Hangos felhördülés követte az LMP-társelnök kamuzását. De volt, aki egyszerűen kinevette Szélt. A V18 csoport szervezésében szerdán este tartották meg a listavezetők vitáját. Az eseményen Orbán Viktor és Vona Gábor nem jelent meg, így a tervezett 7 résztvevő helyett 5 párt listavezetője beszélgetett egymással: Karácsony Gergely, Szigetvári Viktor, Gyurcsány Ferenc, Szél Bernadett és Fekete-Győr András. Amikor az ellenzéki együttműködés témája került szóba, Szél Bernadett, az LMP társelnöke azt találta mondani: “Pillanatnyilag mi vagyunk az a párt, akivel úgy érzem, mindenki szívesen szóba áll az ellenzéki oldalon” Ezt hangos felhördülés követte a közönség soraiban, de voltak, akik egyszerűen kinevették Szél Bernadett kamuját. Ami nem csoda, hiszen épp tegnap jelentette be az MSZP, a DK, az Együtt és a Párbeszéd, hogy tucatnyi helyen kölcsönösen visszalépnek egymás javára, hogy növeljék a Fidesz legyőzhetőségét. A megállapodásból pont az LMP maradt ki, ezek után hangzott...

Forrás: nyugatifeny.hu
Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Szánalmas ez a nő! Esküszöm már sajnálom, olyan buta.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Manhattan
Szánalmas ez a nő! Esküszöm már sajnálom, olyan buta.
nyanya001
@Manhattan: Majd minnyá" kapsz a Bélától ( jájj meg én is : )
Azt hiszi ez a szerencsétlen, hogy ő lesz a miniszterelnök ...
JAJMÁR
@Manhattan: Basszuskulcs, neked ez a célod? Hogy berakd ide az alázós cikkeket? Háááát..., nem, nem a BErni a buta!
Mit gondolsz, mi értelme van ennek?

De mindegy. Nem számít.
Manhattan
@nyanya001: Remélem, nem pofátlankodik ide az én posztom alá! Mindenki vesződik vele! Mocskos, undorító szája van. Én már immunis vagyok rá. Bár, várja, hogy szólítsam, de azért sem! Tudom, hogy mentális beteg, ezért nem bántom. Csak röhögök rajta, mikor kínlódik! )
JAJMÁR
@Manhattan: Igen, az LMP középen áll. Tudom, hogy nehéz "felfogni", de a jobbik és a dk között kell legyen párt. Pl. nekem, és még vannak pár százezren így. Ha alázod a Szél Bettit, alázod azt a több százezer embert, akinek szimpatikus, hát nem érted?!!! Fogd fel! Próbálkozz vele!
Semmit se jelent, hogy az éppen összegyűlt közönség ugyanúgy viselkedik, ahogy te! Nem ők a "mérce". Én se nevetem ki - jó, amit csinál, az sokszor nem tetszik - egy ellenzéki párt vezetőjét se, hiszen egy a célunk, vagy nem? A megosztás egy embernek és egy pártnak jó, az pedig a fidesz és orbán!
ibn Said
@JAJMÁR: Igaz amit írni DE van problem a gondolatban. Írni, hogy kell középen párt igen kell, helyes lenni hogy van! A problem, hogy most nem számítani ki közép, ki jobb, ki ball. Számítani hogy váltani le Orbán. Igaz? Ezt írni Te is. Akkor miért nem megegyezni másokkal és visszalépni esélytelen körzet!? Miért kell gondolni hogy egyedül nyerhet, mikor tudni hogy semmit sem nyerni sehol, csak elvinni szavazat ellenzéktől! Persze mindenki lenni dühös hogy szája mondani összefogás mindenkivel, végül pedig senkivel. Persze dühös mindenki (LMP szavazó is), hogy miért nem érteni meg hogy 4-6 biztos hely jobb mint egy sem, és nem venni el szavazat ellnzék!? Ez a gondolatban hiba, emberek várni remény, hogy visszalép LMP, mert mondani pedig nem akarni visszalépés... Én gondol ez nem megalázni LMP (Szél), hanem lenni ösztönzés, hogy venni észre mit akar emberek!
