Magyarországon a politikát vissza kell venni a politikusoktól: vissza kell foglalnunk a Parlamentet, az önkormányzatokat, vissza kell kérnünk az iskoláinkat, a kórházainkat. De mindenekelőtt vissza kell vennünk a pénzünket: az LMP által benyújtott antikorrupciós 11 pont intézkedései garantálják, hogy a korrupció Magyarországon néhány év alatt a fejlett nyugat-európai államok szintjére csökken. Kész törvényjavaslataink vannak, melyeket a választások után néhány napon belül el tudunk fogadni, és amelyek valóban elzárják az állami pénzcsapokat. Mi kormányon ennek a végrehajtásával kezdünk, és ebből nem hátrálunk egy tapodtat sem. Akik pedig az elmúlt évtizedekben a magyar emberektől lopott pénzből gazdagodtak meg, azok börtönbe fognak menni: bűnözőkkel nincs kiegyezés.

Forrás: lmp2018.org
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

83 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
@Béla333: És ezt egy demokratikus párt hogy valósítaná meg???Bebetonozták az embereiket 1000 évre...a fontos pozíciókba..A fidesz söpredéket csak radikális módon lehet kitakarítani...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
Ezért ellenség az LMP mindkét oldalon, azok között, akik a közpénzek lenyúlásából gazdagodtak meg az elmúlt 27 évben!
Csak nekünk lenne jó ez a program, mindannyiunknak!
Pálinkás Pál
@Béla333: És ezt egy demokratikus párt hogy valósítaná meg???Bebetonozták az embereiket 1000 évre...a fontos pozíciókba..A fidesz söpredéket csak radikális módon lehet kitakarítani...
Madácsi Pali
@Béla333: A valóság az, hogy 6 százalékos párt nem alkot kormányzóképes többséget . A sarkalatos törvények megváltoztatásához szükséges 2/3-ról már ne is beszéljünk. A benesi elv ebben egyáltalán nem segít. Ehez minden tisztességes magyar emberre szükség van pártállás és világnézeti megkülönböztetés nélkül. A kirekesztés politikálya "csak a FIDESZ" hatalombantartására való!
Béla333
@Pálinkás Pál: 07.36
Talán oda kellene húzni azt az x-et, ahol legalább ilyen program van. El kell indulni a megújulás irányába áprilisban! Lehetne csatlakozni egy értelmes program köré.
A radikális megoldás csak akkor jöhet szóba szerintem, ha már minden más eszköz, lehetőség kudarcot vallott!
Béla333
@Madácsi Pali: 07.47
Nem kőbe vésett egy párt támogatottsága, nem amolyan Isteni kinyilatkoztatás.
Rajtunk múlik, hogy felsorakozunk-e egy értelmes program mögé, vagy csak sóhajtozunk!
Pálinkás Pál
@Béla333: No most...ne légy gyerek..úgy igazán ,mennyi esélyét látod te itt valami demokratikus választásnak,hatalomátadásnak???Az ellenzéknek összefogva már rég utcára kellett volna vinni az embereket,lebénítva a korcs által felépített lázálmot!De még a Jobbik is csak kussol...
Csizmás Kond
...ez is ugyanaz a csontvázas mese csak másképp kifejezve...és ugyanúgy nem fog történni semmi...blöff...blöffhátán mert még mindig abban reménykednek. hogy soha nem tanul az ember.
nemkati
@Béla333: Az összes ellenzéki párt külön-külön nem képes áprilisban többséget szerezni a választásokon. Együtt viszont simán megverhetnék a Fideszt. Ha elindulna egyként az összes párt szemben a Fidesszel, simán nyerne. És egy olyan koalíciót alkotnának, amelyik ezeket a feladatokat elvégzik, amiket az LMP is tervez, meg a többi pártnak a terveit is, és amikor a demokrácia, az alkotmányosság és a választási törvény rendbe van téve, kiírnának új parlamenti választást, és meglátnánk, hogy melyiküknek ad a nép bizalmat. Biztos vagyok benne, hogy a legsürgősebb teendőkben az összes ellenzéki párt 90%-ban egyetért. A tervezetekből csak azt szabadna megcsinálni, amiben teljes az egyetértés, a többi pedig az új választás utáni kormány dolga lenne.

