A Fidesz szerint Karácsony Gergely, az MSZP-Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje, a Párbeszéd társelnöke Soros György embere, a migránsokat is a magyar emberekkel tartatná el.

A nagyobbik kormánypárt az MTI-hez eljuttatott közleményében arra reagált, hogy Karácsony Gergely kedden sajtótájékoztatón azt mondta, ma Magyarországon válságban van minden olyan terület, amely az emberek életét befolyásolja. Ide sorolta az egészségügyet, a nyugdíjrendszert, a szociális ellátást, hozzátéve, szerinte rezsiválság is van. Korózs Lajos, a parlament népjóléti bizottságának MSZP-s alelnöke pedig kifogásolta, hogy a testület leszavazta a 13. havi nyugdíj bevezetéséről szóló javaslatukat.

A Fidesz szerint Karácsony a migránsokat is a magyar emberekkel tartatná el

Karácsony Gergely, az MSZP-Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje. MTI Fotó: Balázs Attila

A Fidesz közleményében azt írta:

Karácsony Gergely annak a szocialista pártnak az arca, amelyik elszegényítette az országot, elvett az idősektől egyhavi nyugdíjat, háromszorosára emelte a gáz árát és az összeomlás szélére taszította az egészségügyet.

Úgy fogalmaztak:

Karácsony Gergely Soros György embere, aki ha tehetné, a migránsokat is a magyar emberekkel tartatná el

Forrás: MTI

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
Ez már kontraproduktív.../fideszeseknek lefordítom...ellenkező hatású/ az a ti bajotok narancsok,hogy az ország lakósságának szellemi szintjét a válsztóitokhoz hasonlítjátok!!! Fényes példa volt vásárhely ...láthatjátok,nem csak az egybitesek mennek el szavazni...és ha ez országos lesz,akkor nektek csengettek!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
Ez már kontraproduktív.../fideszeseknek lefordítom...ellenkező hatású/ az a ti bajotok narancsok,hogy az ország lakósságának szellemi szintjét a válsztóitokhoz hasonlítjátok!!! Fényes példa volt vásárhely ...láthatjátok,nem csak az egybitesek mennek el szavazni...és ha ez országos lesz,akkor nektek csengettek!!!
F_Viktor
Milyen egyszerű egyesével megcáfolni ezt a hazug fityeszes közleményt...
quadrocopter
Kínlódik a koszos konda, meghempergeték a hmv.-i sárban!
verőce21
Ezt nem is értik a világállam létrehozásán munkálódó "civilek".
cikicakk55
Hogy mernek ennyire nyílt hazugságokat állítani? nem voltam soha MSZP párti,sőt egyetlen párti sem vagyok,de én emlékszem,hogy Gyurcsány nem megszüntetni akarta a 13. nyugdíjat,hanem bele rakni az éves,illetve a havi nyugdíjba. Ne csak egy évben egyszer legyen magasabb a nyugdíj,hanem minden hónapban. Gyurcsány lehet,hogy beengedné a migránsokat,mert emlékszünk rá mit csinált 2015-ben,de most karácsony Gergelyről van szó,aki nyíltan megmondta már rég,hogy eszük ágában sincs lebontani a kerítést. A migránsokat meg senkinek nem kell eltartani,mert azok esetleg keresztül lógnak az országon,de eszük ágában sincs itt maradni. Nem jön már be ez a süketelés,nem tudom miért emlegetik még mindig.Arról nem beszélve,hogy nem Karácsony pártja adott el több mint 20.000 letelepedési kötvényt olyanoknak,akik tényleg bűnözők és terroristák Azokat sem kell eltartani,mert több a pénzük,mint kéne és épp ezért vannak itt.Innen irányítják a pénzmosást, a fegyverkereskedelmet és a Magyar papírokkal szabadon közlekedhetnek az Unióban. Itt pont,hogy a Fidesz hozza ránk a bajt a kötvényekkel.Az 1300 migránst sem az MSZP repülőztette be egy éjszaka az országban,miközben nappal egyfolytában a csapból is az folyt,hogy "ide aztán senkit+ Már azok is rég oda vannak. A Magyar papírokkal,menekült státusszal felszerelkezve,már rég nyugaton vannak. Innen még a magyar is menekül. Másik lemez kéne már,mert ezt az óvodások sem hiszik már el.
Pálinkás Pál
@Pegero: Nagy volt a pofátok vásárhelyen is...azt cumi lett belőle!!!
Jozefina
Orbánnak hány éve volt arra, hogy visszaadja a 13-ik havi nyugdíjat??? Meg sem kísérelte, de a magán nyugdijkasszák milliárdalit is ellopta és a mai napig nem számolt el vele. Ne hazudjon már ez a tetves banda. Már mindenki tudja més a sajátjaik is, hogy csalnak, lopnak, hazudnak!!!
Nessy
Aztán most hány száz ingyenélő államtitkárt, helyettest, a parlamentbe be sem járó képviselőt, tanácsadót, strómant tartunk el? Lőrinc barát, Tiborcz, Matolcsy milliárdjait ki termeli meg, ki fizeti? Mennyit is loptak el az emúttnyócévben az uniós pénzekből?
Mennyit költött pártunk és kormányunk a határon túli szavazatokra?
Tessen ezt mondjuk kétezer ember vonatjegyével összehasonlítani!
A több százezer értelmes, dolgos fiatal "emigrálása" ( távozása) sokkal többe kerül hosszú távon! Te tetted ezt Orbán!
1magyar
Mert ki a f@sz tartaná el őket? Csak mi és a gyerekeink, ezek meg csak szülnek és szülnek és szülnek --segélyezetteket.
De a franciáknál, németeknél is van elég sok hajléktalan saját állampolgár? Azoknak nem jár a szoc. ellátás?
nevemnick
A fydess húzzon a 3.14csába a hazug, süket szövegelésével. Az orbán észrevehetné (meg az egész agyalágyult seggnyaló kormánya és holdudvara), hogy most már túllépte az emberek tűréshatárát.
vadnarancs
Van pofájuk ezt harsogni, mikor nagy titokban na meg nem kis pénzért engedtek be több, mint 23000 migrit? No comment...
szép új világ
Egyszerűen nem tudnak leállni a hazudozással és a gyűlölet keltéssel. Van ezek között egyetlen normális ember?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.