Orbán Viktor Józsefvárosban kampányolt.

A magyar miniszterelnök a Facebook-posztjában elmondta, hogy az ellenzék nem a magyar emberek érdekeit képviseli, majd meghallgatta a Kossuth-nótát.

Címlapkép: Facebook/Orbán Viktor

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
na, akkor itt is annyira kepes a don padre, mint Miskolcon... Johet a romak lecikizese, artalmas kisebbsegnek nevezese, szoval megismetelheti magat megint ...
Csak abban bizom, hogy Pesten van nehany ertelmes ember is a "nyo'ckerben", nem csak a szerencsetlen romak. (Oda egyebkent hallgatolagosan mar orban segitsegevel engedtek meg tobb romat...Ugyanaz a szitu, mint Miskolcon...)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
na, akkor itt is annyira kepes a don padre, mint Miskolcon... Johet a romak lecikizese, artalmas kisebbsegnek nevezese, szoval megismetelheti magat megint ...
Csak abban bizom, hogy Pesten van nehany ertelmes ember is a "nyo'ckerben", nem csak a szerencsetlen romak. (Oda egyebkent hallgatolagosan mar orban segitsegevel engedtek meg tobb romat...Ugyanaz a szitu, mint Miskolcon...)
karma1
Ott ugyis a kisbuzi a polgi, jelenleg tehat futyi$$-es terulet, de ha a romaknak eleguk van, akkor nem sok jot josolok ott sem...

Ha sem Miskolcon, sem a nyockerben, es a tobbi fideszes hatszelu helysegben NEM mennek el a valtozast akaro'k, akkor megerdemlik majd a sorsukat.
ha pedig meg a fideszre is szavaznak, akkor meg plane.
Csak idezzek fel a fulke maganyaban, hogy a ketszeri , szavazas elotti Erzsebet utalvany kiutalason kivul mit adott szocialisan az elmult 29 evben az embereknek a fide$$, es akkor mar nem ketseges, hogy hova fogjak behuzni az X-et, ha csak egy kis eszuk is van...:o)))
nevemnick
Ezzel a migráncsos-bevándorlós, kerítésbontós, Ensz-es, Sorosos programmal qrva sokat fejlődött Magyarország.
Nem veszi észre senki a csókosai közül, hogy rohadtul unalmas ez a ,,hűtőgéppel házalós" típusú múlt évszázados szövegelés?
A jövő programja ugyanaz lesz, hogy ,,folytatjuk"?

Nem hagyjuk.
RonaGyuri
nem Viktor ti csináltatok bevándorló várost (abban az értelemben, ahogy Miskolcon te is előadtad) a fővárosból: elözönlöttétek buta, műveletlen paraszt-suttyóként! =))
kukac50
Orbán telepíti be a migránsokat miről beszél ez a beteg ember?
nezelodo
Hiába riogatod az alattvalókat Főnök, a keleti megyékben lévő tanyákon már dupla lakat van mindenen, de nem a migránsok, hanem a pénzért vett romániai szavazóid miatt, de az sem védi meg tőlük a védtelen öregeket.
magyarbakancs
Orbán maga a tömény hazug beszéd.
Annyi mindent állított már Orbán,hogy egy kisebb fajta enciklopédiát lehetne kiadni a süket dumájából.
Az az ember ki kéthavonta változtatja valamely dologról a véleményét az annyira hiteles mit a döglött ló nyerítése.
Hellcat
1) A fidesz tartotta itt a menekülteket a keletinél meg a pápa téren...ők metnek volna tovább.
2) A fideszen kívül senki nem engedett be migránsokat kis hazánkba.
havasigyopár
Mikor jut el az agyukig, hogy az ellenzék nem akarja lebontani a kerítést.
bencemacska
De, akkor OV a győztes, mert neki már sikerült KIVÁNDORLÓ VÁROST csinálni!!!
bencemacska
@karma1: ma, 08:16
Ne reménykedj!!!
A legrosszabb anyagi körülmények között segélyekből, adományokból élő roma falvak közel 100%-os Fidesz szavazatot adtak le.
Magyarázat???
advocat
Azért a nyóckerben migráncsot emlegetni, Nagy bátorság kell ehhez. Sokan nem Árpáddal jöttek be! Esetleg Biharban tudnak erről mesélni. Ja! Az Indiaiban.
kissé felnőttem
és hol rejtegeti a kormány a kötvényeseit mert a pénzt már megkapták el is osztották. most meg euroópa is duzzog a kötvényesek miatt?! ?! toncsika hoppá gól avagy öngól ?
fergeteg
Karácsony Gergely államosítana.
ingyenebédet adna a cigányoknak
elvennék a nagyobb lakásokat,kúriákat.
seggtörlésre használnák az Alkotmányt.
EZT AZ ATV-ben tette közzé.
kereső
@fergeteg: 11:09, mit államositana még Karácsony, hiszen minden startégiaialg fontos -gáz,viz,Mátrai hőerőmű- vagy állami,vagy "nemzeti" kézben van.
Nem azzal kampányol a fidesz,hogy hány gyerek kap ingyen!tankönyvet,hány kap ingyen!ebédet,és ennek következtében nincs is már éhező gyerek az országban?
Nem a fidesz prominensei szerzik meg a kilakoltatások nyomán a "jobb"ingatlanokat?
Nincs Alkotmány-Alaptörvény van.Amúgy meg erről keresd meg azt a rendszerváltás körül készült videót Orbánnal-amelyen éppen ezt nyilatkozta.
Na hazudozz még!-vagy tájékozódj jobban.
Clavigo
Tiszta szerencse,,,,hogy nem Felsőcsutka a zillegális migráncsok célpontja...
papa.49
Budapestet te tönkre tetted tetű, ez nem lehet elfeledni, gyűlölöd a várost mert nem vevő a baromságaidra, még úgyse, hogy a ,,jobb kezed,, a bolondistók a főpolgi !!!
Clavigo
@Shikari: Oláh,,,,tőled meg semmi nem tellik ki,,,,Nem fejlődött ki az agyad hozzá.,,Hülye vagy te bocskoros.
nezelodo
@fergeteg: Más nem nagyon van mit államosítani a komának, a közművek, kórházak, iskolák, hulladékgazdálkodás, MANYUP, stb államosítva lett.
Hogy seggtörlésre használnák az alkotmányt? Erre gondoltál? www.youtube.com/watch?v=TAqdjGhOHes&ab_channel=Zolt%C3%A1nMinda
Hogy enni ad a cigányoknak? A Farkas Flóri már jóllakott...
A nagyobb lakások, kúriák, szállodák már Orbán százlábú lányáé.
1magyar
A kerítés előtt a pályaudvarokon és az autópályákon sétáló arabok nagyon élvezték az ellenzék "szives vendéglátását" - de mi nem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.