A Repülőtéri Rendőr Igazgatóság munkatársai 2018. február 16-án reggel a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren elfogtak egy 44 éves vasadi lakost.

Újabb reptéri tolvaj bukott le: itt vannak a fotók a rakodómunkás zsákmányáról

A férfi egy Londonba induló járat rakodása közben egy feladott bőröndöt háromszor is kinyitott és abban értékek után kutatott, azonban a nyomozók tetten érték és intézkedés alá vonták.

Újabb reptéri tolvaj bukott le: itt vannak a fotók a rakodómunkás zsákmányáról

A rendőrök a rakodómunkást lopás vétség kísérletének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd házkutatást tartottak az otthonában.

Újabb reptéri tolvaj bukott le: itt vannak a fotók a rakodómunkás zsákmányáról

A férfi lakásában feltehetően korábbi bűncselekményekből származó nagy mennyiségű értéktárgyat találtak és foglaltak le a nyomozók: parfümöket, ékszereket, órákat, valutát, (mexikói pesot és orosz rubelt), fényképezőgépet, valamint fedélzeti catering-árut.

A nyomozás során a gyanúsított szabadlábon védekezik.

(police.hu)

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
-Rudi, hány óra van?
-Várj, mindjárt kinyitom a bőröndöket...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@Equus: nem.Nagyon hosszú szabadságra ment.Már oda van minimum 10 éve.
Sámannus
Nem csodálkoznék, ha néhány ukrajnai maffiózót is beszerveztek volna. Ez a foglalkozás vonzza a bűnszervezeteket. Nem is mondanak fel egyik cégnek sem, ez elgondolkodtató.
Fradigege
Meg kellene vizsgálni a fizetéseket. Szr fizetésért silány a minőség. Muszáj lesz lépnie a "nagyvezíreknek", mert az emberek nem érzik magukat remek formában, hogy hó végére a gázszámla csekk a konyhaasztalon marad. Buszt vezetek. Olyan seggnyalás van, hogy birkapásztor jogsival is kell fogni az embereket. Nem lesz ember, aki vezetné a technikát. Rendes fizetésnél ezt az ember nem kockáztatná. Persze vannak kivételek.
wpym
@Fradigege: Aha, ezt magyarazd meg a meglopott utasoknak is. Biztos nagyon megertoek lesznek...
Fradigege
@wpym: Legjobb védekezés a megelőzés. Most már mindegy, a gyík bűnhődjön, de el lehetne gondolkozni, hogyha megfizetik a munkaerőt nem hiszem, hogy ez előfordulna. Silány lóvé, silány munkaerő, silány meló és lopás. +lehet szigorítani. Évtizedek óta visszatérő jelenség ez a reptéreken és néha napján a sajtó ráugrik erre.
wpym
@Fradigege: Igaz, de ebben az orszagban ez (sem) igy mukodik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.