Katalina62
@Manhattan: butának azért nem mondanám! Nem biztos, hogy jó úton jár, de nem buta!
JAJMÁR
@ibn Said: 16:20 Azért, mert ez "politika" :) Nem egyszerűen matek. Ha valaki csak annyit ért meg az egészből, amennyit beléje oltanak bizonyos emberek az ő bizonyos céljaiknak megfelelően, akkor semmik, csak azok eszközei.

Igen, az Lmp középen áll, ahonnan ilyen indokkal bármelyik szél elszipkázhatja a szavazókat, pl. ilyen gyalázatos módszerrel, mint amit ez a cikk sugall, de fordítva is igaz, mert pont ezért, hogy középen áll, könnyen magához hívhatja a szélről a szavazókat. (Egyébként erre utalt szerintem a Szél Betti, csak hát a "megértés" szintje nem mindenkinél egyforma magas)
És ez az oka annak, hogy gyalázzák... mert saját magukat féltik ellenzéki pártok és politikusok, tőlük. Mer' nekik még mindig csak ez a fontos.
A déká 3-5 -6 %-on áll? kb. Hogy képzeli, hogy majd ő diktál?
Nem megy ez másképpen, csak úgy, ha egyenlő felekként leülnek, s hajlandóak egymás érdekét is figyelembe venni. Nem léphet vissza mindenhol az lmp, - csak mert kap 3 helyet -a másik javára, azért sem, mert ha pl. marad csak egy dékás jelölt, arra nem biztos, hogy fog szavazni a jobbikos szavazó. Mert az olyan messze van tőle :) De talán még inkább szavaz az, mint egy dékás a jobbikosra...
Ha visszalép az lmp-s akkor a jobbikos szavazó, - akit már jól beijesztettek a migránsokkal - azt mondja, nem maradt más, csak a fidesz.
Ezért kell, hogy álljon középen is egy párt, és jelölt. Ezt is figyelni kell, hogy melyik körzetben, mennyire esélyes és hajlandók a választók átszavazni.
Mondom, ez politika, és nagy butaság lenne, ha erőből működne.
ibn Said
@JAJMÁR: Igaz minden amit írni, de most nem politika kérdés, hanem kormány váltás!
Utána lehet politika.
JAJMÁR
@ibn Said: 17:15 Ez a politika csúcsa, a finis :)
De ha tőlem kérnének tanácsot, én a kormányváltás sikeréért már rég nem az összefogást hangoztatnám. Az a nevetséges, hiszen láthatóan nincs, nem is volt, nem is lesz. A visszalépéseket is hagyni kéne...
Mit kellene tenni? A legesélyesebb jelöltet reklámozni, hogy mindenki tudja, melyik jelölt verheti meg a fidesz jelöltjét. Nem számít, hányan vannak a listán, ha rögzül a kormányváltó szavazókban a név, amelyik megverheti a másikat, és hogy kire szavazzanak! Hát ez a lényeg, ezt kéne tudni...
A pártlistán is lesz egy csomó "név", mégis ki tudja választani a szavazó a neki tetszőt.

Az a baj, hogy nem tud rögzülni az esélyes neve, mert nem erről megy a "beszéd", hanem az lmp miért nem lép vissza, mert aki visszalép 3 helyen az jófiú, amelyik nem nem lép vissza 25 helyen az a "buta", no meg mit mondott a Szél Betti, meg a jobbik, meg ilyen fölösleges és most akadályozó dolgokon. És nyilvánosan.
Igaz, a választóknak nem segít, de talán 1 százalékos népszerűségemelkedést hoz 1-2 ellenzéki pártnak. Ezért haragszom! Eltékozolják a drága időt, aztán majd másokra mutogatnak a vereségért.
ibn Said
@JAJMÁR: De mindenki gondolja Ő esélyes... persze van felmérés, de sokszor nem nem venni azt figyelembe.
