Legkésőbb augusztus végéig a rendőrség fennhatósága alá kerül a légimentés"- derül ki a Magyar Közlöny legfrissebb számából. A most közzé tett kormányhatározat szerint mintegy 13 milliárd forintot biztosít a költségvetés rendőrség számára elkülönített fejezetéből a magyar állam arra a kilenc darab 8-10 éves használt norvég helikopterre, amellyel majd ellátják a feladatot. Szakértők szerint ebből az összegből 9 új gépre is futotta volna. Egy új mentőhelikoptert körülbelül ötmillió euróért lehet megvásárolni a gyártótól. A hétvégén megjelent közlöny szerint a gépek megvásárlásáról április végéig meg kell kötnie a szerződést. Ezért Pintér Sándor belügyminiszter a felelős. Más forrásból úgy tudjuk: 9 milliárd forint már meg is érkezett az eladóhoz, a norvég légimentőkhöz.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: rohács1926
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
na jó de azok a fránya alkotmányos költségek! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
RonaGyuri
na jó de azok a fránya alkotmányos költségek! =))
papa.49
Hiába akik hülyék azok CSAK HÜLYÉN TUDNAK MÉG ÜZLETELNI IS !!!
nevemnick
...éééééééééésss ez fog menni 2020-ig, míg tart a júúnióós mani, aztán jön majd a zabrálás a civilektől, és a birka savazóktól.
Szakadjon meg az összes barom.
Eladott Ország
@papa.49: "Belenyomja a párnába, nem kefélni; egy a párna, egy a részvény, egy lehellet, egy a részvény."
Borsodi
@nevemnick: Pontosan úgy lesz ahogy mondod és azok fognak legjobban követelőzni akik most úgy mond eladták magukat,és most még büszkék magukra.Csak mi tudjuk róluk megvezetett birkák
Eladott Ország
Azért lássuk be, ezek mégsem Gripenek, habár skanidnávnak skandi ez is. Ezekről is lehet vajon levegőből vadászni, vagy át kell alakítani erre a célra? Mit vártak hölgyeim uraim változást ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.