A kérdés csak az, ki és miért tiltotta le???
A 24.hu oldalon elolvasható! Ugyanezzel a címmel!
advocat
És magyar állampolgár - is - volt? Vagy csak dumálunk? Bizonyíték? (Nem a kormányt támogatom, csak legyünk - előbb - tényszerűek. Is.)
Csizmás Kond
...nem kell izgulni csak a nevét írták le...igazából fekete norbert...
lampa laz
@bencemacska: Az osztrák nyugdíjast ezekre a szuper "Hamiltonokra" fogja cserélni a fidesz a kampányban, bizonyítottan jól "dolgoznak"...
bencemacska
@advocat: ma, 12:10
Biztosat csak az tud, aki belenézhet a gyorsított eljárással készült kettős állampolgárok listájába!
Viszont a szerb útlevelével nem tud olyan simán közlekedni a határokon át, mint a magyarral, mert Szerbia nem EU tag:
F_Viktor
@advocat: Magyar személyigazolvánnyal oda megy Angliából Görögországig szerte az unióba ahová kedve tartja. S ugyebár gyilkolt Olaszországban, elfogták Spanyolországba, mindez nehezen lett volna kivitelezhető egy Szerbiában körözött személynek véghezvinnie, mivel vízumot sem kapott volna!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.