Én ezt a megoldást látom a legjobbnak, mivel most április 8-án egyetlen feladata van az ellenzéknek és a szavazóknak: eltakarítani a Fideszt (és akkor elpárolog a KDNP is)!
Béla333
@Pálinkás Pál: 09.07
És ha senki nem áll az élére a dolgoknak, akkor hogyan gondolod?
nemkati
@Csizmás Kond: Csodálom, hogy nem veszed észre, és tűröd, hogy ez a rendszer téged is naponta megaláz, szemen köp. Egyszer majd felébredsz, és meglátod, hogy milyen aljas ez a mostani Fideszes rendszer, mennyire sürgős lebontani és egy igazságosabb világot felépíteni. Én meg akarom érni amikor ez a világ eljön, és az elmúlt 8 évet ki akarom törölni az emlékeimből.
Béla333
@nemkati: 09.17
De nem ebbe az irányba mennek a dolgok, gondolom ebben egyetértünk! (Most azt, hogy ki miatt, ne feszegessük!)
Csizmás Kond
@nemkati: ...ellenzéki párt...ez a kifejezés önmagukra is érvényes, ugyanis nem csak a kormánypárttal ellenes a politikájuk hanem egymás között is.
Az összefogást meg a kapzsiságuk nem engedi...mindegyikük vezetni akar az pedig maga a káosz...olyan mint amikor az autóban egy fogja a kormányt és mindenki más irányba akarja fordíttatni.
...és ebből kiindulva alapból nem jók egy ország vezetésére.
Béla333
@Csizmás Kond: 09.24
Onnan, hogy "Az összefogást..." teljesen igaznak gondolom a Fidesz/Orbánékra vonatkoztatva, egészen a beírásod végéig!
Pálinkás Pál
@Béla333: Az hogy én hogyan gondolom,az teljesen mindegy,én nem vagyok olyan pozícióban hogy bármit tehetnék,olyan ember kell aki tömegeket tud megmozgatni..,karizmatikus,mint a csúti..a masik oldalon...de te látsz ilyen embert ellenzékben??Tudom hogy utálod,de Gyurcsány az egyetlen akitől igazándiból tart a korcs,de vele se ti,sem a Jobbik nem akar közös hámot,éppen ezért esélytelen a változás...Legalábbis demokratikus választásokkal!!!
nemkati
@Csizmás Kond: Gondolom, azon nem csodálkozol, hogy az ellenzéki pártok között vannak különbségek, mert ha nem lennének, akkor egy párt lennének. A demokrácia pont arról szól, hogy úgy legyen, ahogy a legtöbben akarják.

Ha a politikusokat nézzük, rengeteg olyan ember van köztük, akinek a nézeteivel én például egyetértek, de ezek különböző pártokban vannak. (és nincs köztük egyetlen fideszes vagy kádéenpés sem!) Tehát sok kérdésben ezek a pártok hasonlóak, amiben meg nem egyeznek, abban nem is akarnak megegyezni. De azt a hülye szöveget már el kéne felejteni, hogy mindegyikük csak a hatalmat akarja és nem azért mert jobbítani akar az országon, hanem kapzsiságból. Kapzsiságból a Fidesz viszi el a pálmát. És akinek ez szimpatikus, az maga is olyan, mint akiket támogat.
nemkati
@Pálinkás Pál: Valószínűleg igazad van, hogy a fidesz söpredéket csak radikális módon lehet kitakarítani. Mégis, a magyarok többsége (én is) nagyon nem szeretne egy országdúlást végigcsinálni vagy végigélni. Pont ezért van ez a gonosz, aljas csoport még mindig hatalmon.
Pálinkás Pál
@nemkati: Akkor meg nyeljük tovább...És szerintem nem lenne országdúlás...csak pár prominens fideszvezetőt kéne kivonni a forgalomból,a többi magától szétesne!!!
Peller Anikó
@Pálinkás Pál: Pedig amíg mindenki saját maga akar nyerni addig semennyi esély nincs arra, hogy a fideszgecit le lehessen váltani.

