Négy éve kómában van egy kétgyermekes édesanya. Varga Katalin azóta huszonnégy órás otthoni felügyeletet igényel, hiszen semmilyen téren nem tud magáról gondoskodni. Minderre most a volt férje rátett egy lapáttal: nyolcvanezer forint havi gyerektartást követel tőle.

A nőt 2014-ben egy jóindulatú agydaganattal operálták meg Kaposváron, de a műtét után néhány nappal leállt a légzése. Újra kellett éleszteni, ami után éber kómába került, és azóta sem tért magához.

Gyerektartásdíj miatt perlik a négy éve kómában lévő asszonyt

A lányomat a műtét előtt nem sokkal elhagyta a párja. Közös gyermekeik, a most 14 éves Eszter és a 13 esztendős Kevin az apához kerültek. Amióta a lányom kómába esett, az unokáim nem láthatták az édesanyjukat, mert a volt vejem nem engedi

– mondta a Borsnak Katalin édesanyja, Kistaj Éva, aki a minap valósággal sokkot kapott, amikor kibontott egy érkező levelet.

Be­perelte a lányomat a volt párja gyerektartásért. Nem tudtam, hogy sírjak vagy nevessek, ilyen emberi aljasságot még so­sem tapasztaltam. Mégis mit szeretne? Küldjem el dolgozni a magatehetetlen lányomat?

(Bors)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com, illusztráció

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
szaboria1
Eleve mire fel kér tartásíjat? Ha egyedülálló akkor felemelt csp. kap. Az anyai nagyszülők is támogatják lakhatást is biztosítottak nekik. Csak nem fáj a foga a havi 57000.-ft -ra is.
Nessy
Apuka nem normális, vagy ennyire aljas. Remélhetőleg a bíró helyreteszi, és elküldi haza, a perköltség megfizetése után.
papa.49
Szerintem az ,,apuka,, fütyiszes ilyen aljasságra csak ők képesek ...
1magyar
Kíváncsi lennék apuka anyagi helyzetére. Mert lehet, hogy minimálbéres. De ha nem akkor egy tetű.
Yoda69
Hogy lehet beperelni egy komaban levo szemelyt, aki mar fel labbal a sirban a van? Miert nem inkabb a korhazat perli, ahol komaba esett?
Sziszifusz
Aki önhibáján kívül képtelen a gyermektartásdíj megfizetésére, az nem vonható felelősségre annak elmulasztása miatt és semmilyen módon nem kötelezhető arra.
A magatehetetlen, munkaképtelen anyától nem követelhet tartásdíjat.
Desischado
Aljas dolog egy magatehetetlen embertől követelőzni. Az apa ritka nagy féreg, annyi szent.
Dr plágium
Azért kíváncsi lennék melyik ügyvéd vállalt ilyen pert. A végén a nagymama fizethet sajnos.
Dr plágium
Azt csak úgy mondom, hogy havi 80 ezret az 57-ből akkor sem tudna kifizetni ha nem lenne kómában. Egyébként azt a havi 100 ezer/fő kiadást a gyerekekre valahogy nem tudom elhinni. Persze lehetséges ha különórákra járnak és luxus cuccokat hordanak.
Veleda
Ebből a jószándéku apukából még a szart is keverném egy peres tárgyalás esetén. Ugyanis, ha nincsenek törvényesen elválva, követelném az asszonytartás összegét 4 évre visszamenőlegesen. Kötelezném az ápolási díj megfizetésére. Egy jó ügyvéd képes erre, csak elég dörzsölt legyen
görbetükör
@Levendula: Én, bár keveset tudok, de utalok!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.