A miniszterelnök Facebook oldalán posztolta a koccintás pillanatát. A Fidesz 1988-ban 37 alapító taggal indult. Ilyen volt többek között Bayer Zsolt, Deutsch Tamás, Németh Zsolt és Fodor Gábor is.

Fiatal egyetemisták és oktatók 30 évvel ezelőtt (1988. március 30.) írták alá a Fiatal Demokraták Szövetségének (Fidesz) alapító nyilatkozatát az ELTE jogi karának Bibó István Szakkollégiumában.

Orbán Viktor ma ezt az üzenetet írta ki a Facebook oldalára:

Fidesz. Harminc éve Magyarországért // Fidesz. 30 years in the service of Hungary.

Forrás: Facebook, atv.hu, 888.hu

Címlapi kép: MTI

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Már megint gyógyszerre iszik ...
aztán jönnek a látomások, rémálmok, na meg a Soros...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
semmi kétség ez is egyértelmű bizonyíték mit kell érteni azon, ha Őfenesége Magyarországról beszél! =))
nyanya001
Már megint gyógyszerre iszik ...
aztán jönnek a látomások, rémálmok, na meg a Soros...
Yoda69
Hol van mar az fideSS?
Azota olyan koponyegforgatason vannak tul, hogy az akkori alapitok elukon a tahoval szemenkopnek a mostaniakat. A mostaniak viszont sorosberencnek es hazaarulonak kialtanak ki az akkoriakat.
Szoval jobb lenne nem unnepelni, mert ez is csak egy hazugsag a sok kozul.
Eladott Ország
Most már a felcsúti vályogparaszt félti a 2 ezer milliárd vagyonát és szabadságát, a kormány tisztában van azzal, hogy amit tettek hosszú évek alatt, a látszat kormányzás csak egyre volt jó, hogy szarrá lopják magukat. Ha nem az országot tennék tönkre és ha nem az Unió szétbarmolásával foglalatoskodnának szorgos kis életük minden egyes napján, igazán jól szórakoznék az egykor egymás büdös zoknijának szagolgatása közben felnőtté érett érdekközösségen, melynek egyik prominens tagja Szájer József és az ő kedves felesége – ugyanabból az alomból, a Bibó kollégiumból kikerülő – Handó Tünde. A Bibó volt az a fészek, ahol kikeltek ezek a fiúk és lányok (Lévai Anikó is Bibó-kollégista volt, Kövér László és testvére, Szilárd is és még sokan mások), akik most a sorsunkról döntenek. Szájer József, akinek volt bátorsága átírni az Alkotmányt, aki büszke arra, hogy a vonaton, egy tableten pötyögte le az azóta számtalanszor módosított alaptákolmányt, a demokráciáról, a Fidesz-kormány mindenek és mindenki felett álló demokratikus értékrendjéről értekezik. De legalább ne hazudják már magukat demokratának. Pont annyira fiatalok, amennyire demokraták. Semennyire.
Perwool
Indult egy fiatalos, értelmiségi, liberális párt.
Aztán mára pont az lett belőlük, mint a szüleikből. Lógó belű, zsíros pofájú, arrogáns, tolvaj, bolsevik, banda. Támogatóik zöme a falusi, 8 elemit végzett 70 éves hazafiak. Akik már olyan szenilisek, hogy elfelejtették az MSZMP-s korszakukat.
Sámannus
Én emléxem a zsírosdeszkára pirosarannyal . Nem laktak jól, és közben változtak az idők. Úgy "be illeszkedtek, mint a romák 600 év alatt" ezért kell menniük ő helyettük.
tudode
És HOL VANNAK "régi" J Á T S Z Ó T Á R S A K ?.
.
----- FIDESZ - Rendszerzáró Házibuli
www.youtube.com/watch?v=R6VK_VVsBFI
.
"Azok a BOLDOG SZÉP NAPOK" ,, R É M Á L O M M Á ... váltak az országnak, "Ti NEM TUDJÁTOK MILYEN "JÓ" lenne a volt fiatal demokraták NÉLKÜL!
.
Elhúzhatnának már "V" alakban, mint a VADLIBÁK!
.
E L É G ... V O L T .. belőlük! Mindent elkövettek az ország ellen, ami miatt RÉMÁLOMMÁ tette a Fidesz .. A L J A ... a társadalom életét!
vitriol