JAJMÁR
@ibn Said: Igen! De azért nem mindenki gondolja... vannak, akik visszaléptek.
A felmérést végzők attól még hirdethetik az ő eredményeiket, hogy a többi jelölt a lapon marad :) A pártoknak is mérnek százalékokat.
Hát, nem kell már sokat várni a valódi eredményre, én azt jósolom, hogy nyer a fidesz, de gyengén :)
(Talán ez lenne a legjobb, mert összerántaná az ellenzéket. Ha nyerne az ellenzék, szétesne.)
Peller Anikó
@Manhattan: Remélhetően buta. Mert ha szándékosan csinálja akkor piszkos kis fidesznyaló lottyó. De mindegyik lottyó amelyik egyedül akar nyerni.

Bernike inkább buta legyél azon még mindig lehet segíteni, jobb később mint soha.
ibn Said
@JAJMÁR: Szerintem ne nyerni Fidesz, inkább lenni kormány váltás... de vasárnap meglát.
JAJMÁR
@ibn Said: Te Ibn, én először azt gondoltam rólad, hogy vicces, humoros vagy. Aztán meg azt, hogy nem, csak alpári... most meg úgy látom, mindkét esetben tévedtem. Te egy értelmes ember vagy, jó volt veled beszélgetni. Hát, remélem, hogy a politikát jobban megsaccolom :)))
Szia :)
JAJMÁR
@Manhattan: Bármikor írok egy esszét arról, hogy a déká nem akar kormányváltást. Ezer indokkal. Vagy arról is, hogy a szocik miért nem akarnak kormányváltást. Nem nagy ügy. Ha akarod, leírom.
Ez az írás, amit belinkeltél, engem nem győz meg semmiről. Ez egy MÉM. Gyártok én, ha akarod, bármelyikről :)
De van egy "hiba", hiányosság a belinkelt cikkedben: nincs benne indoklás. Nincs ott a Miért? Miért utasította el az LMP ezeket? Mi a válasz erre?
Nem az újságcikkekre alapozom a véleményemet, vagy ha igen, akkor a válaszokat megkeresem!
kereső
@JAJMÁR: Nem léphet vissza mindenhol az lmp, - csak mert kap 3 helyet -a másik javára, azért sem, mert ha pl. marad csak egy dékás jelölt, arra nem biztos, hogy fog szavazni a jobbikos szavazó. Mert az olyan messze van tőle :) De talán még inkább szavaz az, mint egy dékás a jobbikosra...
Ha visszalép az lmp-s akkor a jobbikos szavazó, - akit már jól beijesztettek a migránsokkal - azt mondja, nem maradt más, csak a fidesz.
Ezért kell, hogy álljon középen is egy párt, és jelölt. Ezt is figyelni kell, hogy melyik körzetben, mennyire esélyes és hajlandók a választók átszavazni.""
Ez talán még igaz is lenne!,ha a jobbik bárhol is visszalépett volna.De nem lépett vissza-tehát a jobbikos szavazó nem fog azzal a dilemmával szembesülni,hogy esetleg urambocsá' egy dk-s ra kelljen szavaznia.Igy aztán vigan szavaz a jobbikra,és nem az lmp-re,nem a fideszre.
Az lmp-s mert van jelölt- bár teljesen esélytelen a szentem-szavaz az lmp-sre.
Szóval a példád sántit egy kicsit.
Nem igazán jön be nekem-ez az indoklás.Ahogy a többi se-tudod nagyon jól,érveltem/nem anyázva/-de nem volt/van fületek a hallásra.És Szél Bernadettnek-ill. az lmp.vezetésének sincs.Most le kell tenni a voksot-valamely irányba.
Rengetegszer leirtam már az lmp-vel kapcsolatban:"nem elég tisztességesnek lenni,annak is kell látszani".Nos a "llátszat" igen csak ellene szól.
Meg kéne ezt még fontolni!Arcvesztés már nagyobb nem lesz.
