Szerinte a választás tétje, hogy néhány család szolgájává válunk, vagy visszavesszük az országunkat. Orbán Viktor bukása nem kérdéses, csak az ideje – mondta Szél Bernadett, az LMP miniszterelnök-jelöltje szombaton, amikor a Népszava tudósítása szerint 200-300 szimpatizáns előtt értékelte az elmúlt évet. Azt mondta: Magyarországon nincs kormányzás, Orbán Viktor olyan rendszert épített fel, ahol propagandával rejtik el a hiányosságokat. Magyarországon nincs minisztériuma az egészségügynek, a szociális ügyeknek, de a propagandának van – mutatott rá. Szerinte ha a kormánynak lennének eredményei, akkor nem ellenzéki képviselők, és egy külföldi milliárdos szerepelne a plakátjaikon.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Sámannus
Háháhá, mert a fütyisznek is ő kell lyóvan Berci.
Béla333
@Sámannus: 18.31
A Fidesznek egy jó kis szekszárdi vörösbor kell a Heimann-pincészetből!
Gréczi tálalásában...
Béla333
@Mirabilis: 18.41
Amit beidéztél (gondolom Szél Bernadettől) teljes mértékben igaz, szerintem.
Az LMP által tervezett tiszta Magyarországhoz kellene csatlakozni, nem az LMP-t megpróbálni a már leszerepelt pártokhoz rugdosni! Nem presztizs okok miatt, hanem mert ők vezethetik ki az országot abból a zsákutcából, ahová az elmúlt évtizedek politikusai a pártjukkal vezettek be bennünket!
Érdemes ezen elgondolkodni!
Béla333
@Mirabilis: 19.35
Karácsony szerint megújítható "belülről" az elmúlt évtizedek korrupciós ügyeinek az egyik főszereplője (MSZP), az LMP szerint meg erre semmi esély! Sem belülről, sem kívülről!
Ha belegondolsz, szerintem igaza van az LMP-nek! Reménytelen.
Ez az alapvető különbség, ami a jelek szerint nem egyeztethető össze!
Mellár nem az LMP szakértője, tudomásom szerint függetlennek vallja magát! Aki a függetlenségét egy MSZP-P gyűlésen, pártvezetők és pártjelvények előtt tartotta célszerűnek bejelenteni! Hiba volt! Ezzel együtt sincs még eldöntve tudomásom szerint, hogy Mellár körzetében mi lesz!
Az LMP nem rétegpárt, mint ahogy az MSZP sem baloldali, a DK sem az! Manapság egyik pártot sem lehet beskatulyázni, szerintem!
Más: Fentebb is írtam, hogy talán nem az LMP-t kellene berugdosni a többiek közé, talán a DK-t vagy az MSZP-t kellene arra kényszeríteni, hogy számoljon el az elmúlt évtizedeivel.
Nem most találta ki az LMP, ezt mondja már 8 éve!
Aki érdemi változást akar, az az LMP-t támogatja, aki meg az elmúlt évtizedek politikáját szeretné az meg szavazzon az MSZP-re vagy a DK-ra!
És ezt nem most mondom csak pár héttel a választások előtt, erre lett volna az MSZP/DK-nak sok-sok éve!
Béla333
@Mirabilis: 19.35
A mandiner cikk nem jön be, bemásolnád mégegyszer az elérhetőségét?
Kösz!
Sámannus
@durbincs: Neked még marad kis harmatos hajnali hugyos sperma megjön az eszed.
Sámannus
@Béla333: ne erőlködj az ukránokat úgysem győzöd meg.
Béla333
@Mirabilis: 20.45
"...az elmúlt évtizedek korrupciós ügyeinek az egyik főszereplője (MSZP" ezt honnan veszed? "

Ha most te is azzal jössz, hogy nincs jogerős bírósági ítélet, ami bizonyítaná az 1994 óta a Fidesszel váltakozva kormányzó MSZP érintettségét mondjuk az autópálya felülszámlázásoknál vagy a Gripen kenőpénzeknél, a Postabank, a K&H Kulcsár ügyben és még sok-sok Fidesszel közös lopásban, akkor nincs nagyon értelme egymást győzködni.
Vagy látod, hogy mi van/volt ebben az országban, vagy nem?!
Béla333
@Sámannus: 20.51
1./ Nem erőlködök.
2./ Kik az Ukránok? (Mármint úgy általánosságban tudom, de hogy jönnek ők most ide?)