Ezek a hülyék még számtanból is gyengék. A jobbik is egyedül akar győzni, a komcsik is, az elempé is. Aztán a fidesz győz egyedül.
Pálinkás Pál
@Peller Anikó: Tökéletesen jól látod...ezért mondtam hogy hülye az aki azt hiszi valami újat hoz az április...
nemkati
@Pálinkás Pál: Szerintem ha egyet sikerülne kivonni, a többi dőlne mint a dominó. :)
Nem kérdés, melyik az az egy.
Csizmás Kond
@nemkati: Katica...én nem a tagnap születtem...van belátásom más rendszerek köpködéseibe is.
Ami meg a köpködésmentességet illeti arra majd visszakérdezek...
Ami meg a politikát illeti, szerintem nem vagy tisztában vele...azt mondod hogy a pártokban vannak olyan politikusok akikkel egyetértesz, na ez az ami elméletileg a csali, ugyanis egy pártban mindenki ugyanazt kéne vallja...a másik meg az, hogy a politikust ha mi válasszuk, úgyértve te vagy én azt vagy azért választjuk mert tetszik ismerjük a tehetségét vagy azért mert megígéri hogy a mi nézeteinket fogja képviselni.
Az a politikus aki elmondja mit akar és azért kell megválasztani az már "non sens"...az már képzőművészet nem politika.
Csizmás Kond
@Béla333: ...csak nehogy a végén összefosás legyen az eredmény...
Béla333
Az a baj, hogy nem olyan a leosztás, hogy az egyik oldalon csak a bűnözők, a másikon meg a tisztességesek, hanem az egyik oldalon a bűnözők és a másikon meg egy jelentős rész szintén már "bizonyított" bűnöző, aki ráadásuk össze is játszik a másik oldallal és egy kisebb rész az, aki tisztességes.
Ha meg meg szeretnénk újítani, kivezetni a zsákutcából az országot, akkor meg csak olyan leosztás lehet, hogy bűnözők - tisztességesek.
Bűnözőkkel nem lehet kompromisszum!
Szerintem!
Béla333
@Csizmás Kond: 10.12
Összefosás akkor lesz, ha az LMP kerülne kormányra!
És összefosni a Fideszesek fogják magukat! Elsősorban!
nemkati
@Béla333: De mikor jössz rá, hogy az LMP nem képes egymaga kormányra kerülni? Április 8-án? Nehogy akkor legyen összefosás.
nemkati
@Csizmás Kond: Az a politikus, aki még nem volt hatalmon, csak annyit tehet, hogy elmondja, mit akar. Az pedig, aki hatalmon volt/van, és csak annyit mond: folytatjuk, na ezt már ismerjük, és köszönjük, nem kérjük.
Egyszer azt mondtad, te se értesz mindenben egyet azzal, amit a Fidesz csinál. De még soha nem mondtad el, mik ezek. Én türelmes vagyok, megvárom, amíg elárulod.
Béla333
@nemkati: 10.23
Honnan veszed, hogy én nem látom, hogy ma még nincs annyi támogatottsága az LMP-nek, amennyi szükséges lenne a kormányváltáshoz?
De leírtam 10.13-kor, hogy miért nem tud másként tenni az LMP és ez nem az LMP hibája!
Ha őszinte akarsz magaddal lenni: a magánéletedben te is úgy döntenél, ahogy az LMP döntött: bűnözőkkel nincs semmiféle összefogás! Vagy te a magánéletben nem ezt vallod?
Csizmás Kond
@nemkati: ...a politikát nem a hatalmon kell kezdeni...sőt sokkal azelőtt kell elmondja mit akar és mire hajlamos...mit tett addig.
..ja és fidesz...dehát az úgyis le akarjátok váltani...
sokanvagyunk
"A hatalom romlottá tesz, és az abszolút hatalom abszolút mértékben tesz romlottá, a nagy emberek majdnem mindig rossz emberek" (Lord Acton)
Nem hiszem, hogy a közeljövőben ez az LMP-seket veszélyezteti.
Béla333
Nem a jó Isten küldte ránk a Fideszt, nem Isten csapása ez!
Rajtunk múlik, hogy milyen országban élünk! (Lásd még: Minden országnak olyan kormánya van, olyan politikai "elit"-tel rendelkezik, amilyet megérdemel!)
Yoda69
@Béla333: Az hogyha az LMP reszt venne a koordinalt jelolt allitasban, meg nem jelentene azt hogy osszefog a DK-val vagy az MSZP vel, viszont megnovelne a gyozelem eselyet a 106 korzetben. Az ettol valo elzarkozas a fideSS szekeret tolja, ugyhogy az egesz szoveg amit idelinkeltel HITELTELEN, megha egyet is ertek vele.
nemkati
@Béla333: Bűnözőkkel én se fognék össze. Más kérdés, hogy ki bűnöző, és kire fogják rá, hogy az.
Béla333
@nemkati: 11.24
Aki részt vett az ország szétlopásában, azt hová sorolod?
Mondjuk ebben:

