A bevett egyházak teljes mértékben számíthatnak a kormánypártokra, hogy közösségeik erősödjenek és megmaradhassanak – erről az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) egyházi, nemzetiségi és civil társadalmi kapcsolatokért felelős államtitkára beszélt kedden Budapesten, az Üdvhadsereg VIII. kerületi hajléktalanellátó intézményének kilencven éves fennállása alkalmából tartott ünnepségen.

Soltész: az egyházak számíthatnak a kormánypártokra

Soltész Miklós. MTI Fotó: Kovács Tamás

Soltész Miklós kijelentette:

"mindazok, akik az egyházainkat fenyegetik", az egyházak által végzett szociális munkát, az oktatási-nevelési tevékenységet fenyegetik. Onnan ki akarják az egyházakat űzni, "el akarják őket újra zavarni, mint azt tették 70 évvel ezelőtt 1948-ban kommunista elődeik".

Az államtitkár mindezt elfogadhatatlannak nevezte, és azt mondta: "ránk (...) az egyházi vezetők számíthatnak a következő években is. Biztos, hogy azt a segítséget, azt a támogatást, amit a magyar kormány eddig is megadott a bevett egyházaknak, (...) meg fogják kapni" – tette hozzá.

Forrás: MTI

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
nos a beetetett egyházak remélhetőleg eztán majd Orbánék támogatást kapják és nem a tőlünk lopottat! =))
Ludmilla
Soltész,az egyházaknak hívőkre,és nem kormánypártokra van szüksége.A kormány ne kampányoljon a templomban,mert kiürülnek a templomok
Nessy
A XXI. században nem lenne célszerű, ha a pártokat, egyházakat a híveik támogatnák? Már elnézést, de miért kell az én pénzemen olyan pártokat, és egyházakat támogatni, amelyekhez semmi közöm!
Vagy Isten gyarló szolgáinak kifizetődőbb, ha Orbán gyarló szolgáivá alacsonyodnak?
Zeta
A kormány meg az egyházra. Vállvetve lopnak, magabiztosan hazudnak! Illő lenne az egyházaknak saját lábra állni, de nem a mi pénzünkből!
Sámannus
Adják fel nekik az utolsó kenetet is, amikor elzavarjuk őket és tűnjenek el ők is mert szar emberismerők. Ennél még a muszlimok sem lehetnek ellenségesebbek.
Mert az országot igyekeznek szétverni!
justhpeter
@Nessy: A válasz: Igen. Isten gyarló szolgáinak kifizetődőbb, ha Orbán gyarló szolgáivá alacsonyodnak. Ugyanis ezeknek az egyházaknak a pénz az istenük. Ez Hódmezővásárhelyen Isten otromba szolgája révén beigazolódott.
Sámannus
Menjetek vadászni velük, azt szeretik a szentek, meg a misebort vedelni.
tudode
Netán úgy számíthatnak, mint a ROKKANT NYUGDÍJASOK Soltész lakájra, aki 2 milliárd Ft-val NEHEZÍTETTE AZ életét a rokkantaknak személyes tapasztalatom szerint:::?
.
----- Soltész Miklós Péntek 8-ban
www.youtube.com/watch?v=CU7mL-GDtLA
.
"""Az államtitkár a Hír Tv műsorában a megváltozott munkaképességű emberek helyzetéről beszélt annak kapcsán, hogy Kórozs Lajos (MSZP) Mengele módszeréhez hasonlította a kormány intézkedéseit."""
.
------ Soltész Miklós a Hír TV Rájátszás című műsorában 2011-08-02
www.youtube.com/watch?v=U3cgb_C784U&t=728s
.
Szép ember, jó ember, POLIHISZTORKÉNT szolgálja a GAZDIJÁT, segít fosztogatni, és osztogatni a TÉRDRE CSUHÁSOKNAK csupán voksszerzés céljából a köz pénzéből!
quadrocopter
Választás előtt ez fordítva van! Mennyibe kerütlek eddig az adófizetőknek az egyházak puszikálása?
nusika
most már nyugodtan alszom, hogy az egyházak kapnak ...már azért aggódtam, hogy nehogy az egészségügy kapjon elsőbbséget , hogy a betegek ...
human
A számlán már ott a pénz. Tessék kampányolni a híveknél, mint a vásárhelyi plébános.
youtu.be/5POjakzXDcI?t=20s

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.