Én azt szeretném megnézni, hogyan fogják "ünnepelni" majd a halálát!
verőce21
Úgy látom, itt is "száraz volt (már) a pogácsa." - 30 éves. :)
Sámannus
@vitriol: Dzsugasvilinek olyasvalamit mondtak, hogy végre megdöglött.
Addig őt is nagyon tisztelték, és szelfiztek is volna vele.
vladimir putin
Banyeg, a nyitóképen akkora orra van ennek az Orbánnak, mint egy cigánynak.
Remélem nem az, mert akkor balhét csinálok.
Eladott Ország
Bűnözők vagytok. Igen, bűnözőt mondtam és így is gondolom. Aki saját érdekében egymás ellen uszítja az ország lakóit, az bűnöző. És ti uszítotok, megállás nélkül. A rokkantak ellen a hajléktalanok ellen, a romák ellen, a diákok ellen, a melegek ellen. De ti nem tőlük féltek igazán, hanem tőlünk. Mindenkitől, aki átlátja a geci hazugságaitokat, aki érti, hogy loptok, csaltok, aki látja, hogy kifosztjátok az országot, aki tudja, hogy ostoba, félművelt, mindenre alkalmatlan büdös tahók vagytok egytől egyig. Olyan tahók, akik nem vezetik ezt az országot. Nem is tudnátok vezetni, de nem is akarjátok. Hogy úgy tűnjön, mintha működne, propagandával pótoljátok az érdemi munkát. Közben semmi mást nem tesztek, mint azt mondjátok a rosszra, hogy az jó, elvesztek a szegény sokaktól és odaadjátok a gazdag keveseknek és loptok, loptok, loptok. Tudom, hogy meg akarjátok tartani ezt az életmódot. És tudom, hogy meg akarjátok úszni. Nem fogjátok. A hazudozás és uszítás már kevés. Már fenyegetés kell. És Orbán fenyeget. Gátlástalanul, mint ahogy minden mást is gátlástalanul csinál. A választás után jön az elégtétel. Pontosan, név szerint ismerik Soros ügynökeit. Lecsapnak rájuk. Igen, tudom. Csakhogy ez nem Törökország, Orbán pedig nem Erdogan. Szeretne az lenni, de nem az. Csak egy mohó, pitiáner csaló, aki királynak képzelte magát és azt hitte, mindent megtehet. Ezt hitték körülötte a haszonlesők is. Mostanra rájöttek, hogy nagyon nagy a baj. Már tudják, hogy a felszínre kerül minden, amiről úgy gondolták, soha nem fog kiderülni. Ez így szokott működni. Ha megindul az összeomlás, az ilyen zajos és mocskos. És ők többet tudnak, mint mi. Ezért rettegnek. Nem tudhatják, holnap mi bukkan a felszínre és az kit fog magával rántani. Orbán feleségét? Matolcsyt? Polt Pétert? Már régen kicsúszott a kezükből a gyeplő, a lovak megvadulva vágtatnak. Már nem az a kérdés, hogy felborul-e a szekér, hanem az, hogy mikor borul fel. Ezen már semmi nem változtathat. Még az sem, ha kétharmaddal megnyerik a...
Eladott Ország
ma, 08:00 ; folytatás... választást. Ez sem az uniós, sem az amerikai hatóságok nyomozását nem fogja megakasztani, az uniós eljárásokat sem fogja meggátolni. Ebben az országban már nem maradt elkobozható és újraosztható vagyon. Márpedig a szolgákat zabáltatni kell. Ha nem lesz miből, maguk fogják szétverni a rendszert.
simmering73
Benyugtatózva.
30 éve Magyarország lerombolásáért (30 years in the destruction of Hungary)
quadrocopter
Dögkútba az emberiség/magyarság mutáns hulladékával!
Commenter
@nyanya001: ha a nyugtatóira antipszichotikumjaira iszik akkor az élet megoldja, mert akkor előbb utóbb bekómál. Ezekre a gyógyszerekre tilos alkoholt inni!
Commenter
@simmering73: Harminc éve önmagukért dolgoznak (vö: rabolnak) nem az országért dolgoznak. Fogalomzavar + téveszme!
qxy
@Eladott Ország: Be akartam másolni egy karikatúrát. A mamika kint a temetőbe férje sírjánál és szidja.- Láttam hogy a szavazásra el mentél te aljas. Haza meg már nem is akarsz jönni???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.