Az évezred bevonulóvideójára érkezett meg Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke a párt kampánnyitójára. 

"Hallo, Feri?" – A Reszkessetek, betörők! Kevinjére vonult be Gyurcsány a kampánynyitón

Gyurcsány Ferenc pártelnök beszél a Demokratikus Koalíció (DK) budapesti kampánynyitó rendezvényén 2018. február 17-én. MTI Fotó: Máthé Zoltán

A volt miniszterelnök elmondta, hogy Orbán a bűn hordozója, ha nem akarjuk, hogy minket is összekenjen a bűnnel, le kell rázni magunkról. Érdemes megnézni, milyen körülmények között jelent meg a rendezvényen Gyurcsány. 

Az Index.hu osztotta meg az alábbi videó részletet, amelyen a tömött rendezvényterem kivetítőjén megjelent egy videó, amiben hol Bruce Willis, hol a Reszkessetek betörők Kevinje hívta Gyurcsány Ferencet, hogy oldjon meg valamilyen problémát. És miközben mindet megoldotta, beért a rendezvényközpontba, ahonnan már élő képet vetítettek ki, ahogy bevonul rajongói között.

(Index.hu)

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@Jozefina: Jellemzo az index gunyos (vagy inkabb beszart?) hangvetele, azert a hallgatosaggal tomott termet nem tudja letagadni, hiaba tulajdonolja mar kuszaszem fiacskaja az index-et,...:) A futyisz retteg Gyurcsanytol szemelyesen, a humortol meg ugy altalaban. Ezert inkabb kepes a Ketfarkuak munkajat is szetkurni - na nem megcsinalni a jardat, csak a figyelemfelhivo szines festest eltuntetni -, mert nem tud mit kezdeni a humorukkal.
Sem Gyurcsanyeval, sem Kovacs Gergoekkel... Mert ha egyszer a valasztopolgar rajon, hogy humorral, nevetessel tonkre lehetne tenni, nevetsegesse alazni orbanekat, mar reg mindenki ezt az egyszeru "fegyvert" valasztana...
Folytassa csak Fleto, fog az menni. A bizonyitekokat pedig meg idoben fogja robbantani.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@kereső: Mert ennek itt a helye, ide rakták a cikket és hagytak teret a bekiabálásra...viszont én nem címeztem az én bekiabálásomat senkinek te viszont igen.
kereső
@Csizmás Kond: 08:54, ugyan már cica,úgy is tudtad,hogy valaki reagálni fog a bekiabálásodra.
Azon sértődtél meg,hogy én ezt teljesen "unortodox" módon tetettem, közöltem veled egy másik emberről a véleményemet,ahelyett,hogy végeláthatatlan polémiába bocsájtkoztam volna Veled-a Feri tényleg bohóce,és ha az akkor miért, és ha nem az akkor miért nem.
Egyébként meg elégedj meg annyival: CSAK! Orbanisztában manapság ez egy elfogadottnak minősülő válasz./Selmeczi szenátorasszony után/.
Csizmás Kond
@kereső: Igazából nem tudtam de reméltem...ezért vagyunk itt hogy társalogjunk...de azt olyan formában hogy ne a másikat csesztessük...annak semmi értelme.
A véleményformálás nem vonja maga után a másik megitélését. Egyiknek ez nem tetszik a másiknak az, ez az normális. Viszont ha valakihez szólni akar az ember akkor azt nem úgy kell megokolni, hogy eleve ráborítunk valamit...
Manhattan
Hála az égnek, rengetegen voltunk! Ápr.8-án még többen leszünk!
kereső
@Csizmás Kond: Te mondád, a vélemény szabad. Mivel tiszteletben tartottam a véleményedet,igy úgy gondolom,még csak meg sem sértettelek.Szép napot!
human
Ferinek mindig is kreatív volt a kampánya, Orbánnak meg a könyvelése.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.