Németh Zsolt, az Országgyűlés külügyi bizottságának elnöke Sepsiszentgyörgyön beszélt erről, amikor Orbán Viktor miniszterelnök megbízásából millenniumi zászlót adott át a Gyöngyvirág utcai református templom gyülekezetének. A Gyöngyvirág utcai egyike annak az öt erdélyi református templomnak, amelyet a közelmúltban avattak fel, és amely felépítésé

Forrás: hirstart.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

92 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Igen és számos elmegyógyintézetben kis napóleonok is szaladgálnak! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kokopelli
...hogy is volt a régi mondás?... "Vak vezet világtalanokat!" ?
nezelodo
"Mert Orbán Viktor hamarosan az az egész Eu-t vezeti!"
Na ne! Már ennyivel is beérné a mi kis szerény ibolyánk, mivel az USA elnöki posztját már többször is betöltötte más, amióta abba az ovális irodába űzi a perverz képzeletvilága? Ráadásul azok az öntelt jenkik még fel sem néznek Európa megmentőjére? Hallatlan, jön majd még kutyára dér!
Grafix69
Szellemi vezető , nemsokára ember nélküli országban ahol csak szellemek laknak , aki meg ott maradt az csak szellenteni tud , mert ennél szellemesebb baromságot már régen olvastam , az ostoba szellem , befostam.
relatív
Atyaég, nagy az Isten állatkertje...IS !
volvós
Vikibaba nem szellemi vezetö, hanem szellemi toprongy...
Nessy
@relatív: és milyen alacsony a kerítése!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.