"Magyarországról a nyolcvanas évek óta 242 milliárd dollárnyi magántőkét menekítettek ki a világ különböző adóparadicsomaiba, amivel hazánk a világon a 12. legtöbb pénzt vesztett állam, megelőzve nálunk sokkal nagyobb és korruptabb hírben álló országokat, például Ukrajnát, Törökországot és Kazahsztánt – állítja a nemzetközi jelentés. A kutatást vezető közgazdász, John Christensen szerint szinte példátlan, hogy egy ország a teljes államadósságának két és félszeresét külföldre engedje úgy, hogy abból semmiféle bevétele nem származik. A megdöbbentő adatok arra utalnak, hogy az elmúlt 30 év sorozatos külföldi hitelfelvételei és megszorításai jórészt értelmetlenül történtek."
hirarena.com/a-teljes-allamadossag-ket-es-felszereset-tuntettek-el_626

Szerintem ez olyan - a mai napig megtorlatlan - bűn az országgal szemben, amire nincsenek szavak!
Az egész életünket lopták el!
nemkati
@Csizmás Kond: Minden politikus úgy kezdte, hogy előbb elmondta, mit akar, mivel kapcsolatban mi a véleménye, és csak ezután kap esetleg hatalmat. Miből gondoltad, hogy ezt én nem vagyok képes felfogni? Ja, van kivétel: amikor valaki politikusnak áll úgy, hogy hozzádörgölőzik valakikhez, és azoktól, és nem a néptől kap hatalmat - a népnek semmit se kell bizonyítania. Ezen senki nem fog tudni változtatni.
quadrocopter
Ütni-rúgni kell ezt a szutyok illegitim csürhét, más megoldás nincs, demokratikus játékszabályok között csal sopánkodhatunk!
Peller Anikó
@nemkati: 11:24, Pedig de. Mindenkivel össze kell fogni és választási szövetséget kötni. Az ördöggel is össze kell fogni, nincsenek makulátlan emberek és nem is kell. Mindenkire szükség van, a fanyalgás lesz a vesztünk. Vesztünk.

Itt egyedül csak a bella makulátlan, ő kulás.
nemkati
"az elmúlt 30 év " - ez egy 2014-es jelentésben 1984-től kezdődik. Azóta leköszönt a népköztársaság kormánya, és most az ötödik vagy fene tudja hogy kell ezt számolni, hanyadik kormány regnál. Ebben az időszakban az ország kirablásában mindenféle politikai nézetű, rendű-rangú ember vett részt, olyanok is, akik nem vettek részt a politikai életben. Politikailag, gazdaságilag bűntelen embert ezek szerint (szerinted) csak a most 20-as éveikben járók között lehet találni. Pedig ez nem igaz.
És még valami. Elszámoltatásról mindegyik frissen hatalomra került erő beszélt, ez mégsem történt meg. Sőt, ha egy csoda folytán az LMP kormányozna (valamikor egyszer lehet, de az nem most lesz), ő se tudna mindenkit elszámoltatni. De ha tudna is, az ellopott pénzt már tudja visszaszerezni, mert azt már ez az egy-két nemzedék felélte. A rendszerváltáskor kellett volna egy vonalat húzni, és azt mondani: számoljon el mindenki, és innentől minden legyen tiszta és átlátható. Ezt az első, MDF kormány mondta ugyan, csak nem tette meg.