JAJMÁR
@kereső: Igaz, a jobbikosok pont azért nem mernek visszalépni, amit följebb írtam. Meg nem is nagyon érdekük. (Pláne egy olyan meghívásra, hogy gyere tárgyaljunk, mert az "ördöggel" is, de szavazni aztán senki rájuk balról")
Az Lmp egyébként több helyen visszalépett, - de nem úgy, hogy majd megmondja neki a másik, hogy adok ennyit, te meg mindent, mert ez nem tárgyalás, hanem diktálás - csak nem jelentették be minden egyes eseményt akkora csinnadrattával, mint a déká! Rájuk ezért haragszom. A nyilvánosság elé vitt, hát nem alkudozásért,, mert ahhoz legalább két fél kell, de ők egyszerűen csak "bejelentenek" valamit, "nagyvonalúság" látszatában nyilvánosan, hátrányos helyzetbe szorítva a másik egyenrangú partnert. Tulajdonképpen ez minden, csak nem nagyvonalú! Nekem ez a módszer nem tetszik. Annyira nem, hogy már az se érdekel, ha valamiben jók. Kizárt, hogy ilyen felfogással ország élén legyen politikus valaki, nem, SOHA TÖBBÉ!
Igen, a látszat az LMP ellen szól, és ez nem véletlen, így van ez most "kitalálva", karaktergyilkolásban a Gyurcsány nagyon ügyes. Nem hinném, hogy az arcvesztés most érdekelné a Szél Bettit. Majd kiderül a végén, ki vesztette el az "arcát" valójában.

Szóval az LMP visszalépett Csepelen, aztán a Kunhalmi javára, Veszprémben, meg.. még valahol, de ez most nem ugrik be, de a Hadházi is azt mondta, hogy visszalép, ha nem lesz megegyezés, szóval legalább 4-5 helyen. A déká hol lépett vissza? Én egyet tudok, a Szél Betti javára! Igaz, ezt nagy csinnadrattával tették. Persze lehet, hogy máshol is... hol?
kereső
@JAJMÁR: Bocsáss meg,de nem igazán erre a válaszra vártam.Szóba nem hoztam se a dk-t,se gyurcsányt-ill.dk-t annyiban,hogy hivatkoztam az általad irottakra.
Tehát konkrétan: mi tartja vissza az lmp-t attól, hogy a 25 semmilyen eredménnyel számára nem kecsegtető helyen visszalépjen,és kampányoljon egy másik demokratikus párt jelöltje mellett?
A többi duma,nem reveláns-se a dk-z-s,se a gyurcsányozás.
Én az lmp -t szeretném megérteni. Miért??? nem???,
kereső
@kereső: kieg. És ,ha már karaktergyilkosság: nem gondolod ,hogy furán adja ki magát azt vádolod azzal,aki elszenvedője volt a fidesz áldásos tevékenységének.Ő a mestere?
Nahát...,még kiderül,hogy semjén és navracsics gyurcsánytól kapta a pártfeladatot.
simmering73
"Nem akarnánk nagy szavakat használni, de Szél Bernadett az Édenben nem Éva, hanem a kígyó szerepét alakítaná ezzel a hamis mentalitásával."
nepszava.us/fekete-gyor-andras-hazafi-szel-bernadett-alnok-kigyo/
JAJMÁR
@kereső: Nem értheted meg az LMP-t, - egy részt az egészből - anélkül, hogy az egész ellenzéki oldalt és a jelenlegi kormányoldalt ne vizsgáld! Ez csak együtt érthető! Valamennyire.

Kezdve onnan, hogy az összes sarat az LMP-re a saját térfele dobálja! - és ebben vezet a déká - Honnan veszed,hogy a 25 hely semmilyen eredménnyel nem kecsegtet? Ki mondja ezt? A dékát azért hoztam szóba, mert többek között ők ekézik leginkább az lmp-t, és pont olyanért, amit ők nem tesznek meg! Még a szocik is több helyen visszaléptek, mint a déká!. Hát pl. ezért! Csak elvárnak! A szocik mögött is a Gyurcsány áll, ő mozgatja a szálakat.

