Az Európai Ügyészségtől úgy fél a Fidesz, mint az ördög a szenteltvíztől. Nem véletlenül, mert sokkal biztonságosabb nekik amíg Polt Péter falaz. Ez lenne az első európai intézmény, amely komoly eszközökkel rendelkezne a visszaélések felderítésében. Inkább lemondana Magyarország kormánya ez eurómilliárdokról, csak nehogy kiderüljön, hogy a pénzek harmada korrupciós csatornákon folyik el?

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Ugyanez a hozzáállás a választáshoz is. Attól is, mint ördög a tömjénfüsttől. Azért is alakít mindent a biztos győzelemhez.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sámannus
Ha népszavazással döntenénk a kilépésről, előbb el is kell számolni a felvett pénzzel. És miután a bíróságon elszámolnak, lehet voksolni.
Nem ülhetnek úgy helikopterbe, hogy nem mondják meg mibű?
Eladott Ország
Ezért visítanak, mint a megszúrt malac. Logikus? A lehető leglogikusabb. Ha nincs garancia arra, hogy Polt Péter lesz az európai főügyész, és nem kizárólag Magyarország tölti meg tagokkal az alatta működő állandó tanácsokat, semmilyen érdekünk nem fűződik a dologhoz. Ha ehhez a nemzet vejének kizárólag egyetlen, nyilvánosságra került botrányos ügyét veszem hozzá, és Polt Péter életfogytiglanig megválasztott legfőbb ügyész elmúlt években kifejtett tevékenységét el is felejtem ,a kép akkor is tiszta és világos. Az elvtársak helyében én sem akarnék európai ügyészséget.
bakegya
@Főlökött: ...és a selyemútról se térítheti le senki,mert a korrupt orbánnal egymást kölcsönösen-szuverén bevédik-csakkk remélni tudom ,közbe jön valami vagy valaki???
Főlökött
@bakegya: Ki ? :)

A 'független' igazságszolgáltatás élére Fideszes mentalitásút szavaztak pártegységben, a 'független' ÁSZ élére Fideszes mentalitásút szavaztak pártegységben, a 'független' alkotmány bíróságot telenyomták Fideszes mentalitásúakkal - ezt is megszavazták pártegységben, a 'független' MNB élére Fideszes mentalitásút szavaztak pártegységben, a 'független' Főügyészség élére Fideszes mentalitásút szavaztak pártegységben, a 'független' köztársasági elnök élére Fideszes mentalitásút szavaztak pártegységben. Csodálkoznak azon, ha megszólják őket, hogy nincs demokrácia ? Nem kellene...

Folytassam ? Nem lenne olyan épeszű, aki bevállalná a továbbiakat és ebből valami jó és erős pozícióban ki tudna jönni :
1., Paks ( hitel, melyet már el kezdtek lehívni, de a törlesztés kivitelezéstől független )
2., Letelepedési kötvények visszafizetése
3., A teljesen elbaltázott privatizáció, mely következménye volt a gazdasági összeomlás, mivel a termelő vállalatok - gyárakat eladva a konkurenciának pitiáner összegért, termelő pozícióból, felvásárlói pozícióba nyomták át az országot. Erre Suchman Tamás még büszke is.
4., Folyamatos kivándorlás - fiatalok elvándorlása egy olyan helyre, ahol EU.-s fizetéseket kapnak ugyanúgy, mint a mostani országgyűlési képviselők, mivel ez volt az első, amit rendeztek saját maguknak.
5., A bankrendszer rendbetenni, mert a mostani állapot egy káosz.
...nem folytatom, mivel nem lenne elég a hely.

Szerintem épeszű ember nem vállalná, csak aki hataloméhes és van gyomra-gerinc nélkül, a folytatásra, mivel az mindenkinek rosszul fog esni. A fideszt kirobbantani sem lehet majd a parlamentből, pénzüket elintézik, hogy megkapják, a fennálló kifizetéseket pedig, max. majd különadó módjára beszedik a néptől.

Úgy röviden szerintem ennyi, a rózsás jövő.
bakegya
@Főlökött: ha pap lennék...mondhatni,Isten útjai kifürkészhetetlenek-de nem vagyok az.
Vlágos ,érveid helytállók,de mégis,valami mindig közbe jön!
tudode
Mi folyik ebben a mini pini országban ahhoz képest, hogy
.
---- Az elnök csak dísznek van? Megint elmeszelték Trump rendeletét
privatbankar.hu/makro/az-elnok-csak-disznek-van-megint-elmeszeltek-trump-rendeletet-315473
.
Nem tűnik tündérmesének, rémtörténet ez a javából, hogy egy ez a mesebeli lény, a mi lényünk ráhibázott akkor, amikor még kilógott az alfele, és statisztának kényszerült
.
a SZEGÉNY DZSONI ÉS ÁRNIKA C MESE FILMBEN, amelyben echte kisebbség társaságában NÉMA RABLÓT alakít, természetesen a hapy end focistaként.
.
www.youtube.com/watch?v=72rjX9dMVC4&t=182s
.
www.youtube.com/watch?v=RfTTZd_oi5M
.
Azt énekelve, "RABLÓ VOLTAM, KÖNYVET VESZEK ... stb.
.
És mit ad a SORS NEKI az is lett belőle demokratikusan, törvényesítetten.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.