A lehetőség viszont, hogy meghúzzuk már végre ezt a vonalat, még mindig fennáll.
Béla333
Ha valaki szövetségben lop, akkor soha nem lesz képes a vele közösen lopkodó ellen fellépni, mivel akkor saját magát is börtönbe kellene juttatni.
Itt és most ugyancsak önbecsapás, saját magunknak való hazugság azt várni az egyik oldalon levő csapattól/politikustól, hogy fellépjen a másik oldali bűnözők ellen, ha korábban közösen lopkodták a közöst!
Egymást tartják sakkban, ha az egyik lebuktatná a másikat, akkor a másik is lebuktatná emezeket! Erre mondják még, hogy: Kéz-kezet mos!
Madácsi Pali
@Béla333: értelmes programaja nem csak az LMP-nek van. Sőt a programok között elenyésző a külömbség. Viszont az LMP kirekesző, együttműködni képtelen párt. Pedig Hofi már régen megénekelte "egyedül nem megy".
kukac50
ha valódi elszámoltatások lesznek minden területről menekülni fognak a patkányok.
nemkati
@Peller Anikó: Ha bűnös pártokra gondol (Béláim), akkor olyan csak egy van, de azzal nem fognék össze. A többi párt nem bűnös, még ha találunk is a soraiban bűnös embereket. Én úgy értettem, hogy egy bűnözővel nem fognék össze.

