Az Abcúg olyan magyarokkal beszélgetett, akik nem a megélhetés, hanem a politikai helyzet miatt hagyták el Magyarországot.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kokopelli
Ne hagyjuk,hogy az országon nevessenek! Röhögniök szabad! ;--)))))))))))))))))
Sziszifusz
@Shikari: 13:56
Ezt te most csak provokációs célból írtad, vagy valódi az a gyűlölet ami sugárzik az írásaidból ?
Csizmás Kond
...voltak vannak és lesnek akiknek igysem vólt jó úgy sem volt jó...
Rockxy
Minket nem sajnál senki?
"Mi kalandvágyból itthon maradtunk!"
M.GY.
creativehun
@Shikari: No igen...régóta mondom...alacsony az a bizonyos kerítés...
nevemnick
@Shikari: így van benszülött. 2002 táján még ,,libsiként" kezdte el orbánc, azóta rájött, hogy illiberálisként jobban megy.
nevemnick
@Shikari: igen ám, csak ha a sok libsiből pár ezer illibsi lesz (nemzetiszocialista) akkor a legkártékonyabb gyűlölködő ,,faj" lesz belőlük.
(Hogy értsd mit írtam...)
Sziszifusz
@Shikari: 07:53
... és akkor mi van a migráns gyűlölettel ? Azt a libsik gyakorolják, vagy éppenséggel az illiberláis zászlót lengető Fidesz fannok ?
@Shikari: 08:02
Arról, hogy ki az elmúlt nyolc évben ki hazudott folyamatosan a magyarok szemébe, hogy kinek a lényege a hazudozás és az elhallgatás, sokat lehetne beszélni.
O. Viktor a tegnapi szónoklatának felolvasásakor, egy ku...va mukkot sem ejtett a vejéről, az országot sújtó, mindennapjainkban érezhető bajokról (Pl. egészségügy, oktatás, szociális szféra stb.).
Béla333
Ha nem tudunk úgy választani most áprilisban, hogy egy élhető ország alakuljon itt ki, akkor csak újabb százezrek mennek el az országból!
Mindenki szavazata számít és mindenkinek felelősségteljesen kell döntenie!
Rajtunk múlik!
Sziszifusz
@Shikari: 09:10
" ... az ország ellenzékváltó hangulatban van !"
Igen, ez így igaz !
Az ellenzék, az új ellenzék neve: FIDESZ lesz .
Lehet, hogy nem 2018-ban, lehet hogy később, de mivel semmi sem tart örökké, egyszer biztos lesz a kormányváltás.
Egyébként a kutyaugatásként jellemezni, a kritikát kifejtő megszólalásokat, jellemző rátok. Tudod mit, kutya az aki másra azt mondja.
Nessy
Tényleg már újból kellene matematikát tanulni.
Adva van cca. 8 millió választó. A fidesz fix szavazói 2,2 millió + 1 millió? ellenőrizetlen levelezőtagozatos. Az cca 3 millió.Ez, akárhogy számolom, még 50 % sincs, csak 38 %.
Viszont a jelenlegi választási törvénnyel valóban ez lehet a "többség".
A folyamatos, hosszú hónapok tartó fidesz/ kormányzati kampányról már szó se essék!
Azért a kamupártokat is meg lehet érteni, hiszen még a 2014-s visszajáró pénzt sem tudták behajtani, illetve nem is igazán strapálták magukat az illetékesek!
nevemnick
@Shikari: az illibsiról beszéltem, az egy faj, mert a ,,fajtatiszta" az rágalom lenne. (küldjek fájdalomcsillapítót, vagy nyugtatót?)
@Nessy: szerintem kár ezen rágódni, a választások után sok minden történhet...úgyis addig csűrik-csavarják, míg ők nyerik. (lásd ebben a ciklusban a konzultációs sz@rságokat. Ami jellemző rájuk, ahol biztos, hogy vereséget szenvedtek volna, ott visszakoztak.)
kereső
@nevemnick: bocsi,de az időpont kicsit előbbi- a rendszerváltás időszaka.Sőt akkor még "vad"liberális volt.
nevemnick
@Shikari: ne bizakodj. Írtam már, hogy ,,HA". Amíg egy tízezres, többségében munkanélküli és közmunkás városban délig a három emberetek csak egy-egy támogatói ívet tudott produkálni (siettek az ingyen ebédért) délután meg utaztak vissza, addig csak azt a szót használjátok, ,,HOGYHA". :D
Nessy
Nem vitatom, hogy a törvényesített csalással lehet nyerni!
De kedves hívek! Amikor órákig ülnek az orvosnál, amikor hó végén sorsot húznak, hogy kaja, gyógyszer, csekk befizetés, akkor emlékezzenek rá, hogy mire szavaztak, oszt csend!
A levelező tagozatos kibicek mélyen szégyelljék magukat, a más életébe beleszólni, az ódium vállalása nélkül. Vagy kell még némi potya pénz?
nevemnick
@Shikari: ,,Bizonyíték nulla, nyomozás nincs, tárgyalás, ítélet semmi! Egyszerű uszító duma az egész és most kipukkant a lufi a beszéddel!"
Egyelőre, de csak addig amíg polotovics az úr. (Ez a szöveg ismerős, ha jól emlékszem ezt sokszor mondták a budai elvtársadnak)
Mesélj még.
Majd ha ráérek elolvasom.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.