De működnek a dolgok, nem ezeket a híreket kell figyelni, mint ez a cikk. Vannak megegyezések, visszalépések, ahol meg nem lesz, ott a választók majd megpróbálják kiokoskodni.
JAJMÁR
@kereső: Bármi kiderülhet ! Szerintem nem volt olyan nagyon "szenvedő" inkább a saját térfele akarta kicsinálni, mint a fidesz. A fidesz szépen eltűri még azt is, hogy trágár hangnemben vádolja! Érdekes, nem?

Sajnálom, de "ezek ugyanazok"! Persze, most kellenek, mert valahogy ki kell mászni a slamasztikából, ahová tulajdonképpen az ő hibájukból is kerültünk. A Gyurcsány vastagon oka ennek!
Béla333
A DK-sok behívták a Nyugatifény blogot egy másik cikknél meg az Európa kávézó blogot.
Mindkettő a DK-s szóvivő Gréczi Zsolt és Vágó István szervezésében működik, így nyugodtan mondhatjuk DK-s szócsőnek.
Szennycsatorna mindkettő.
A DK megállapította, hogy Gyurcsány a legjobb!
Ez a DK tárgyilagosság!
Ugyanez a szennycsatorna azon csámcsog, hogy Szél Bernadettet alázza.
Állítólag "demokratikus" ellenzék, akik folyamatosan az ellenzék politikusait mocskolja, Orbán legnagyobb megelégedésére.
Clavigo
@Béla333: Beéjlám,,,,te lassan már a Rezsitáltos szintjén mozogsz.
Eriksson
Napokkal ezelőtt Bangóné olyan magasságokból hintette a hintenivalóját, hogy az már felért az önteltséggel. Mit gondoltok most mit érez, hogy vissza kellet lépnie valaki más javára? Ilyen pofára esés után még azt is eltudom képzelni, hogy elkeseredésében a saját pártja ellen fog szavazni.
Belegondoltatok, hogy ez a ide-teszem, oda teszem az embereimet, milyen megalázott helyzetbe hozzák a pártvezetők a jelöltjeiket?
Béla333
@Clavigo: 19.28
Te meg aljasságban elérted a Fideszesek szintjét! Nem lassan, már rég!
kereső
@JAJMÁR: az a helyzet, amit vagytok szivesek nem tudomásul venni, hogy a dk eleve 46 helyen indult el, a 106 helyen-tehát eleve lemondott egy csomó pénzről.A további lemondásokkal az országos listáját veszélyeztetné/ tudom az lenne a legjobb,ha nem is létezne,de van-és van támogatottsága,tehát nem lehet figyelmen kivül hagyni,bármennyire is "kényelmetlen "ez némelyeknek/
Ami a sárdobálást illeti, az lmp-sem marad el a mocskolódásban,csúsztatásokban,hazugságokban-elég csak a házi blogotokat fellapozni-vannak ott olyan dolgok,hogy ihaly.
Ami miatt a dk-sok harapnak,az a ti nagyszerű találmányotok,hogy összemossátok a 2010 előtti -és a 2010 utáni időszakot.Ez pedig -Te is tudod-egyszerűen nem igaz.
Aki megélte-és nyitott szemmel élte meg, az azért tud különbséget tenni, nálatok viszont nagyon sokszor/sőt!!/ visszaköszön sok-sok fideszes mantra -ami egyszerűen gyurcsányozásban nyilvánul meg. Hát csoda ,hogy nem hagyják szó nélkül? -és nem teszik ezt azért sem, mert ugye 2006-2009 időszakban az mszp-nem igazán állt a helyzet magaslatán,amikor miniszterelnökét-és 2007-2009 között pártelnökét gyalázta a fideszes papagájkórus,és igyekezett megsemmisiteni.Nem tudom van-e még más a politikai életben ,aki
ennyit kapott.
