Megkérdeztük olvasóinkat, hogy kit tartanak szimpatikusabb politikusnak. Több mint 3000 olvasó küldte be a szavazatát, mely eddigi eredménye alább olvasható. Gyurcsány Ferenc vagy Karácsony Gergely “Önnek melyik politikus szimpatikus” – tettük fel a kérdést 3 nappal ezelőtt, de máris több mint 3000 szavazat érkezett be. A jelenlegi állás szerint a két politikus eredménye olyannyira

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Béla333
@Clavigo: 20.09
Nem gondoltam, hogy ennyire gyenge a felfogásod, ezért segítek neked:
Szél Bernadett a legjobb miniszterelnök jelölt az LMP programjával!
Clavigo
@Béla333: Tusványoson majd megsimogatják a búráját..." Ügyes voltál Bernike"...
Béla333
@Clavigo: 20.30
Hüje voltál, az is maradtál, a jelek szerint ez csak romlik az idővel!
Kezeltesd!
adrenalink
Karácsonykor mindig kapok ajándékot, Gyurcsány meg politiKUS...:-)))
relatív
Ez megint egy hülye - a regnáló által gerjesztett - kérdésfeltevés, mert nem ellenfelei egymásnak, hanem kiegészítői, azonos célért ' harcolnak '.

A regnáló és támogatói ( szekértolói, érdekből, vagy butaságból ) vetnek fel a nekik nem gazsulálók közt ilyen összevetéseket, holott abban a táborban - nyilvánvalóan - hasonló alapokon álló, de egymástól esetleg eltérő véleményű emberek ismertek, akik egyetlen célért munkálkodnak, hogy a magyar embereknek jobb legyen, mint most van !

Sajnos - bár elvárható lenne - ez a regnáló banda nem ilyen törekvések mentén, hanem kifejezetten a saját köre érdekében teszi azt, amit, ha egyáltalán tesz valamit ??!!!
Eladott Ország
Miért kell ez? Miért kell még jobban megosztani, bizonytalanítani a szavazókat? Indul Gyurcsány mint miniszterelnök-jelölt? Akar? Ha igen álljon elő! Ha nem akkor meg támogassa a legesélyesebbet! Igaz ilyen posztokkal az egyik esélyes van támogatva Orbán. Le kellene állni a szarkeveréssel!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.