A Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára szerint biztonsági szempontok indokolták a "Stop Soros" törvénycsomagot, mert nincs rendjén, hogy külföldről pénzügyileg támogatott szervezetek elősegítik a migrációt Magyarországon.

Dömötör államtitkár elmondta, miért van szükség a "Stop Soros" törvénycsomagra
Fotó: Wikipédia

Dömötör Csaba csütörtökön az M1 aktuális csatornán hangsúlyozta: azok a szervezetek, amelyek elősegítik a bevándorlást, hozzá kell, hogy járuljanak a határvédelem költségeihez; a mostani javaslat értelmében a külföldről kapott támogatás összegének 25 százalékát kellene befizetniük.

Elmondta: a jogszabálytervezetek megjelentek a kormány honlapján, és a társadalmi vitában civil szervezetek, pártok is véleményezhetik azokat.

Az államtitkár a törvényjavaslatok konkrét előzményei között említette a nemzeti konzultációt, amelyen több mint kétmillió ember nyilvánította ki, hogy nem kér az illegális bevándorlásból és a kvótatervekből, valamint az önkormányzati vezetők gyűlését is, amelyen egységesen kérték a kormányt, hogy lépjen fel az ügyben.

Dömötör Csaba jelezte, azt remélik, a törvény kellőképpen elrettentő erejű lesz ahhoz, hogy azok a szervezetek, amelyek különböző módokon részt vettek a bevándorlás támogatásában, hagyjanak fel ezzel a tevékenységükkel.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Felolvasnák ezek saját apjuk, anyjuk halálos ítéletét is ha a dakota azt kéri. (parancsolja).
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
colibri
Dömötör egy szinten van Hollikkal, meg Rétvárival, ügyeletes papagáj, de kit érdekel, hülyeségeket beszél.
nezelodo
Felolvasnák ezek saját apjuk, anyjuk halálos ítéletét is ha a dakota azt kéri. (parancsolja).
quadrocopter
Nyöszörögjetek genyók, a főcsicska közben belopja az országba azokat, akik ellen nyálazva csaholtok!
Marhák!
Vajon hány arab körözött/bűnöző lébecolhat az országban háborítatlanul, nyugiban üzletelve a maffiacsalád tagjaival?
Ostoba idióta csicskák! A Genyó hugyozott szemközt benneteket!
Sámannus
Ezeknek nincs szava arra mért megy el a fiatalságuk világgá, és ráadásul nekik áll feljebb.
Az elvándorlást pedig ezek a szarházik gerjesztik. Melyik a gyalázatosabb?
cs.n.
Én meg azt hittem, azért van szükség rá, hogy újra bedobjanak egy gumicsontot választás előtt. Ez a törvénytervezetnek nevezett fércmunka hogy állítana meg bármiféle illegális bevándorlást? Akkor a híres magyar határőrizet egy kalap szart se ér ezek szerint, ahol maga Orbán Viktor a végvári kapitány, aki egész Európát védi?
nezelodo
Herélt hal, menj már aludni annyira nem bőkezű a dakota, hogy ennyi szellemi küzdelmet vállalj fegyvertelenül érte. Jó éjszakát. Álmodj a Lajossal a Simlicsával, de az öt évvel ezelőttivel, amikor még ontotta az aranyrudakat, majd eltemette a gazdád vele.
Rumcájsz 2
Tisztelt mindenki!

A határzár és egyéb intézkedések... Hamarosan visszatér újra a vasfüggöny fogalma és látványa hazánkba.
Ez a Sorsozás egy lerágott csont már, nem tudnak újat tenni a nap alá.
Hamarosan választás, remélem az ámokfutás véget fog érni és mindenki megkapja a méltó büntetését!
nezelodo
@Rumcájsz 2: Ne reménykedj, ha elbukna ez a garnitúra, akkor kezdődne az igazi hadd el hadd. 1998 előtt is történt egy és más, és a választási győzelem után abbamaradt, mintha elvágták volna. Milyen véletlenek vannak ...
justhpeter
A rendszer lejáratának legbiztosabb jele, amikor az ilyen Dörmögő Dömötör féle demagóg csicskákkal akarják alátámasztatni az igazukat. Az ilyen hazai kisjapánok - IQ Nuku - csak a rendszer primitívségét, otrombaságát igazolják. Intelligenciájuk, műveltségük nincs, érvkészletükben kizárólag csak az Orbán-szlogenek találhatók.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.