"Pedig de." A Jobbik pl nem bűnös párt, mert még nem volt alkalma rá. Pedig de, ha azt vesszük, hogy a segédletükkel (akaratukkal?) alakult meg a gárda, ami szóban és tettekben fenyegetőleg lépett fel olyan emberek, embercsoportok ellen, akiket gyűlöl és megvet. Így aztán nem lehet tudni, hogy hatalomban a Jobbik ezzel kapcsolatban mit tenne.
Madácsi Pali
@Béla333: találd fel a 60 évesnek születő tapaaztalt, bölcs, előrelátó, önzetlen , múlttalan embert és az LMP nyerni fog! Egyébként soha.
Béla333
@Madácsi Pali: 12.19
Az is elég, ha "csak" elegünk van az elmúlt 27 évből, a hazugságokból, a korrupcióból, a hátunk mögött történő összekacsintásokból, abból, hogy hülyének néznek bennünket, elegünk van abból, hogy a gyermekeink külföldön keresnek egy élhető országot, hogy csak Karácsonykor jönnek haza látogatóba.
peterkelemen
Bűnözőkkel nincs alku. Orbánék és mindenki, aki a legcsekélyebb mértékben is támogatja ezt az aljas diktatúrát kegyetlenül le kell mészárolni. Példát kell statuálni, hogy egyszer és mindenkorra tanuljon a magyar, mert jelenlege egy gyáva ellustult nép lett. Tisztelet a kivételeknek. Még szerencse, hogy vannak, akik tettekkel is ezt bizonyítani fogják. Ide vezet az ha gyávák uralkodnak egy országban: nyomor a köbön és diktatúra.
Madácsi Pali
@Béla333: Nem elég! Nézzen vissza a rendszerváltásra! Jót akaró, tudós, megvezetett balekok vitték félre az egészet. Akit eddig nem érdekelt hazánk sorsa azt ezután sem fogja, főleg nem úgy, hogy mások jogos igényeit is figyelembe véve kössön okos kompromisszumot. Erre Ön, és az LMP is kéltelen! A bűnöst a biróság dolga elitélni. Meg kell teremteni a lehetőségét, hogy minden bűnt elkövetővel szemben megtegye, de a megtévedt, a büntetést lerótt, vezekelt embernek joga résztvenni társadalmunk közéletében. Aki viszont soha nem bűnözött legyen bármilyen párt tagja azrra egető szükség van! Ezt az LMP és ön nem ismeri el, ezért maradnak marginális erő.
Eladott Ország
Demokratikus úton ezt a szarházi fidesz bandát nem lehet leváltani!
kereső
Tetszik.Kár ,hogy nem hiszem el.Miért? Ezért:"szombaton Szél Bernadett a Hír TV kérdésére leszögezte: az LMP ragaszkodik saját jelöltjéhez Pécsett. "Még egyszer mondom: minden tiszteletem Mellár Tamásnak, Keresztes László Lóránt az LMP jelöltje az adott kerületben" - fogalmazott a párt miniszterelnök-jelölje."
Baranya 01 választókerületben független jelölt:Mellár Tamás/ visszalépett javára Dr.Tóth Bertalan az mszp jelöltje,a dk.támogatja, az együtt visszalépett./.Valami zavart érzek az erőben, mert ki az aki azt meri állitani,hogy Mellár Tamás bünöző?A szavak és a tettek egysége még hiányzik e program mögül.
Béla333
@Madácsi Pali: 13.19
Azoktól vársz megoldást, igazságszolgáltatást, akiknek ezt a jelenlegi helyzetünket "köszönhetjük". Az elmúlt 27 évben nem volt törvény előtti egyenlőség, nem számoltatták el egymást az eddig kormányon levő pártok/politikusok, így ezektől nem várható ez után sem semmi!
Az ügyek a bíróságig nem jutnak el, elég ha a kezdetekkor zajló olajszőkítéses ügyeket nézed, de azóta sem!
Ezektől várnád el, hogy majd ezután megteremtik a politikusi bűncselekmények korrekt kivizsgálásának a feltételeit?
Mivel az eddigi pártok önmagukban képtelenek voltak maguk közül kilökni a megtévedt tagjaikat, nem tettek semmit, nem volt feljelentés, pártból való kizárás, így ezzel magukra húzták a többi bűnöző taguk cselekedeteit, bűneit!
A Fidesszel együtt a velük összejátszó, közösen lopkodó pártoknak politikusoknak is el kell tűnni a közéletből, ha normális országot szeretnénk!
Csizmás Kond
@nemkati: ...úgy kezdte volna ha azelőtt nem állatorvos, más orvos, vagy kereskedő..vagy kitudjaki...és még ezek sem lennének bajok ha nem azzal állnának elő hogy azért jelentkeztek politikusnak mert a zemberek felkérték őket...
Madácsi Pali
@Béla333: nem először jelentem ki, hogy a képviselői mentelmi jog és a kontrol nélkűli titkosítás a legfòbb szintü bűnözés melegágya. 1 euró támogatás esetén minden pályázat, és megvalósítása nyilvános kell legyen. Az igazságszolgáltatás viszont a független ügyészség és bíróság dolga, a törvényeknek megfelelően, de csak a bíróság által jogerősen elítélt személyeket zárnám ki közélet irányításából.
nemkati
@Csizmás Kond: Ja értem! :) Aki soros-ösztöndíjjal az oxfordi egyetemről egyből a Parlamentbe nyomul be, az rendben van. Ez magyarázatnak pont olyan, mint a pályázatok, amiket az Eliosra írnak. :) Na jó, többet ne is magyarázz, ennyi már sok is volt.
Csizmás Kond
@nemkati:...mondtam én valaha is neked hogy fogd be ???
nemkati
@Csizmás Kond: Nem mondtad, de hogy jön ez ide?
Rockxy
"antikorrupciós 11 pont intézkedései garantálják, hogy a korrupció Magyarországon néhány év alatt a fejlett nyugat-európai államok szintjére csökken. "
Ezzel az a gond, hogy nyugaton nagyobb a korrupció.
Oda nem lehet csökkenni, basszus!
Csizmás Kond
@nemkati: ...a nemagyarázzra azt értettem hogy fogjam be...
nemkati
@Csizmás Kond: Számított itt valaha ha valaki azt mondta valakinek, hogy fogja be?
Béla333
@Rockxy: 16.31
A magyarnál nagyobb a korrupció mondjuk a németeknél?
Mire alapozod ezt?
Csizmás Kond
@nemkati: ...épp most akartam betartani...:)
sokanvagyunk
"Ellenzékiként" egyedül az LMP az, aki Pécsett Mellár mellett/ellen indít valakit, csak hogy meglegyen a 106... - amiért persze az állami támogatás maximumát zsebelheti be. Gondolom, ezek után nem ítélheti el azokat se, akik majd kolbászért-krumliért-bármiért mennek el szavazni, mert úgy látszik, mindenki számára csak az életben maradás a cél.
nemkati
@Csizmás Kond: Hát, nekem tökmindegy. Amíg ilyen féloldalasan írsz, addig csak bosszant.
Csizmás Kond
@nemkati: ...ha hosszabban fejtegettem valamit azért is haragudtál...
nemkati
@Csizmás Kond: Nem a hosszúsággal van baj. Nem igaz, hogy nem fogod fel, miről beszélek. Te is, meg a többi fidesz-fan is nem tudjátok megvédeni a kormány gazemberségeit, ha valami kiakasztja az ellenoldaliakat, ti őket kezditek el ekézni. De még egyszer sem fordult elő, hogy valamelyikőtök kritikával illette volna ezt a kormányt.