Béla333
@Mirabilis: 20.53
Az elmúlt 8 évben a Fidesz volt a fő tolvaj, sőt, lehet hogy az egyetlen.
De az MSZP és a Fidesz "kéz-kezet mos" rendszerben immáron 24 éve kormányoznak, egymást el nem számoltatva.
Ezen a Fidesz 2010-es 2/3-os győzelme változtatott, a fiúk mohók lettek!:

"Az MSZP is érintett volt a korrupcióban. Puch László és Simicska Lajos összejátszott. Ezeket Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök állította most a Figyelőnek.
A 2010-es szocialista vereség után pedig olyan pletykát hallott, hogy Puch azt hitte, minden folytatódhat tovább Simicskával, de azt a választ kapta, hogy „a kétharmadra más vonatkozik”."
index.hu/belfold/2015/04/09/gyurcsany_puch_laszlo_es_simicska_lajos_egyeztetett/
peterkelemen
15 millió magyarnak te szerencsétlen. Egyrészt már régen nncsen 15 millió magyar másrészt szarunk Orbán határon túli élsőködő férgeire. Azok leszerepeltek egyszer és mindenkorra.
Béla333
@Mirabilis: 20.59
Nem az egyiknek vagy a másiknak kell elszámolni felénk a lopott cuccal, hanem mindenkinek aki a befizetett adóinkat csapolta. Mind a 2 pártnak, sőt az időközben az MSZP-ből kivált DK-s politikusoknak is.
Összefogni meg azokkal nem lehet, akik maguk is részt vettek a lopkodásban és a Fidesszel való osztozkodásban csak azért, mert most már ők szeretnének újra jönni! Tudhatnak egymásról elés sok disznóságot ahhoz, hogy azoknak a bizonyítékávak meg tudjanak akadályozni bármilyen elszámoltatást, tisztázást.
Nézd meg Keller történetét még 2002 térségében!
Hogy a saját pártjának a vezetői hogyan lehetetlenítették el az elszámoltatási munkáját!
Béla333
@Mirabilis: 21.04
"Te még mindig itt tartasz a választás előtt fél órával ..."

Nem, én pl. ezt mondom már 2010 óta!

Budai meg nem azért nem ért el eredményt, mert ne lett volna mit találni, hanem csak a "cirkuszt" mutatta be a népnek, ha már megígérte a Fidesz az elszámoltatást.
Ugyan azt a munkát végezte el, amit Keller csinált a másik oldalon, csak amíg Keller nem tudott szerintem arról, hogy a vezetői már mindent lerendeztek a Fidesz vezetőivel, a Budai tudta ezt.
Polt meg mindkét irányban hárított és hárít!
Béla333
@Mirabilis: 21.15
Valóban a legfőbb cél Orbánék leváltása, de hatalmas marhaságot csinálnánk, ha a mutyitársaikat, a korábbi lopásokban partner pártokat és politikusokat hoznánk újra vissza!
Így sohasem tudunk kifelé indulni a zsákutcából.
Ezt látni, tudni kell, különben csak toporogni fogunk továbbra is a zsákutcában.
Eltelt egy élet a "gengszterváltás" óta, talán itt az idő kicsit gondolkodni, ha már a gyerekeink is itthagyják az országot!
Mi kell még, hogy gondolkodni kezdjünk?!
Béla333
@Mirabilis: 21.23
Szerinted árulás volt, szerintem meg a lehető legmegfelelőbb döntést hozta meg az LMP az alkotmánybírók választásánál, amit számos alkotmánybírósági döntés is igazolt azóta. (Az alkotmánybíróság elnökének a megválasztásához az LMP-nek semmi köze nem volt!)
Ennek az árulózásnak szerintem semmi értelme, mert akkor elő lehetne hozni nekem meg a borospincés titkos találkozót, a Fidesznek megfelelő szavazásokat a Parlamentben a DK és az MSZP részéről is és akkor csak folytathatjuk a sárdobálást.
Te úgy látod, én meg így.
Folytassuk?
Béla333
@Mirabilis: 21.28
Ez az a hazugság, amit te a jelek szerint jól becumiztál!
2002-2010 között szerinted nem volt semmiféle korrupció, ami korrekt kivizsgálást érdemelt volna?
Vak vagy a látásra? Ezek csak a cirkuszt biztosítják neked és nekem, miközben közösen szárazra lopták az országot az elmúlt évtizedekben!