Ami a másik ok-és ez is a ti összemosásotokból származik: nem veszitek észre,hogy mindazzal megvádolta a fidesz az akkori kormányt-amit aztán ő maga tett meg/már már úgy tűnik ,figyelve a kommunkiációtokat-hogy nem is orbán az aki lebontotta a jogállamot,szétvert minden még működőt,hanem azt a patás csinálta.Csodálkozol ezek után?Ja ebben élen jár a többbéla.
"Persze, most kellenek, mert valahogy ki kell mászni a slamasztikából, ahová tulajdonképpen az ő hibájukból is kerültünk. A Gyurcsány vastagon oka ennek!"-mindaddig amig az mszp nem dolgozza fel a 2002-2010 közötti időszakát,addig nincs tisztánlátás.Ha majd erre valamikor hajlandóak lesznek-lehetséges,hogy elindul a magyar közélet egy tisztább közéletiség felé.
De ennek nem most van ideje-választás kellős...
ibn Said
@Béla333: Én próbál veled emberi mód beszélni, de látni Te nem képes csak mint "durbincs" fröcsögni. Nem az baj hogy Te gondol mást mint többi ember, hanem baj lenni az ahogyan próbál védeni amit nem kell. Érteni meg, hogy LMP csak lenni 1 párt de van sok másik, mindenki szereti mást-mást. Aki mondani hogy LMP (Szél) lenni kerékkötő választás nyerésben azok mondani hogy nem kell orr magasan hordani! Kell alázat, ha akar vezetni ország! A gőg, és büszkeség ideje nem most van. Előbb kell leváltani kormány majd utána lehet ki erősebb, ki vezet ország koalícióban! Ha nem képes alázatot mutatni és visszalépni LMP akkor igenis jogos düh, és kritik LMP ellen! Ha emlékszem nem ócsárolni Téged, sem mást mert nem gondol ugyan úgy mint én, a kölcsönös tiszteletre kérlek Téged is, mint azt kérem mástól is!
kereső
folyt: közepén.
Választ még mindig nem kaptam,de sebaj.Ez is kiderül akkor is ha ránk tartozik,és akkor is ha nem.
Menjünk szavazni józan ésszel/ persze ahol a jelölt ollan nem szeretem!!-akkor megengedett
előtte 1-2-3-négy uniqum,vagy pálesz-,/és legjobbakat kivánom mindannyiónknak.
Béla333
@ibn Said: 19.39
Szóltam hozzád? Nem hiszem!
Béla333
@ibn Said: 19.39
Elkezdtünk egy normális párbeszédet, erre föl elkezdtél kioktató stílusban, magas lóról csesztetni!
Felejtsük el egymást, ha megy, akkor bírjuk ki ezt a néhány napot a választásig, aztán úgyis mindennek vége! Ősszel költözködünk...
ibn Said
@Béla333: 19.39
Nem lényeg kihez szólni, a lényeg hogyan!
Béla333
Remélem hogy az utóbbi hónapok/évek DK-s lejárató kampánya LMP/Szél Bernadett ellen elérte az LMP szimpatizánsoknál, hogy a következő évtizedekben legalább olyan szinten lehessen gyűlölni a DK-sokat is, mint a másik oldalon a Fideszt!
Úgy gondoltam naivan, hogy Ilyen aljas módszert a Fidesz tud felmutatni, de tévedtem: A DK-sok sok tekintetben aljasabbak, mint a Fideszesek!
JAJMÁR
@kereső: Nagyon kedves vagy, hogy több személynek, vagy csapatnak képzelsz, de nem. Egy ember vagyok, csapat nélkül. Csak egy választó :)
Nem kívánok a múlton rágódni, engem a jövő érdekel. Van az úgy, hogy át kell adni a stafétabotot. Akkor kell jól futni, amikor nálunk van, de nem átadni, amikor eljön az ideje, az a többi versenyző akadályozása, és dicstelen dolog. Minden pártnak vannak jó és rosszabb korszakai. Az lmp Szél Berni vezetésével megújult. Én így látom.