Persze megértem, főleg így választások előtt az ember nem szívesen tesz rá mégegy lapáttal a saját táborának a disznóságára, de én azt gondolom, hogyha nem is túl durván, de legalább lájtosan el lehetne ismerni a hibákat. Én már nemegyszer megtettem.
Csizmás Kond
@nemkati: ..fideszes fan...te milyen fan vagy ?...mert szerintem ma az nem bűn ha valaki nem föltétlen azt a pártot kedveli mint a vitapartnere...szerinted bűn lenne ?
...és kritika...de igenis kritizáltam csak te arról az óráról is lógtál...:)
a disznóságot meg erősen nem kell előkapkodni mert még hosszú lehet e tél...főleg ha a választások úgy alakulnak hogy egy nagyobb disznót fognak megválasztani.
nemkati
Na, haladunk végre. Tehát megválaszthatunk egy még nagyobb disznót, de már az is egy nagy disznó, akit előzőleg megválasztottatok. Folytasd.
Peller Anikó
@peterkelemen: 12:25, az nem diktatúra ha valaki a legcsekélyebb mértékben is támogatja ezt az aljas diktatúrát akkor azt kegyetlenül le kell mészárolni?

Példát kell statuálni, hogy egyszer és mindenkorra tanuljon a magyar? Ez nem lenne diktatúra?

És akik ezt tettekkel bizonyítják amikor leölik a fél országot mert valamelyik magadfajta barom kedvére válogatná kit kellene még leölni, az nem diktatúra?

Túltolod a biciklit koma, gondolod, hogy aki leöli a fél országot az nem bűnöző?

Itt a bűnöző te vagy, mert az utóbbi 50 évben hasonló bűnöket legfeljebb elvétve követtek el politikusaink. Még a Magyar Gárda sem ezzel kampányolt, hogy leöljük a fél országot.
Peller Anikó
@nemkati: A magyargárdát megszóltad (teljes joggal), akkor mit szólsz a péterke hozzáállásához: Ne legyen választás, öljünk le mindenkit aki részt vett az orbán rendszer felépítésében, satöbbi.

Csak jelzem, hogy a Mellár Tamás ősfideszes volt, őt is le kell ölni péterke?
peterkelemen
@Peller Anikó: Látszik, hogy fingod nincs a demokráciáról ugyanis ha a demokráciát már leépítették a jogállamot szétverték onnantól kezdve a népnek nem csak joga, d ekötelessége visszavenni a hatalmat ha kell erővel. Ez a valódi demokrata egyik ismérve. Olvass több történelem könyvet mielőtt hozzászólsz.
Peller Anikó
@peterkelemen: valóban igazad lehet, a valódi demokrata ismérve, hogy leölné a fél országot, mindenkit aki a legcsekélyebb mértékben támogatta a jelenlegi (szemét) rendszert.

Mindenkit; állítod. Mindenkit kiirtani, lemészárolni aki pl a rezsicsökkentésért kampányolt, aki az utcán kampányolt, aki valaha is rájuk szavazott, aki bármi módon támogatta őket

Leölni mind. Mert te vagy az igazi demokrata.

Így nem érsz semmit. Nulla forint. Te leszel az első akit kirántanak a sorból a tökösök (amúgy szegediesen).
nemkati
@Peller Anikó: Ma már megírtam 9:39-kor, igaz, nem péterkének, hanem pálkának, hogy abban valószínűleg igaza van, hogy ezt a csordát másképp nem lehet leváltani, de egy országos vérengzést nagyon nem szeretnék, és az emberek nagy része szintén nem.
peterkelemen
@Peller Anikó: "Demokratának lenni mindenekelőtt annyit tesz, mint nem félni: nem félni a más véleményűektől, a más nyelvűektől, a más fajúaktól, a FORRADALOMTÓL, az összeesküvésektől, az ellenség ismeretlen, gonosz szándékaitól, az ellenséges propagandától, a lekicsinyléstől és egyáltalán mindazoktól a (...) veszedelmektől, melyek az által válnak valódi veszedelmekké, hogy félünk tőlük.

A demokráciának, a nép uralmának előfeltétele az, hogy az alávetettek megszabaduljanak a felettük kialakult hatalmi és uralmi szerkezetek társadalmi... lélektani nyomása alól. Meg kell tapasztalniok, hogy az úr és szolga viszonya nem szükségszerű és nem megdönthetetlen. (...) Csupán az az egy forradalom az elkerülhetetlen és nélkülözhetetlen, amelynek során az emberi méltóság egyszer s mindenkorra való érvénnyel fellázad, és megelégelve embernek ember felett való uralmát, emberrel szemben való kiszolgáltatottságát, a közösséget birtokba veszi. Ha egyszer egy közösségben ez a FORRADALOM lezajlott, akkor minden egyéb politikai, gazdasági és társadalmi változás létrejöhet többé-kevésbé fokozatos és megrázkódtatás nélküli módon is.