Béla333
@Mirabilis: 21.37
Reménytelen! Te becumizod azt a szokásos hülye politikusi dumát, ami az elmúlt választások előtt volt mindig: "szavazz rám, hogy ne a másik legyen". Nézd meg ezzel a mentalitással hová jutottunk!
Én másként látom!
Én azokra szavazok, akikben látom az esélyt az ország zsákutcából való kivezetését, te meg szavazz az eddig már számos alkalommal "bizonyított" maffiatársakra.
"Minden árulás, ami a fidesszel együttműködés."
Az elmúlt évtizedek politikusi összejátszását, közös, maffia szerű bűnözést látva ezzel egyet tudok érteni!
Béla333
@Mirabilis: 21-45
Nem tudsz meggyőzni, hogy tolvaj helyett tolvajt hozzak vissza a szavazatommal.
Maffia uralkodik rajtunk, aminek a két oldala a Fidesz és a vele szövetséges MSZP (DK).
Te szavazz rájuk, én meg azokra akikben a megújulást látom!
Fejezzük be, mert csak a szófosás megy, semmi értelme!
Majd rájössz, vagy nem...
gulyasgyula
@Mirabilis: ...Igazad van sokkal jobb ha új tolvajok gazdagodnak rajtunk ..Micsoda öröm lesz mikor 6 céget felszámolás nélkül hátra hagyó JUHÁSZ PÉTER--rek államtitkárként lopják tőllünk a kábítószerre valót ..Vagy 20 Huszon-éves momentumosok lesznek a miniszterek , mert ez mind benne van a pakliba ..Tele leszünk itt ragadt bevándorlóval de VÉGRE MAGSZABADÚLTUNK O R B Á N T Ó L ...Hú de jó világ lesz ...
mackoka46
Nincs hát, csak a pénz érdekli őket hogyan lehet ellopni, elcsalni.
verőce21
Ha minden igazságtalanságot jóvátennének ezen a világon, az ember sohasem képzelne el egy másikat, ahol majd kárpótolják.
gulyasgyula
@Mirabilis: ...Nem akarlak kioktatni de Gyurcsány vagyon múltja is érdekes ,megtalálhatod a Wikipédián //Apró Piroska szerzeménye //...Ugyan úgy lopásból származik mint a többi politikusé..A Gyurcsány vagyont a Kádár korszakot végig dolgozó emberektől lopták el ..Igaz nem Ő lopta csak bele ült a lopott vagyonba sőt kiviték az a Luxemburgi adóparadicsomba , miközben az állam hitelt --hitelből fizetett De ha már megvolt a vagyon Ő jobban tehetett volna a korrupció ellen de nem tett mert pont a vagyon miatt volt zsarolható ..Én nem szeretem Orbánt sok mindenért de jelenleg nincs jobb ..Ha most ezt a kicsi gazdasági fejlődést is megállítja valami amatőr új kormány soha nem érjük utol magunkat ..Miért ?? Új tolvajokért ?? Meg merem kockáztatni hogy ma az országban lévő leggazdagabb milliárdosok vagyona egy se munkával jött létre ..Kár ennyire túl lihegni az Orbán vagyont és feláldozni érte az országot a bevándorlóknak ...Mert a jobbikon kivül minden párt beengedi a migránsokat ..Azzal örökre vége az országnak ..
Csizmás Kond
..." Szerinte a választás tétje, hogy néhány család szolgájává válunk, vagy visszavesszük az országunkat."
...nagyon belefokoztak ebbe a szövegbe, először azt kéne elmagyarázni, hogy miért kellett eladni az országot, mert azzal tettek szolgává nem azzal hogy az eladott vagyont most valaki összeharácsolja.
gulyasgyula
@Mirabilis: ..Pedig minden meg van a Wikipédián ..Én nem vitatom hogy nincs Mészáros , Tiborc de az elmúlt 27-évben mindig volt -van valami ügy ..Két egyforma ügy nincs ..Egy hasonlóság van .egyiket se munkával szerezték ..A mérték is változó , Tocsik ügy csak 804 millió mikor a fizetések 8-10 ezer .Most a fizu 10-15 szöröse 8-12 milliádr lenne a Tocsik buli .. Sok haonló volt az elmult 27-évben aminek nagy részéről nem is tudunk ..Ami most neheziti a választást a bevándolók kérdése ..Vagyis nem biztos hogy szimpátia szerint döntünk lehet más is a döntés mögött ..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.