Időről időre tudni kell megújulni minden pártnak, igazodni a változásokhoz. Mégis azt hiszem, hogy a leghosszabb utat a fidesz, és az Mszp járta be, és azt is hiszem, hogy mindkettő az útja végére ért. Már nem tudnak megújulni. A Gyurcsány nem volt jó miniszter, és nem volt jó miniszterelnök. De mondhatom úgy is, hogy voltak nála jobbak is, persze, a körülmények se segítették, de azon a poszton - mini.elnök, vagy miniszter - nem elég a jó kommunikáció. Ott már napi szinten dolgozni kell.
A 2014-es választások előtt még bíztam benne, de már nem. Nálam elfogyott. A szája maradt belőle, de az kevés a jobb jövőhöz. Ettől még mások, akár több százezren, bízhatnak benne továbbra is, de szerintem nem ő az, aki megszabadít a mai rendszertől, azorbántól, a Nertől.
Azért se, mert a része! Mondhatjuk, hogy mind az,de akik ugyanazokkal a módszerekkel dolgozik, mint amelyik ellen harcol, nálam az esélytelen. A Karácsony Gergely is szimpatikus, csak sajnos nagyon látom rajta, hogy egyre inkább "bebábozódik". Hagyja magát mozgatni.

Ahhoz, hogy legyenek, akik átveszik a stafétabotot, el kellene viselni, hogy születnek, fejlődnek, vannak fiatalok, fiatal pártok! Csakhogy ebben a zavaros időben is az eltaposásukon dolgoznak a nagy öregek!
Ha nem adják át, el kell venni tőlük azt a botot :)
JAJMÁR
@JAJMÁR: Tévedsz, nem vagyok lmp fanatikus. Szimpi a Párbeszéd, az Együtt, a Momentum is. Csak nekik most még erősödni kell.
Mégis a szoci jelöltre fogok szavazni - pedig lmp-s is indul -, mert neki van a legnagyobb esélye! Ahogy én, úgy mások is el tudják ezt dönteni, ezért nem tartom túl fontosnak a visszalépéseket.
Pártlistán viszont LMP!
Béla333
Annyit elért a DK a sok mocskolódással, aljassággal, hogy ha a körzetemben lenne egyéni képviselőjük, akkor inkább biztatnám az ismerőseimet arra, hogy szavazzanak egyéniben a Jobbik jelöltjére, de egy ilyen párt jelöltjére még véletlenül se!
"Demokratikus"? Hányni kell!
kereső
@JAJMÁR: eszembe se jutott lmp "fanatikusnak"tartani-azt Béla333 már régen elorozta előled.
Nem is gondoltam,hogy te több személy vagy .Én sem több személy vagyok,csak egy választó.
Ami Gyurcsányt illeti-tényleg nem volt jó miniszterelnök,ebben túl sok minden közrejátszott- egyszer majd még ezt is kibeszéljük-választás után-mert lehetséges,hogy sok mindent én másként látok,persze nem biztos ,hogy az én álláspontom az igaz.
A NER részei: az összes politikiai párt a része-pártvezetőstől kezdve mindenki,és főleg azok
ott ültek és ülnek a parlamentben és letették az esküt az Alaptörvényre.Ez alól az lmp sem kivétel.Én Szél Bernadettre ilyet nem mondhatok,viszont mondtam már itt is Gyurcsányra,hogy óriási hibát követett el ezzel.
A NER részei azért is, mert 2014-től kezdve orbán felgyorsitotta a jogállami demokrácia lebontását- és az ellenzék asszisztált ehhez.Persze tudom,hogy felszólaltak,vitatkoztak-hatástalanul,és ők továbbra is játszották a rájuk osztott szerepet.
Szóval nincs itt kivétel.Hogy hogyan tovább -vasárnap este megtudjuk.
JAJMÁR
@kereső: 19:50 Szerintem ez egy jó írás!
(Csak most vettem észre)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.