" /Bibó István/
peterkelemen
@nemkati: Ez nem szeretnék kérdse vagy nem szeretnék kérdése. A magyar nép jelenleg bűnös, mert hagyta, hogy idáig elfajuljanak a dolgok, de még lehetősége van helyretenni a dolgokat természetesen véráldozattal. Ha erre nem hajlandó, akkor meg kuss, pofa be és tűrja, hogy milliók fognak végelegesen leszakadni. Még a mainál is nagyobb nyomor lesz és totális összeomlás. A gyávák miatt szenvednek ma is milliók és halnak meg emberek. Igen a gyáva gazemberek miatt!
nemkati
@peterkelemen: 1989-ben lezajlott egy vér nélküli forradalom. Most nem lehetséges, de én a magam részéről akkor sem szeretném, ha boldog-boldogtalan fegyvert ragadna a kezébe, és eldöntené, ki bűnös, ki nem. Ilyen forradalmaknál mindig vannak ártatlan áldozatok. Nem szeretném, ha akár én, akár valaki más, pláne a családomból, közéjük tartozna.
peterkelemen
@nemkati: Rendben, de azt értsd meg más út már nem lesz. Diktatúrát csak a néperejével lehet megdönteni vagy likvidáltatja egy külső erő a felcsúti törpét ha már nagyon megunja, akkor talán könnyebb lenne, de jelenleg ez a felállás. Az, hogy te mit szeretnél vagy én nem kívánságműsor. Ez lesz ha akarjuk ha nem. Orbánnak köszönje meg mindenki meg azoknak a gyáva gazembereknek, akik már a legelején ki kellett volna menniük az utcákra.
peterkelemen
@nemkati: A szabadságot, igazságot sehol a világon ingyen nem adják, azért harcolni kell ha akarod ha nem. Gyáva népnek nincs hazája, se igazsága, se jövője!
nemkati
@peterkelemen: Nincs más érvem, mint az, hogy nem szeretném, mert alapjában igazad van.
koszpeko
@peterkelemen: Te minden áron csak erőszakot akarsz?
Tök mindegy ki az csak a vére hulljon?
Ez elég szélsőséges gondolkodás.
Ilyenek volt már a történelemben.
Úgy hívták őket, hogy Hitler és Sztálin.
Mond normális vagy, hogy ilyeneket irkálsz.
Most lehet anyázni de ez tényleg nagyon beteg.
Durbincs is az de legalább nem akarja kiirtani a fél országot.
Kérd el az elmeorvosa telefonszámát.
Rockxy
És akkor ez a harc lenne majd a végső?
Mert volt már több ezer végső harc, de ez aztán mostmár valóban és igazándiból és tényleg?

Na ezt, ha tudod értelmezni:
toxikologia.blogspot.hu/2017/10/otvenhat-arnyai.html
Rockxy
És még valami.
Politikusok nyilatkozatai, mindenféle oldalak médiájának véleménye és uszítása kinek mérvadó és üdvös?
Ez mind egyet akarnak. Politikus, politológus, jobbosmédia, balosmédia, jobbostrollok, balostrollok.
Azt, hogy egymásnak ugrasszák azokat, akik homályosan látnak.
"Oszd meg és uralkodj", hallottad már ezt?
Miért hagyod uszítani magad?

Hogy akkor honnan vedd az infót?
Nem mondom meg!
Keress!
Mert nekem nem hinnél.
Ha mégsem keresnél, hibáztasd magad!

Egyébként meg... lehet harcolni is, meghalni is.
Az élet olyan rövid.
Miért ne lehetne még rövidebb? :)
Peller Anikó
@koszpeko: igen, a péterke akkor érzi jól magát ha senki nem megy el szavazni viszont lemészárolhatná a fél országot. Péterke te bibas, hiszen még a románok sem lőtték le a a fél romániát se, neked annyi eszed van mint egy tál rántottcsirkének.

A különbség annyi, hogy ők nem képzelik okosnak magukat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.